AΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΓΩΝ
-
- Full Member
AΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΓΩΝ
http://www.youtube.com/watch?v=LGKSvo-0 ... re=related
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑ Π.Χ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥς ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙς Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ..
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑ Π.Χ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥς ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙς Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ..
-
- Full Member
Re: AΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΓΩΝ
διοτι δεν επιβηονουν εκαμασιν και ερεβνα πκιο παλια για του το το θεμα 

-
δεν ξερω ρε παιδια τι συμβαινη εδω μαζι μας στη κυπρο .σεμας τιποτα δεν επιβιωνη τιποτα δεν αναπαραγεται ταπαντα εχουν λαθος.παλια προσπαθησαν να αναπαραξουν φραγγολινες .μαζεψαν αυγα τα εκκολαψαν τα μεγαλωσαν τα ετοιμασαν για αυγοπαραγωγη οπως κανουν με τα περδικια.αυγα ομως τιποτα.ετσι ανακοινωσαν οτι λογω στρες τα πουλια δεν γεννουν και το χαψαμε.προσφατα οταν πηγα ελλαδα για δουλιες επισκεφτικα ενα καταστημα κυνηγετικο πανω στη κουβεντα με ρωτησε τι κυνηγαμαι στη κυπρο του ειπα τα θηραματα και την φραγγολινα οποτε μου λεει εξερετικο θηραμα.τον ρωτησα που ξερει αυτος τα πουλια αυτα (φραγγολινους τα λενε) διοτι στην ελλαδα δεν εχει .και με εκπληξη ακουσα οτι τα αναπαραγουν με μεγαλη επιτυχια σε εκτροφιο στα μεγαρα
οπως και στην ιταλια και γαλλια οι δικες μας παντως εχουν στρες
δεν μας παρετουν λεω εγω σε οτι αποτυχουν φτεουν τα παντα εκτος ο ερασιτεχνισμος μας και η αμαθεια μας.

-
- Full Member
ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΦΙΛΟΥΗΝ ΜΟΥ . ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ 1974, ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ . ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ???? ΠΟΛΛΗ ΤΟ ΣΤΡΕΣΣ .miky55 έγραψε:δεν ξερω ρε παιδια τι συμβαινη εδω μαζι μας στη κυπρο .σεμας τιποτα δεν επιβιωνη τιποτα δεν αναπαραγεται ταπαντα εχουν λαθος.παλια προσπαθησαν να αναπαραξουν φραγγολινες .μαζεψαν αυγα τα εκκολαψαν τα μεγαλωσαν τα ετοιμασαν για αυγοπαραγωγη οπως κανουν με τα περδικια.αυγα ομως τιποτα.ετσι ανακοινωσαν οτι λογω στρες τα πουλια δεν γεννουν και το χαψαμε.προσφατα οταν πηγα ελλαδα για δουλιες επισκεφτικα ενα καταστημα κυνηγετικο πανω στη κουβεντα με ρωτησε τι κυνηγαμαι στη κυπρο του ειπα τα θηραματα και την φραγγολινα οποτε μου λεει εξερετικο θηραμα.τον ρωτησα που ξερει αυτος τα πουλια αυτα (φραγγολινους τα λενε) διοτι στην ελλαδα δεν εχει .και με εκπληξη ακουσα οτι τα αναπαραγουν με μεγαλη επιτυχια σε εκτροφιο στα μεγαραοπως και στην ιταλια και γαλλια οι δικες μας παντως εχουν στρες
δεν μας παρετουν λεω εγω σε οτι αποτυχουν φτεουν τα παντα εκτος ο ερασιτεχνισμος μας και η αμαθεια μας.

-
- Full Member
μια χαρα αναπαραγουνται οι λαγοι παντος στα τελιασμενα ενας γνωστος μου εχει ενα οχι πολλα μεγαλο τελιασμενο με 2 λαουθκιες και 2 λαγους και εγενισαν του προσφατα και ειναι μια χαρα τα λαουθκια απο τι ξερω.
εμας εν αχαπαροι αιστους να παενουνν να αγοραζουν λαους για να ξαπολουν 

