Beretta 682 Gold E
-
- Full Member
Beretta 682 Gold E
Σκεφτουμε να αγορασω το 682 Gold E και ηθελα απο τους κατοχους τετοιου οπλου τις εντυπωσεις τους οσον αφορα σκοτωμα του θηραματος τυχον ιδιοτροπιες. Παντος ακουσα καλα λογια για το οπλο αυτο. Λενε οτι δινει ποιο ανοικτες κατανομες αλλοι λενε δινει ποιο κλειστε. Ηθελα τις παρατηρήσεις σας
- Rai
- Full Member
Re: Beretta 682 Gold E
Φίλε Μάριε
Το 682 gold e είναι ένα καλά καλοζυγισμένο όπλο με όλα τα θετικά που σημαίνει αυτό.
Εγώ προσωπικά πιστέυω ότι οι διευρυμένοι αυλοί είναι καλοί για το τίποτα και χρειάζεται να ψάξει καλά κάποιος για να βρεί τα φυσίγγια που τους ταιριάζουν.
Οι διάφοροι γνώστες του θέματος πιστέυουν και ισχυρίζονται διάφορα θετικά στους διευρυμένους αυλούς, που εγώ προσωπικά δέν έχω δεί μέχρι τώρα.Φυσικά ο λόγος ίσως να είναι ότι εγώ δέν είμαι ειδικός.....
Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα σε αγορά όπλου με συμβατικούς αυλούς.
'Οπως και να έχει περίμενε τον φίλο Lefkio στην δοκιμή που μας παρουσιάζει για να δείς και στην πράξη με αριθμούς τις διάφορες διαφορές,που μέχρι τώρα μάλλον απαγοητευτικές μπορεί να χαρακτηριστούν.
http://cyprushuntingmagazine.com/forum/ ... =20&t=3242
Φιλικά
Το 682 gold e είναι ένα καλά καλοζυγισμένο όπλο με όλα τα θετικά που σημαίνει αυτό.
Εγώ προσωπικά πιστέυω ότι οι διευρυμένοι αυλοί είναι καλοί για το τίποτα και χρειάζεται να ψάξει καλά κάποιος για να βρεί τα φυσίγγια που τους ταιριάζουν.
Οι διάφοροι γνώστες του θέματος πιστέυουν και ισχυρίζονται διάφορα θετικά στους διευρυμένους αυλούς, που εγώ προσωπικά δέν έχω δεί μέχρι τώρα.Φυσικά ο λόγος ίσως να είναι ότι εγώ δέν είμαι ειδικός.....
Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα σε αγορά όπλου με συμβατικούς αυλούς.
'Οπως και να έχει περίμενε τον φίλο Lefkio στην δοκιμή που μας παρουσιάζει για να δείς και στην πράξη με αριθμούς τις διάφορες διαφορές,που μέχρι τώρα μάλλον απαγοητευτικές μπορεί να χαρακτηριστούν.
http://cyprushuntingmagazine.com/forum/ ... =20&t=3242
Φιλικά
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- 682 GOLD E
- Full Member
Η προσωπικη μου αποψη για το οπλο φιλε Rai ειναι αντιθετη. ο αυλος που αναγραφεται στο οπλο ειναι 18.6 αλλα η πραγματικη του διαμετρος ειναι 18.55, δηλαδη συμβατικος αυλος και οχι διευρυμενος! απο δοκιμες που εκανα σε χαρτι σε συγκριση με αλλο οπλο με διευρυμενο αυλο η κατανομη του ηταν πιο συγκεντρωτικη και με πολυ καλη διατρηση! αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη.
To έχω και εγώ και είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος
πολλές μ#$%ες του καφενέ άμαν τις ακούσεις πολλές φορές ακούονται για αλήθεια αλλά χάρη σε άτομο/α του φόρουμ κατάλαβα ότι άμαν είναι πάνω σου το όπλο και ξέρεις να αναγνωρίζεις τα λάθη σου τότε όλα τα όπλα 'σκοτώνουν'
πολλές μ#$%ες του καφενέ άμαν τις ακούσεις πολλές φορές ακούονται για αλήθεια αλλά χάρη σε άτομο/α του φόρουμ κατάλαβα ότι άμαν είναι πάνω σου το όπλο και ξέρεις να αναγνωρίζεις τα λάθη σου τότε όλα τα όπλα 'σκοτώνουν'

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΟΝΤΩΣ Ο ΑΥΛΟΣ 18.55 ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΚΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΤΕΡΙΑ.... ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΒΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.......
Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 32 ΤΑΠΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......Η ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΑΡΙΑ (37)ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ,ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.....ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ+ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΡΑΞΗ.......ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΤΕΡΙΑ.... ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΒΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.......
Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 32 ΤΑΠΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......Η ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΑΡΙΑ (37)ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ,ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.....ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ+ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΡΑΞΗ.......ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Rai
- Full Member
Πάντος παιδιά εγώ όταν το αγόρασα άλλα μου είπαν...
http://win.isolservers.org/article.asp?AID=631
Όπως και να έχει δέχομαι περισσότερο αυτό που λεέι ο Solon για το οριακά προς τα κάτω.
Όπως και να το κάνουμε δέν είναι 18,4 που για μένα είναι το ιδανικό ...
Τώρα με την δοκιμή που έκανε ο Lefkios μέχρι τώρα για μένα λέει αρκετά.Δέν ξέρω αν τα 40 φύλλα διαφοράς σε διάτρηση και τα 63 σκάγια στον κύκλο, με ένα φυσίγγιο που τελικά έχει και πλαστικόν πάτο πίσω απο την μάλλινη τάππα είναι κάτι που δέν πρέπει να μας προβληματίσει.
Φυσικά άν κάποιος δέν είναι και πολύ καλός στην προσκόπευση τα 63 σκάγια (25%) που σίγουρα κάπου πάνε,αυτό είναι ένα σημαντικό προβάδισμα.
Άς περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν τα νούμερα του φίλου Lefkiou,αλλά αν είναι να πηγαίνουμε στα σπουργίτια με 40 γρ καλύτερα να πιάμεν λάστιχο.
Πάντα φιλικά

http://win.isolservers.org/article.asp?AID=631
Όπως και να έχει δέχομαι περισσότερο αυτό που λεέι ο Solon για το οριακά προς τα κάτω.
Όπως και να το κάνουμε δέν είναι 18,4 που για μένα είναι το ιδανικό ...
Τώρα με την δοκιμή που έκανε ο Lefkios μέχρι τώρα για μένα λέει αρκετά.Δέν ξέρω αν τα 40 φύλλα διαφοράς σε διάτρηση και τα 63 σκάγια στον κύκλο, με ένα φυσίγγιο που τελικά έχει και πλαστικόν πάτο πίσω απο την μάλλινη τάππα είναι κάτι που δέν πρέπει να μας προβληματίσει.
Φυσικά άν κάποιος δέν είναι και πολύ καλός στην προσκόπευση τα 63 σκάγια (25%) που σίγουρα κάπου πάνε,αυτό είναι ένα σημαντικό προβάδισμα.

Άς περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν τα νούμερα του φίλου Lefkiou,αλλά αν είναι να πηγαίνουμε στα σπουργίτια με 40 γρ καλύτερα να πιάμεν λάστιχο.

Πάντα φιλικά
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΗΡΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ 682 GOLD E ΚΑΙ DT10 KAI ΠΡΟΣΦΑΤΑ BLASER F3.EINAI ΟΛΑ ΜΕ 18,6 ΑΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ.