ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ

Απάντηση
Fanos
Full Member

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ

Δημοσίευση από Fanos »

mouzouris έγραψε:Ναι φίλε μου, είναι χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να σε ανησυχά. Αν κάνεις αυτό που λέει ο φίλος Μακρής ο ήχος θα μειωθεί όταν κουνάς το όπλο πάνω/κάτω γιατί μειώνεται η διαδρομή του αντίβαρου αλλά στο δεξιά αριστερά παραμένει το ίδιο.
Ευχαριστώ πολύ, να σαστε καλα τσαι οι δκιο σας
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Άλλαξε και πλευρά το sellector να δεις
Si vis pacem, para bellum
Antreas85
Full Member

Δημοσίευση από Antreas85 »

Browning Ultra plus έγραψε:Καλημεριζω την παρεα,

Παιδια γραφω αυτο το ποστ απλα για να σας ενημερωσω για κατι που μου ετυχε και για να αποφυγετε και εσεις τα ιδια λαθη,

Λοιπον. Ηθελα να καμω μια αλλαγη στο κοντακι του δευτερου οπλου που εχω και ενω ειχα κανονισει να παω στον ολπουργο μου στο τελος πειστικα απο φιλους να παω σε καποιον πολλα καλο που καμνει επιδιορθωσεις/ρυθμισεις στο σπιτι του «ερασιτεχνικα» με τα μισα λεφτα. Λογο οικονομικων εσκεφτικα μονομιας να γλιτωσω λιγα λεφτα

Ετσι και εκαμα. Επια στον παρεα και του ειπα τι ηθελα. Ειπε μου να με κανονισει και ετσι και εγινε. Οταν επιασα το οπλο εδιαπιστωσα τη μεγαλη και ανεπανορθωτη ζημια που εγινε στο κοντακι μου. Εγινε μια δουλεια Εντελως διαφορετικη απο αυτο που εζιτισα,

Να Μην τα πολυλογω του ειπα να το σασει και δυστηχως δεν μπορουσε (δεν ειχε τις γνωσεις να σασει το λαθος που εκαμε) και του ειπα τοτε να πληρωσει τη ζημια που μου εκαμε και φυσικα αρνηθηκε,

Ειπα να παω στην Αστυνομια να τον καταγγειλω αλλα τελικα απο Θυμα ηταν να γινω Θυτης. Και Εξηγω, οταν ειπα την κουβεντα της αστυνομιας (καποιου γνωστου μου) μου ειπε να Παρετισω γιατι θα Κατηγοριθω πρωτος εγω για «Παρανομη και χωρις αδεια απο την αστυνονια μεταφορα πυροβολου οπλου» και για «Εξουσιοδότησή σε ΜΗ Εξουσιοδοτημένο Ατομο για Επισκευη και Μετροπη Πυροβολου Οπλου»

Οποτε ΕΚΑΤΣΑΜΕΝ ΤΗΝ !!!

Γιαυτο Φιλοι μου και για να μην την Παθετε και εσεις Παντα Προσέχετε σε ποιον περνετε τα οπλα σας για επισκευες/αλλαγες,

Το Παθημα μου να γινει Μαθημα για ολους,

Απλα Προσεχετε!!!!

ΥΓ. Δεν Προκειτε να αναφερω Ονοματα, η οποιαδιποτε αλλα στοιχεια γιατι δεν θελω να εκθεσω Κανενα και ουτε τον ιδιο τον «Δηθεν/Ταχα Οπλουργο». Οτι επαθα το επαθα που την ΚΚΕΛΛΕ ΜΟΥ. Και γιαυτο θα σας παρακαλουσα να μην μπειτε στον κοπο να με ρωτησετε. Εγραψα τα πιο πανω απο καλη διαθεση και για να προστατευσω φιλους και συνγκυνιγους με το παθημα μου.
Ευχαριστούμε Browning για την αναφορά του συμβάντος, έκαμες καλά τζιαι ενημέρωσες. Σίγουρα πολλά μελλοντικά θύματα θα την γλυτώσουν, μιας τζιαι διάβασαν τόσοι το θέμα.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Συναδελφοι μεν δινεται συμβουλες. Τρωτε το μεροκαματο των επαγγελματιων. Καποιος φουκαρας εχασε την βιζητα τωρα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

