browning gp έγραψε:ΑΝΤΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΥΛΛΟ ΦΕΡΜΑΣ . Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ( ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ )
νομιζω οτι τα κολακευτικα λογια εγραψες τα αμπα και θκιεβασει στο φορουμ και πατσαρκασει σε
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
browning gp έγραψε:ΑΝΤΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΥΛΛΟ ΦΕΡΜΑΣ . Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ( ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ )
νομιζω οτι τα κολακευτικα λογια εγραψες τα αμπα και θκιεβασει στο φορουμ και πατσαρκασει σε
EN ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΛΑΠΠΑ? ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ .ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΕ ΕΝΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΟΥΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ανταλλαζεται ψυγειο μικρο 70χ50χ55 οικονομικον αθορυβο με μικρο θαλαμο με κιβωτιο φυσιγγιων 7-8-9-10 σκαι για τζικλα τραχηλα.πωλειται και μονο του η ανταλλασεται με ψαροτουφεκο η οτι ειναι χρησιμο
πωληθηκε.....................................πωληθηκε...............................................πωληθηκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πανικος την 09 Απρ 2013, 07:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:ανταλλαζεται ψυγειο μικρο 70χ50χ55 οικονομικον αθορυβο με μικρο θαλαμο με κιβωτιο φυσιγγιων 7-8-9-10 σκαι για τζικλα τραχηλα.πωλειται και μονο του η ανταλλασεται με ψαροτουφεκο η οτι ειναι χρησιμο
πανικος έγραψε:ανταλλαζεται ψυγειο μικρο 70χ50χ55 οικονομικον αθορυβο με μικρο θαλαμο με κιβωτιο φυσιγγιων 7-8-9-10 σκαι για τζικλα τραχηλα.πωλειται και μονο του η ανταλλασεται με ψαροτουφεκο η οτι ειναι χρησιμο
Πόσα το πουλάς;
kane prosfora κυριακο αγορασα αλλο μεγαλο χθες οσα παρω απλα να μεν το αφησω εξω να καταστραφει .δουλευει μια χαρα εν κριμα.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Παραγάδια αχρησιμοποίητα: 8άρι-200αγκίστρια κάθε 4-5 οργιές και 12άρι-100αγκίστρια με ισάξια κιβώτια φυσσιγίων 8 ή 9άρια >28γρ. ή τροφή σκύλλου αξίας 70/25ευρώ αντίστοιχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FRANCHI την 01 Απρ 2013, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I believe half of what I see and nothing of what I hear