ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ
-
- Full Member
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ/TAXA» ΟΠΛΟΥΡΓΟΥΣ
Δεν μηδενίζω, σίγουρα έχουμε κορυφαίους οπλουργούς. Να σου πω κάτι όμως, αν εγώ αύριο με το όπλο μου (που το έφερα στο πίνακα όσο πιο κέντρο μπορούσα σε επαγγελματία οπλουργό) πάω σε 10 οπλουργούς παγκύπρια αύριο και κάνω τον άσχετο, ξέρεις πόσες διαφορετικές απόψεις και κοστολόγια θα ακούσω. Θα μου πει κανείς άραγε ότι είμαι κέντρο και στην ουσία δεν θέλει τίποτα το όπλο; Ανθρώπινο είναι αυτό που θα κάνουν για να επιβιώσουν στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Αλλά όχι να έχουν και παράπονα τώρα οι επαγγελματίες για την αλληλεγγύη και συναδελφοσύνη που επιδεικνύουμε οι κυνηγοί σαν κοινότητα. Δεν μιλώ για εξειδικευμένες δουλειές που απαιτούν αρκετή τεχνογνωσία και μηχανήματα και σχετίζονται με θέματα ασφαλείας. Χαίρομαι να γνωρίζω άτομα που βοηθούν τους συνάνθρωπους αφιλοκερδώς για τη δική τους ευχαρίστηση και πάντα θα υποστηρίζω τέτοιες πρακτικές σε κάθε τομέα. Αν χαθεί και η συναδελφοσύνη αλίμονο μας. Αν ένας επαγγελματίας επηρεάζεται από την δουλεία ενός ερασιτέχνη που έκανε ότι έκανε αφιλοκερδώς και του δημιουργεί προβλήματα σκέψου πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο υπηρεσιών του για να κάνει κάτι τέτοιο.
-
- Full Member
Επίσης ρε φίλε δεν γίνεται από τη μια να διαμαρτυρόμαστε γιατί κάποιος βοήθησε αφιλοκερδώς για το γαμώτο αρκετούς συναδέλφους και να λέμε δεν είναι σωστό ηθικά ενώ από την άλλη εδώ μέσα να πωλούνται ένα σωρό σκύλοι που με το ίδιο σκεπτικό ζημιώνουν τους επαγγελματίες εκτροφείς που επίσης είναι η ζήση τους. Δηλαδή το dvd με το περιοδικό γιατί το δίνεται δωρεάν (που το τονίζω καλά κάνετε). Έτσι δεν παίρνεις μερίδιο από ένα επαγγελματία παραγωγό κυνηγετικών ταινιών; Δεν του στερείς το ψωμί του; δεν του παίρνεις τη δουλεία του; Κατ' εμένα όχι, αφού συμφωνώ με αυτό που γίνεται. Αν θέλω καλύτερη ποιότητα θα πάω να αγοράσω από επαγγελματία παραγωγό. Το ίδιο και με τον οπλουργό, αν θα κάνω μια καλή συντήρηση θα ζητήσω βοήθεια από το φόρουμ αφού μπορώ να το κάνω και μόνος μου αλλά αν θέλω κάτι πιο εξειδικευμένο ναι τότε θα πάω οπλουργό. Θεωρώ ότι είναι εντελώς λάθος αυτή η μερική στάση "εξάρτησης" σας από τους επαγγελματίες του χώρου όσο αφορά το φόρουμ. Δυστυχώς, λέμε τόσα καλά εδώ μέσα και κανείς δεν το βλέπει, μόλις πούμε κάτι αρνητικό ξεκινούν τα παράπονα σε σας. Επίσης, τραγικό είναι οι επαγγελματίες του χώρου να προσπαθούν να τα βάλουν με το φόρουμ και τα μέλη του, τους πελάτες τους δηλαδή........!