-
- Full Member
valan ton laon popous ke eparakolou8ousa ntous ke afikan se mia perioxi 10 laous stes 50 meres ali e4ofisan ali efantous i aloupi ke en eminen oute enas ke se ales perioxes ekamanto touto to prama ke ta idia apotelesmata eginan
-
παντος ο καθε ασχετος που επροσπαθησε να φκαλει φραγκολινες η γνομη μου ειναι οτι εν εξερε τιποτε.ο παππους μου ηβρε φραγκολινα και ο σκυλος του εκαμε το μεγαλο λαθος να την πιαει ζωντανη που το χωμα με το που την εσηκωσε ειδε τα αυκα της πουκατο. αφηκεν την εφειε αφου εξερε οτι εν θα τα ξανα καθετουν εβαλεν τα μεσα σε μια ερασιτεχνικη μηχανη εκκολαψης που την ειχαμε για ορτυκια .εφκικαν τα φραγκολινουθκια εμεγαλωσε τα σε περιφραγμενο(και πουπανο)και μετα αφηκε τα και τσιαμε εν γεματοι οι τοποι
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Ναι "ΜΙΚΡΕ" αλλά τα αυγά είχαν ήδη γονιμοποιηθεί πρίν πιάσει ο σκύλλος τη φραγκολίνα.
Πάντως ο μηδενισμός των πάντων δεν είναι καλός.Υπάρχουν και στη Θήρα πτυχιούχοι και διαβασμένοι.Αλλά έτσι είναι.στη Κύπρο δεν αναγνωρίζουμε κανένα,πέραν από τον εαυτό μας.Δείτε και τον Νομπελιστα και τους γιατρούς πρόσφατα στα πανεπιστήμια της Αγγλίας.
Πάντως ο μηδενισμός των πάντων δεν είναι καλός.Υπάρχουν και στη Θήρα πτυχιούχοι και διαβασμένοι.Αλλά έτσι είναι.στη Κύπρο δεν αναγνωρίζουμε κανένα,πέραν από τον εαυτό μας.Δείτε και τον Νομπελιστα και τους γιατρούς πρόσφατα στα πανεπιστήμια της Αγγλίας.
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
-
φιλε αγγελε αν πιασης τον λαγο που τον γουμα και βαλης τον μες το βουνο εν αυτες η πιθανοτητες τους.γιατι οι λαγοι που πιανουν απο τη νεκρα επιβιωνουνaggelos ANO G10 έγραψε:valan ton laon popous ke eparakolou8ousa ntous ke afikan se mia perioxi 10 laous stes 50 meres ali e4ofisan ali efantous i aloupi ke en eminen oute enas ke se ales perioxes ekamanto touto to prama ke ta idia apotelesmata eginan

-
- Full Member
μα γιατι δεν επιβιωνουν ρε φιλε μα τοωρα σοβαρομιλουμε οτι καραμελα μας δινουν δηλαδη πρεπει να την πιππιλουμε?ελεος..aggelos ANO G10 έγραψε:διοτι δεν επιβηονουν εκαμασιν και ερεβνα πκιο παλια για του το το θεμα
πριν κατι χρονια εττελοσαμεν σχεδον 1.5-2 σκαλες χωραφι και εβαλεμε μεσα 2-3 λαους μεσα σε ενα χρονο θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα εγεμωσεν ο τοπος λαους και καθε μερα επελλανισκαμε τους με τα σκυλια..γιατι επιβιωσαν και δεν εσπασαν που το στρες?επεσαμεν πανω σε μερακλη αρσενικο?οξα μητρομανη λαινα?ελεος/..
οσεσ φορες τους ζητησαμε κατι τετοιο ηταν αρνητικοι>>γιατι αραγε??ισως να φοβουντε το ρεζιλεμα που θα παθουν γιατι σε χρονο 0 θα εχουμε αποτελεσματα που αυτοι εχει τοσα χρονια δεν μας εδειξαν??
το προβλημα φιλε μου ειναι αυτο που εχει πει και πιο πανω ο φιλος μιχαλης ΑΜΑΘΕΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑ..
ρε εγω ξερετε τι σπαζω?εγω προσωπικα εχει περιπου 5 χρονια που ασχολουμε με τα κυπριακα σαιτ μεσα στο ιντερνετ δεν ειδα ουτε και μια φορα να βγει ενας υπευθυνος κατι σαν υπευθυνος τυπου και να απαντησει 5 απλα ερωτηματα μεσω αυτων των σελιδων αφου καθονται που καθονται ολη μερα παστες καρεκλες τουλαχιστο ας το εκαμναν τουτο αφου τα αλλα πραματα εν τους περνουν.....γιατι κρυβονται μια ζωη??