Την άποψή σας παρακαλώ για κάποια φυσίγγια.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Την άποψή σας παρακαλώ για κάποια φυσίγγια.

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Καλημέρα σε όλους σας. Είμαι νέο μέλος στην ιστοσελίδα και θα ήθελα την άποψή σας για τα συγκεκριμένα φυσίγγια της Victory.

VICTORY 36GR (Όχι με φελλό)
Εικόνα

VICTORY 35 GR
Εικόνα

SUPER TORDO 32GR
Εικόνα

Τα φυσίγγια SUPER TORDO μου τα έδωσαν ένα πακέτο για την τσίχλα (*9) αλλά δεν είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω. Για την VICTORY 35 GR διάβασα κάποια posts αλλά μπερδεύτηκα αφού κάποιοι λένε είναι καλή και κάποιοι ότι κάτι έχει αλλάξει και δεν έχει καλή απόδοση.

Σκοπεύω να τα δοκιμάσω στο σκοπευτήριο για να δω την κατανομή τους αλλά θα ήθελα την άποψή σας για τα συγκεκριμένα πριν τα δοκιμάσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σπύρος
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Re: Την άποψή σας παρακαλώ για κάποια φυσίγγια.

Δημοσίευση από leshi cy »

για σου φιλε !
για την 35 ασπρη πολυ καλο φυσιγγιο το χρεισιμοιοποιο το καλοκαιρι η σε σχετικα ψηλες θερμοκρασιες !
...για μενα ηταν ενα απο τα καλυτερα τις αγορας αλλα τα τελευταια χρονια δεν ειναι τοσο καλη παρα μονο στις πιο πανω συν8ηκες!

καποιοι την εχουν νουμερο 1 , αλλα πλεον δεν ειναι το φυσιγγιο που ηταν !!

η 36 πρασινη ειναι πολυ καλο φυσιγγιο το πρωινο , σε κρυο καιρο + σε μερες με υγρασια !
και τα 2 φυσσιγια στιν ωρα τους σκοτωνουν σε πολυ καλες αποστασεις !

για τιν τορτο δεν γνωριζω ,

αλλα ειδικα σε κανονικο και σε 8ερμο καιρο το ανωτερο φυσιγγιο ειναι η 36 νικελ ( σπορτινγκ )
πολυ συγκεντροτικη κατανομη !
αυτα τα λιγα απο οσα γνωριζω
φιλικα
μαριος
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

leshi cy έγραψε:για σου φιλε !
για την 35 ασπρη πολυ καλο φυσιγγιο το χρεισιμοιοποιο το καλοκαιρι η σε σχετικα ψηλες θερμοκρασιες !
...για μενα ηταν ενα απο τα καλυτερα τις αγορας αλλα τα τελευταια χρονια δεν ειναι τοσο καλη παρα μονο στις πιο πανω συν8ηκες!

η 36 πρασινη ειναι πολυ καλο φυσιγγιο το πρωινο , σε κρυο καιρο + σε μερες με υγρασια !

αλλα ειδικα σε κανονικο και σε 8ερμο καιρο το ανωτερο φυσιγγιο ειναι η 36 νικελ ( σπορτινγκ )
φιλικα
μαριος
Ευχαριστώ φίλε Μάριε για την συνδρομή σου.
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

αν δεν δοκιμασεις σε πινακα δοκιμων με το οπλο σου να δεις συγκεντρωση και αν πανε στο οπλο σου με ολες τις καιρικες συνθηκες. ο,τι και να σου πω μπορει να ειναι και λαθος με 2 διαφορετικα οπλα που τα δοκιμασα στην κυπρο εβγαλαν εντελος διαφορετικα αποτελεσματα
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

spyrosspyrou851 έγραψε:
leshi cy έγραψε:για σου φιλε !

φιλικα
μαριος
Ευχαριστώ φίλε Μάριε για την συνδρομή σου.
φιλε το οπλο μου ειναι μυροκου κυνηγετικο 5-3 αχρωμιοτο
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

leshi cy έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
leshi cy έγραψε:
.
φιλε το οπλο μου ειναι μυροκου κυνηγετικο 5-3 αχρωμιοτο
δοκιμασε τα μονος σου εκει θα δεις εγω τα δοκιμασα με 2 πλαγιοκαννα ενα aya το οποιο τα πηγε πολη καλα και ενα zastava που δεν τα πηγαινε καλα. δηλαδη το δευτερο με αυτα τα φυσιγγια θα εδεινε τραυματισμενα θυραματα -χαμενα θυραματα και λογο κατανομης που δωσανε με το δευτερο αυτα τα φυσιγγια το θυραμα εχει την δυνατοτητα να ξεφυγει χωρις να το παρει σκαγι.
η αχρωμιωτη καννη μπορει να βγαζει φοβερη τουφεκια αλλα και παλη χωρης δοκιμη τι να το κανεις η προσωπικη σου αποψει τοσοσ σε δοκιμες οσο και στον κυνηγοτοπο σε κανει ικανο να κρινεις αν ενα φυσιγγι ειναι καλο η οχι
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Ευχαριστώ παιδιά. Όπως είπα σκοπεύω να τα δοκιμάσω στο σκοπευτήριο για να δω τι αποδόσεις έχουν, απλώς ήθελα μια γενική άποψη για τα συγκεκριμένα πριν πάω να τα δοκιμάσω. Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω 4-2 chokes και με αυτά θα κάνω δοκιμές.
GERMAN POINTER
Full Member

Δημοσίευση από GERMAN POINTER »

ΓΙΑ ΤΗΝ 35GR VICTORY ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞAIΡEΤΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΑΛΛΕΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΑ BERETTA.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

spyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά. Όπως είπα σκοπεύω να τα δοκιμάσω στο σκοπευτήριο για να δω τι αποδόσεις έχουν, απλώς ήθελα μια γενική άποψη για τα συγκεκριμένα πριν πάω να τα δοκιμάσω. Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω 4-2 chokes και με αυτά θα κάνω δοκιμές.
Φίλε Σπύρο τής δοκιμές να τής κάνεις με 3άστρα τσοκ στα 35 μέτρα για να δεις κατά πόσο οι κατανομές είναι καλές
για περαιτέρω εξηγήσει δες εδώ http://www.chuckhawks.com/pattern_shotgun.htm
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε: Φίλε Σπύρο τής δοκιμές να τής κάνεις με 3άστρα τσοκ στα 35 μέτρα για να δεις κατά πόσο οι κατανομές είναι καλές
για περαιτέρω εξηγήσει δες εδώ http://www.chuckhawks.com/pattern_shotgun.htm
Ήμουν με την ιδέα ότι κανονικά χρησιμοποιάς full αλλά δεν έχω full choke. Ευχαριστώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”