AΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΓΩΝ

Απάντηση
dangerous
Full Member

AΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΓΩΝ

Δημοσίευση από dangerous »

http://www.youtube.com/watch?v=LGKSvo-0 ... re=related

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑ Π.Χ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥς ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙς Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ..
aggelos ANO G10
Full Member

Re: AΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΓΩΝ

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

διοτι δεν επιβηονουν εκαμασιν και ερεβνα πκιο παλια για του το το θεμα :!:
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

δεν ξερω ρε παιδια τι συμβαινη εδω μαζι μας στη κυπρο .σεμας τιποτα δεν επιβιωνη τιποτα δεν αναπαραγεται ταπαντα εχουν λαθος.παλια προσπαθησαν να αναπαραξουν φραγγολινες .μαζεψαν αυγα τα εκκολαψαν τα μεγαλωσαν τα ετοιμασαν για αυγοπαραγωγη οπως κανουν με τα περδικια.αυγα ομως τιποτα.ετσι ανακοινωσαν οτι λογω στρες τα πουλια δεν γεννουν και το χαψαμε.προσφατα οταν πηγα ελλαδα για δουλιες επισκεφτικα ενα καταστημα κυνηγετικο πανω στη κουβεντα με ρωτησε τι κυνηγαμαι στη κυπρο του ειπα τα θηραματα και την φραγγολινα οποτε μου λεει εξερετικο θηραμα.τον ρωτησα που ξερει αυτος τα πουλια αυτα (φραγγολινους τα λενε) διοτι στην ελλαδα δεν εχει .και με εκπληξη ακουσα οτι τα αναπαραγουν με μεγαλη επιτυχια σε εκτροφιο στα μεγαρα :roll: οπως και στην ιταλια και γαλλια οι δικες μας παντως εχουν στρες :lol: δεν μας παρετουν λεω εγω σε οτι αποτυχουν φτεουν τα παντα εκτος ο ερασιτεχνισμος μας και η αμαθεια μας.
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

miky55 έγραψε:δεν ξερω ρε παιδια τι συμβαινη εδω μαζι μας στη κυπρο .σεμας τιποτα δεν επιβιωνη τιποτα δεν αναπαραγεται ταπαντα εχουν λαθος.παλια προσπαθησαν να αναπαραξουν φραγγολινες .μαζεψαν αυγα τα εκκολαψαν τα μεγαλωσαν τα ετοιμασαν για αυγοπαραγωγη οπως κανουν με τα περδικια.αυγα ομως τιποτα.ετσι ανακοινωσαν οτι λογω στρες τα πουλια δεν γεννουν και το χαψαμε.προσφατα οταν πηγα ελλαδα για δουλιες επισκεφτικα ενα καταστημα κυνηγετικο πανω στη κουβεντα με ρωτησε τι κυνηγαμαι στη κυπρο του ειπα τα θηραματα και την φραγγολινα οποτε μου λεει εξερετικο θηραμα.τον ρωτησα που ξερει αυτος τα πουλια αυτα (φραγγολινους τα λενε) διοτι στην ελλαδα δεν εχει .και με εκπληξη ακουσα οτι τα αναπαραγουν με μεγαλη επιτυχια σε εκτροφιο στα μεγαρα :roll: οπως και στην ιταλια και γαλλια οι δικες μας παντως εχουν στρες :lol: δεν μας παρετουν λεω εγω σε οτι αποτυχουν φτεουν τα παντα εκτος ο ερασιτεχνισμος μας και η αμαθεια μας.
ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΦΙΛΟΥΗΝ ΜΟΥ . ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ 1974, ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ . ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ???? ΠΟΛΛΗ ΤΟ ΣΤΡΕΣΣ . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ?????? ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΑΤΟ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΟΝ ΜΑΝΝΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΩΜΑ, ΔΟΥΛΕΥΕΚΕΙ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ . ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΠΕΙΡΑ, ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΟΙ, ΠΤΗΝΟΛΟΓΟΙ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ, . ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΟΥΛΕΥΚΕΙ ΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΕΡΔΙΚΙΩΝ Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΩΝ ΠΧ, Ο ΓΙΩΡΚΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΥΔΑΤΑ, Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ο ΑΡΦΟΤΕΧΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΧΤΑΡΗ ΤΗΣ ΔΡΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΝΑΝ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΗΝ ΙΝΝΙΑ, ΤΖΙΑΙ Ο ΧΑΜΠΗΣ Ο ΦΚΙΑΚΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΕΝ ΤΖΙΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΤΖΙΑΙ ΕΙΣΙΕΝ ΓΟΥΜΑΝ ΤΖΙΑΙ ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΕΣ :lol: :lol: :lol: :lol:
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

μια χαρα αναπαραγουνται οι λαγοι παντος στα τελιασμενα ενας γνωστος μου εχει ενα οχι πολλα μεγαλο τελιασμενο με 2 λαουθκιες και 2 λαγους και εγενισαν του προσφατα και ειναι μια χαρα τα λαουθκια απο τι ξερω. :) εμας εν αχαπαροι αιστους να παενουνν να αγοραζουν λαους για να ξαπολουν ;)
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

valan ton laon popous ke eparakolou8ousa ntous ke afikan se mia perioxi 10 laous stes 50 meres ali e4ofisan ali efantous i aloupi ke en eminen oute enas ke se ales perioxes ekamanto touto to prama ke ta idia apotelesmata eginan
mikros

Δημοσίευση από mikros »