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε τα παραδείγματα που δίνεις είτε είναι άστοχα ή παρατραβηγμένα, επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλλων ή επαγγελματίες εκτροφείς παγκύπρια υπάρχουν ή 3 ή 4 και με τα νέα κριτήρια που θα δώσει η θήρα κα με τον τρόπο αγοραπωλησίας ζώων τα πράγματα θα αλλάξουν αρκετά , κάποιος ο οποίος έχει ζώα και θέλει να ονομάζεται είτε εκτροφέας είτε εκπαιδευτής θα πρέπει να πληρεί πολλά κριτήρια. Αν πρόσεξες και το θέμα αγοραπωλησιών καποιοι που προσπαθούν να εκμεταλευτούν το φόρουμ και πωλούν 10-15 σκύλους τον χρόνο προσπαθούμε να τους κόβουμε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Η παραγωγή ταινιών που συνοδεύουν το περιοδικό δέν είναι δωρεάν είναι κοστολογημένες και είναι μέρος της δουλειάς μας και μάλιστα εμείς πληρώνουμε και τις σχετικές φορολογίες αυτοί που ονομάζονται παραγωγοί ταινιών πληρώνουν????, αν καταπιανόμαστε απο λεπτομέρειες τότε η συζήτηση δέν θα έχει τέλος. Άλλο να μιλάμε για μια ψευτοσυντήρηση και άλλο για μια παρέμβασησ το όπλο. Νομίζουμε όλοι ότι γίναμε ειδικοί και ξέρουμε τα πάντα, αν νομίζεις ότι δέν έχεις βρεί ένα οπλουργό που να καλύπτει τις απιτήσεις σου έλα να σε πάρω εγώ σε 2-3 Κανέις δέν τα βάζει με κανένα ούτε πρόκειται να μπούμε σε μια ανούσια διαλογική συζήτηση για να αποδείξουμε ποιός έχει δίκαιο και ποιός άδικο. Βοήθεια μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον καθένα αλλά πρίν να υπερασπίοζεστε κάποιον να είσαστε 100% σίγουροι ότι τα πράγματα είναι καθαρά και όπως τα λέτε γιατί αν είναι διαφορετικά εμέσος πλήν σαφώς πέφτετε και εσείς θύματα!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Browning Ultra plus
- Full Member
Χαιρετιζω την παρεα,
Αποτι Βλεπω πηρε αρκετα μεγαλη εκταση το θεμα και βασικα για το Τιποτε,
Και εχω να πω τα εξης
1) Εδηλωσα το Ποσο μεγαλη Βλακεια εκαμα και επιγα σε μη Εμαγγενλματια για μια τοσο Τεχνικη δουλεια
2) Εδηλωσα Επισησ οτι ΗΞΕΡΑ τι ηθελα (και ηξερα γιατι εμαθα απο αυτα που μου εμαθε ο φιλοσ μου ο Μακρησ). Δυστηχοσ αλλα εζητισα και αλλα εγιναν
3) Η επεμβαση στο οπλο θα ηταν επι πληρωμη
4) Εχτιμω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ τη ΒΟηθεια που δεχτηκα και δεχομαι απο συναδελφουσ
Εγραψα και διμοσιευσα το Θεμα απλα για να Μαθαινουν και οι συναδελφοι απο το Λαθοσ ΜΟΥ και την Αφελεια μου. ουτε Εθιξα Κανενα, Ουτε Αναφερτικα σε ονοματα ουτε τιποτε... Οποτε ΤΙ ΔΕΝ Καταλαβενουμε?
Φυσικα οι οπιεσ παρατηρησεισ καλοδεχουμενεσ αλλα θελω να ρωτισω... Ειναι Κακο Δηλαδη που προσπαθισα να προστατευσω φιλουσ και συναδελφουσ?
φιλικα παντα
Αποτι Βλεπω πηρε αρκετα μεγαλη εκταση το θεμα και βασικα για το Τιποτε,
Και εχω να πω τα εξης
1) Εδηλωσα το Ποσο μεγαλη Βλακεια εκαμα και επιγα σε μη Εμαγγενλματια για μια τοσο Τεχνικη δουλεια
2) Εδηλωσα Επισησ οτι ΗΞΕΡΑ τι ηθελα (και ηξερα γιατι εμαθα απο αυτα που μου εμαθε ο φιλοσ μου ο Μακρησ). Δυστηχοσ αλλα εζητισα και αλλα εγιναν
3) Η επεμβαση στο οπλο θα ηταν επι πληρωμη
4) Εχτιμω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ τη ΒΟηθεια που δεχτηκα και δεχομαι απο συναδελφουσ
Εγραψα και διμοσιευσα το Θεμα απλα για να Μαθαινουν και οι συναδελφοι απο το Λαθοσ ΜΟΥ και την Αφελεια μου. ουτε Εθιξα Κανενα, Ουτε Αναφερτικα σε ονοματα ουτε τιποτε... Οποτε ΤΙ ΔΕΝ Καταλαβενουμε?
