ΚΛΟΠΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

ΚΛΟΠΕΣ

Δημοσίευση από loukas_loux »

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΨΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΙΑΡΡΗΧΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΣΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΨΑΛΟΥ. ΕΝ ΑΦΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗ. ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΑΞΙΑΣ, 1 ΣΤΟΛΗ 3ΑΡΑ, 3 ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΞΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ. Η ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΟΠΟ. ΠΑΝΤΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΛΠΛΙΣΜΟ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΑ ΦΑΝ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΝΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕ.
BROWNING the best there is....
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

Re: ΚΛΟΠΕΣ

Δημοσίευση από loukas_loux »

loukas_loux έγραψε:ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΨΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΙΑΡΡΗΧΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΣΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΨΑΛΟΥ. ΕΝ ΑΦΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗ. ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΑΞΙΑΣ, 1 ΣΤΟΛΗ 3ΑΡΑ, 3 ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΞΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ. Η ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΟΠΟ. ΠΑΝΤΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΛΠΛΙΣΜΟ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΑ ΦΑΝ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΝΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕ.
ΦΙΛΟΙ ΕΔΩΣΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ. ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΜΑΡΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΡΟ ΛΕΙΠΩ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ. ΟΠΩΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΣΧΙΟΥΝ
BROWNING the best there is....
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Οπως εγιναν τα πραματα να μεν μας κλεψουν κανεναν κοπελλουιν καμιαν ημερα τζε ουλλα τα αλλα εν πειραζη!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

εγινε τζαι τουτο φιλε μου
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

καλημερα φιλοι μου.

Φιλε Λουκα λυπαμαι για το γεγονος που σε βρηκε.....και μακαρι η αστυνομια να βγαλει εισ περας τα πολλα πλεον επεισοδια κλοπων που προκειται να συμβουν στο προσεχες κοντινο μελλον......

αυτο που 8ελω να πω ειναι οτι με τα σημερινα δεδομενα που μαστιζουν το τοπος μας τα φαινομενα αυτα 8α ειναι πολυ συχνα. καλο 8α ηταν εκτος απο καποια ασφαλεια που πρεπει να παρεχουμε στο σπιτι μας να γινουμαι και εμεις περισσοτερο καχυποπτοι. Ειμαι σιγουροσ οτι πανω κατω ολοι γνωριζουμε τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στη γειτονια μας και εχουme μια μικρη εικονα gia τουσ κατοικουσ που διαμενουν στη περιοχη.

ειμαι σιγουροσ φιλε Λουκα οτι πριν να κλεψουν το σπιτι σας.....to ειχnα παρακολου8ησει και ειχαν λειτουργησει βασει σχεδιου. δεν ειναι τυχαιο οτι κτυπησαν την ωρα που επρεπε. αυτο σημαινει οτι περασαν πολλες φορεσ απο το δρομο του σπιτιου σας ή ακομα να ηταν καπου απομακρυσμενοι και να εβλεπαν και να σημειωναν ενα προγραμμα της οικογενεια σου. ΚΑΛΟ 8Α ΗΤΑΝ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΑΡΕΕΣ, ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑ8ΗΤΕ ΝΑ ΤΑ 8ΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Ή ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΞΑΝΑ...ΒΟΗ8ΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

christy2000 έγραψε:Οπως εγιναν τα πραματα να μεν μας κλεψουν κανεναν κοπελλουιν καμιαν ημερα τζε ουλλα τα αλλα εν πειραζη!
Ετσι ακριβώς φίλε.

Εμενα με λήστεψαν πριν 3,5 χρονια σαν ήμασταν σπιτι. Μονο μες την κουζίνα εμπικαν και έπιασαν οτι ειχε πας τον πάγκο.

Τώρα ο τελευταίος που πάει στο κρεβάτι βάζει και το συναγερμό.
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”