παντος ο καθε ασχετος που επροσπαθησε να φκαλει φραγκολινες η γνομη μου ειναι οτι εν εξερε τιποτε.ο παππους μου ηβρε φραγκολινα και ο σκυλος του εκαμε το μεγαλο λαθος να την πιαει ζωντανη που το χωμα με το που την εσηκωσε ειδε τα αυκα της πουκατο. αφηκεν την εφειε αφου εξερε οτι εν θα τα ξανα καθετουν εβαλεν τα μεσα σε μια ερασιτεχνικη μηχανη εκκολαψης που την ειχαμε για ορτυκια .εφκικαν τα φραγκολινουθκια εμεγαλωσε τα σε περιφραγμενο(και πουπανο)και μετα αφηκε τα και τσιαμε εν γεματοι οι τοποι
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
NARITAPA
Full Member

Δημοσίευση από NARITAPA »

Ναι "ΜΙΚΡΕ" αλλά τα αυγά είχαν ήδη γονιμοποιηθεί πρίν πιάσει ο σκύλλος τη φραγκολίνα.
Πάντως ο μηδενισμός των πάντων δεν είναι καλός.Υπάρχουν και στη Θήρα πτυχιούχοι και διαβασμένοι.Αλλά έτσι είναι.στη Κύπρο δεν αναγνωρίζουμε κανένα,πέραν από τον εαυτό μας.Δείτε και τον Νομπελιστα και τους γιατρούς πρόσφατα στα πανεπιστήμια της Αγγλίας.
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

aggelos ANO G10 έγραψε:valan ton laon popous ke eparakolou8ousa ntous ke afikan se mia perioxi 10 laous stes 50 meres ali e4ofisan ali efantous i aloupi ke en eminen oute enas ke se ales perioxes ekamanto touto to prama ke ta idia apotelesmata eginan
φιλε αγγελε αν πιασης τον λαγο που τον γουμα και βαλης τον μες το βουνο εν αυτες η πιθανοτητες τους.γιατι οι λαγοι που πιανουν απο τη νεκρα επιβιωνουν :?: πρεπει φιλε μου πριν τους αφησης τους λαγους η της περδικες να τους βαλης σε περιβαλλον αγριο(περιφραγμενο) να του βαλης λιγη τροφη οπως του εκτροφιου αλλα να υπαρχη και λιγο σπαρμενο που θα το φυτεψης γιαυτο το σκοπο να εχει νερο.μετα να το αγριεψης ενοχλοντας το με νεαρα σκυλια(για να μην τους τσιλουν)για να μαθη να αμυνεται.κανε και μια καταπολεμηση επιβλαβων εκει που θα τα αφησης και θα δης αν επιβιωνουν η οχι.και ολα οσα γραφω τα ειδα σε ιταλικο καναλι με λαγους και φασιανους απο ανθρωπους επιστημονες.θελει ομως μεγαλους χωρους που εμεις δεν εχομαι λεφτα να νοικιασομαι ουτε υπαρχουν χαλιτικα να μας δωση το κρατος.ετσι λοιπον να κατσομε να κλαιμε τη μοιρα μας και να πληρωνομε αδιαμαρτυρητα της αδειες και τους φορους .και η θηρα να περνη τα λεφτα να πληρωνονται οι θηροφυλακες για να μας καταγγελουν αν μπουμε 10 μετρα μες την περιοχη που δεν επιτρεπεται για εκπεδευση κ.λ.π.φιλε NARITARA ελλαδα ,ιταλια .γαλλια γιατι βγαζουν?
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

aggelos ANO G10 έγραψε:διοτι δεν επιβηονουν εκαμασιν και ερεβνα πκιο παλια για του το το θεμα :!:
μα γιατι δεν επιβιωνουν ρε φιλε μα τοωρα σοβαρομιλουμε οτι καραμελα μας δινουν δηλαδη πρεπει να την πιππιλουμε?ελεος..
πριν κατι χρονια εττελοσαμεν σχεδον 1.5-2 σκαλες χωραφι και εβαλεμε μεσα 2-3 λαους μεσα σε ενα χρονο θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα εγεμωσεν ο τοπος λαους και καθε μερα επελλανισκαμε τους με τα σκυλια..γιατι επιβιωσαν και δεν εσπασαν που το στρες?επεσαμεν πανω σε μερακλη αρσενικο?οξα μητρομανη λαινα?ελεος/..

οσεσ φορες τους ζητησαμε κατι τετοιο ηταν αρνητικοι>>γιατι αραγε??ισως να φοβουντε το ρεζιλεμα που θα παθουν γιατι σε χρονο 0 θα εχουμε αποτελεσματα που αυτοι εχει τοσα χρονια δεν μας εδειξαν??

το προβλημα φιλε μου ειναι αυτο που εχει πει και πιο πανω ο φιλος μιχαλης ΑΜΑΘΕΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑ..

ρε εγω ξερετε τι σπαζω?εγω προσωπικα εχει περιπου 5 χρονια που ασχολουμε με τα κυπριακα σαιτ μεσα στο ιντερνετ δεν ειδα ουτε και μια φορα να βγει ενας υπευθυνος κατι σαν υπευθυνος τυπου και να απαντησει 5 απλα ερωτηματα μεσω αυτων των σελιδων αφου καθονται που καθονται ολη μερα παστες καρεκλες τουλαχιστο ας το εκαμναν τουτο αφου τα αλλα πραματα εν τους περνουν.....γιατι κρυβονται μια ζωη??
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”