Φυσικα οι οπιεσ παρατηρησεισ καλοδεχουμενεσ αλλα θελω να ρωτισω... Ειναι Κακο Δηλαδη που προσπαθισα να προστατευσω φιλουσ και συναδελφουσ?
φιλικα παντα
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε πολύ καλά έπραξες δηλαδή εφτάσαμε στο σημείο να φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης , για το όνομα του θεού!
-
- Full Member
Ρε φίλε δεν σου τη λέω με το dvd, καλά κάνετε δεν είναι το θέμα το δωρεάν ή όχι. Anyway, that's all γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.
Εγώ βρει οπλουργό εξαιρετικό τεχνίτη δεν είπα ότι δεν υπάρχουν. Αλλά έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα πόσα χρήματα πήρε πέρσι στον αδερφό ενός καλού μου φίλου για να του κάνει μια μικροδουλειά (μικρό βαθούλωμα στο κοντάκι από πτώση) που εγώ αν και δεν πιάνουν τα χέρια μου θα το έκανα χαλαρά. Βέβαια το παιδί είναι νέος κυνηγός και πήγε μόνος του συνεπώς βρήκε πρόσφορο έδαφος για να του κάνει και ένα σωρό άλλα αχρείαστα πράγματα στο όπλο γελοία για ένα πιο γνώστη του θέματος. Τουλάχιστον ζημιά δεν του έκανε όπως του φίλου παραπάνω.
Καλό απόγευμα
Εγώ βρει οπλουργό εξαιρετικό τεχνίτη δεν είπα ότι δεν υπάρχουν. Αλλά έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα πόσα χρήματα πήρε πέρσι στον αδερφό ενός καλού μου φίλου για να του κάνει μια μικροδουλειά (μικρό βαθούλωμα στο κοντάκι από πτώση) που εγώ αν και δεν πιάνουν τα χέρια μου θα το έκανα χαλαρά. Βέβαια το παιδί είναι νέος κυνηγός και πήγε μόνος του συνεπώς βρήκε πρόσφορο έδαφος για να του κάνει και ένα σωρό άλλα αχρείαστα πράγματα στο όπλο γελοία για ένα πιο γνώστη του θέματος. Τουλάχιστον ζημιά δεν του έκανε όπως του φίλου παραπάνω.
Καλό απόγευμα
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Δέν υπάρχει θέμα φίλε το ίδιο πράμα λέμε όταν το παζάρι είναι υγιές και υπάρχεικαι σωστή ενημέρωση και σωστές συνθήκες δέν πέφτουμε και θύματα τον οποιονδήποτε. Καλό απόγευμα
Αριστε μην εισαι απολυτος. Οσο για τον φιλο Browning Ultra plus, δεν πιστευω να μιλαμε για το ιδιο ατομο.admin έγραψε:Φίλε πολύ καλά έπραξες δηλαδή εφτάσαμε στο σημείο να φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης , για το όνομα του θεού!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε δέν είμαι απόλυτος απλά όχι και να νιώθει άσχημα ο φίλος ο Ultra που μοιράστηκε μαζί μας μια καθόλα νόμιμη και χρήσιμη πληροφορία
καλά έκανε και το είπε

-
- Full Member
Fanos έγραψε:Γεια σας Παιδες.
Επειδη ψαχνω για οπλουργο εμπιστοσύνης, εχετε καποιον να μου προτεινετε για Λευκωσία?
Αλλη μια φορα που χρειάστηκα και το πήρα, σε εναν γνωστό μαλιστα, εχασα πάσα ιδέα.