istriano έγραψε:Συναδελφοι μεν δινεται συμβουλες. Τρωτε το μεροκαματο των επαγγελματιων. Καποιος φουκαρας εχασε την βιζητα τωρα :lol: :lol:
Κι'ομως, ο Μουζούρης που απάντησε νωρίτερα είναι οπλουργός και μπορούσε άνετα να απαντήσει και να πει, φέρε το στο μαγαζί μου να το ελέγξω και να χρεώσει την διάγνωση ένα 30Ευρω.

Αντιθέτως, βοήθησε ένα συνάδελφο του αφιλοκερδός. Του αξίζουν συγχαρητήρια.
Είμαι σίγουρος ότι με αυτό τον τρόπο, μπορεί να έχασε το μισθό μίας επίσκεψης, αλλά κέρδισε την εμπιστοσύνη άλλων 10 πελατών.

Μπράβο Γιώργο!
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

virtualgreek έγραψε:
istriano έγραψε:Συναδελφοι μεν δινεται συμβουλες. Τρωτε το μεροκαματο των επαγγελματιων. Καποιος φουκαρας εχασε την βιζητα τωρα :lol: :lol:
Κι'ομως, ο Μουζούρης που απάντησε νωρίτερα είναι οπλουργός και μπορούσε άνετα να απαντήσει και να πει, φέρε το στο μαγαζί μου να το ελέγξω και να χρεώσει την διάγνωση ένα 30Ευρω.

Είμαι σίγουρος ότι με αυτό τον τρόπο, μπορεί να έχασε το μισθό μίας επίσκεψης, αλλά κέρδισε την εμπιστοσύνη άλλων 10 πελατών.

Μπράβο Γιώργο!
Σ.
Σωστα φιλε Σαββα. Ο Μουζουρης συμπεριφερεται αψογα και κερδιζει την εκτιμηση των συναδελφων. Αντιθετα με ορισμενους επαγγελματιες (ρουφιανους) που στελνουν αστυνομιες στα σπιτια συναδελφων που προσφερουν την βοηθεια τους και μοιραζονται τις γνωσεις τους αφιλοκερδος απλα απο μερακι!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

virtualgreek έγραψε:

Μπράβο Γιώργο!
Σ.
+1000

εάν κάμετε αναζήτηση στα διαφορα θέματα του forum, θα δείτε 2 τουλάχιστον ονόματα επαγγελματιών οπλουργόν που η δουλειά τους είναι εγγύηση
και εμενα μου τους σύστησαν από εδώ

στον ένα πήρα 2 όπλα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
για τον άλλο, έχω ακούσει καλά σχόλια από φίλους / γνωστούς

και οι δυο λεμεσό
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Φίλε Μακρή αλοίμονο μας αν καταντήσουμε να χρεώνούμε για διαγνώσεις.

Εδώ πρέπει να μειώσουμε όλοι τις τιμές μας (ανεξαρτήτος επαγγέλματος) τουλάχιστον 40 με 50%.
Παιδιά πρέπει να καταλάβουμε ότι αρκετός κόσμος έχασε την δουλειά του και όσοι έχουν ακόμα πρέπει να βάλουν πολλή νερό στο κρασί τους (τιμές) για να επιβιώσουν και ταυτόχρονα να αυξησουν και την ποιότητα της δουλειάς τους.
Δυστηχώς στην Κύπρο επειδή έρχονταν λεφτά εύκολα στην τσεπη μας, ο κάθε επαγγελματίας δεν προσπαθούσε να βελτιωσει την ποιότητα του και έμενε στην καλύτερη των περιπτώσεων στην μετριότητα αλλά και στις ψηλές τιμές.
Ίσως αυτό που πάθαμε να μας συνεφέρει ........................ ελπίζω να μην μας σκοτώσει.
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

Rai έγραψε:
Browning Ultra plus έγραψε:
Rai έγραψε:Τί του ζήτησες δηλαδή να σου κάνει και τί σου έκανε στο τέλος ?
Έτσι για να καταλάβουμε.......
Φιλε RAI
Οπωσ ειπα και πιο πανω Δεν Προκειτε να μπω σε παραπανω λεπτομεριεσ για διαφορουσ λογουσ.

Τα ΒΑΣΙΚΟ Μυνημα που ηθελα να δωσω ηταν να Μην Περνουμε τα οπλα μασ σε ΜΗ Εξουσιοδοτημενουσ Ολπουργους (εγω ειπα την εμπειρια που ειχα για να προστατευσω οσους μπορω. Οποιοσ θελει ακουει τη Φιλικη συμβουλη μου. Ουτε Οπλουργοσ ειμαι ουτε συμφερον εχω),

Φιλικα παντα
Σεβαστό αυτό που λές φίλε .
Απλά και εγώ σου λέω ότι το αυτοκίνητο μου το έπαιρνα για service στην αντιπροσωπεία και έπαθα και εγώ μεγάλη ζημιά.Τώρα πάω στον μηχανικό της γειτονίας μου που τέλειωσε στην τεχνική σχολή.
Να μήν αναφερτούμε σε γιατρούς που σε 5 να πάς ,παίρνεις ισάριθμες διαφορετικές γνωματέυσεις.
Ούτε και εγώ είμαι οπλουργός .
+1000
Φιλικά
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

Rai έγραψε:
Browning Ultra plus έγραψε:Χαιρομε ιδιαιτερα που Πολλοι Συναδελφοι επιασαν το νοημα του ποστ μου, και το επεξεργαστηκαν, αναλυσαν και αναφεραν τουσ πολλουσ και διαφορουσ κινδυνους,

ΣΤΡΑΒΑΡΑ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ ΜΟΥ ΤΖΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ

εν Πειραζει ομωσ Τουλαχιστον Μαθενουν οι φιλοι και συναδελφοι απο το δικο μου παθημα
Φίλε καταλαμβαίνω τον θυμό σου και την αγανάκτιση που σε διακατέχει και καλή σου διάθεση να το μοιραστείς αυτό το πάθημα σου μαζί μας.Εγώ μία φορά χρειάστηκα οπλουργό για ένα όπλο που μου είχε δώσει ο πατέρας μου.Το όπλο αυτό μετά απο αρκετή χρήση έπαιζε και τα δύο φυσίγγια με ένα πάτημα της σκανδάλης.Μετά απο 2 επισκέψεις σε γνωστό οπλουργό-μηχανολόγο και χρέωση και στις 2 μου επισκέψεις κοντά του, το όπλο εξακολουθούσε να μου κάνει το ίδιο πρόβλημα.Την 3 φορά μου είπε ότι το όπλο δέν διορθώνεται και καλύτερα να το αφήσω στο ερμάρι και να πάρω κάποιο άλλο απο κοντά του για να κάνω την δουλειά μου.
Το όπλο αυτό μετά απο επίσκεψη μου σε άλλο οπλουργό δέν μου έχει ξανακάνει κανένα πρόβλημα.
Απλά ακόμα και ανάμεσα στους επαγγελματίες και στους πτυχιούχους υπάρχουν αυτοί που μπορούν να φέρουν εις πέρας έναν καλό ή έναν κακό αποτέλεσμα .
πολυ σωστος εγω ετυχε που το πηρα σε οπλουργο και μου τα μασουσε τελικα το εφκιαξα μονος δυστηχος ειδα αρκετα λιγοι ειναι αυτοι που κατεχουν πραγματικα
Φιλικά
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”