Φίλε η ψαριά αποτελείτε από σορκούς, συναγρίδα,στείρες και ορφό.kyriakos304 έγραψε:Μπορείς να μας τα ονομάσεις; Απλά για να μαθαίνουμε.Panmoy έγραψε:Πολυχρωμία...ωραία μέρα ψαροντουφέκου !!!
Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
- Panmoy
- Full Member
Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
- Panmoy
- Full Member
Τσίνες οι στείρες κάμνουν έναν μεζέ στο κάρβουνο μούρλια....LEFKIOS έγραψε:Τσινα τα ορφουδκια καμνουν μια σούπα μέλι. Μπράβο φίλεPanmoy έγραψε:Πολυχρωμία...ωραία μέρα ψαροντουφέκου !!!

- Panmoy
- Full Member
kypros έγραψε:Πρεπει να σε ανηψιος του φιλου μου εσυ!Panmoy έγραψε:Πολυχρωμία...ωραία μέρα ψαροντουφέκου !!!

- Panmoy
- Full Member
Κουμπάρε για να μεν σαντανώνεσε....η ψαριά είναι η συγκομιδή από 3 άτομα (συνήθως οι σοβαρές παρέες ψαροτουφέκου ψαρεύουν ανα 3 άτομα) . Δεν υπάρχουν υπόβαρα ψάρια γιατί απλά εκείνα που ίσως νομίζεις ότι είναι ορφούθκια...απλά δεν είναι...είναι στείρες!!! Το σύνηθες μέγεθος της στήρας και της πίγγας στην Κύπρο είναι το 1.5 με 2 κιλά +- και οι στείρες που βλέπεις εδώ είναι 2κιλες+ εκτός από την τελευταία που είναι γύρω στα 1650 γρ. Απλά να σου πω ότι στους αγώνες ψαροτουφέκου οι στήρες, πίγκες, σφυρίδες μετρούν από το 1.5 κιλό και πάνω. Σύμφωνα με τη νομοθεσία κάθε ψαροκυνηγός δικαιούτε να καρπωθεί 5 κιλά ψάρια ανά ημέρα και εδώ η ψαριά είναι κάτω από 15 κιλά.......που είδες το λάθος εσύ είπαμε???nature έγραψε:Τι κυνηγι τι ψάρεμα, ίδια μυαλά.......ΑΧ
-
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΑΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΚΑΠΠΑΡΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΠΑΡΙ.

ΚΑΠΠΑΡΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΠΑΡΙ.

- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Άμαν ο άλλος εν μάστρος πιάνει τζιαι έτσι χταπόδια !
Υ.Γ. Ρε Πανίκο, πόση κωλ.....φαρδία ;

Υ.Γ. Ρε Πανίκο, πόση κωλ.....φαρδία ;

- sotiris!129
εμας εν μας καθεται ρε φιλε μου αλλα ατε το κατα δυναμη...Πανικος Setter έγραψε:ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.........![]()
![]()
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Κυκλοφορεί στα περίπτερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- christy2000
- Full Member
Φιλε μου εαν θελεις να διαφημησεις το περιοδικο σου να αποταθεις στο administration του φορουμ για τη γωνια των επαγγελματιωνadmin έγραψε:Κυκλοφορεί στα περίπτερα

Φίλε μου αποτάθηκα και επλήρωσα κιολας ακριβά για να την βάλω δαμέσα εν πολλά αυστηρός ο άτιμος!!!!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
φέρμα -πόντα-κάρφωμα-μάχη-ξεψάρισμα

Προσέχουμε...για να έχουμε