ΩΡΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΙΡΗΞΗΣ.

Απάντηση
miky55

ΩΡΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΙΡΗΞΗΣ.

Δημοσίευση από miky55 »

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ .ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΡΙΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ,Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΣ.
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ(Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΥΤΩΝΑΣ) Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΗ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ.
ΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΜΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΝΕΣ .ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ,ΚΑΦΕ ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΝΕΛΘΟΥΜΕ .ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΩΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΥΛΟΓΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Paris87
Full Member

Re: ΩΡΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΙΡΗΞΗΣ.

Δημοσίευση από Paris87 »

+1 . Μπραβο κυριε Μιχαλη ακριβως. Ελπιζω τα λογια σου να γινουν πραξεις απο ολους μας γιατι μας περιμενουν δυσκολες μερες.
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Μπραβο μαστρε Μιχαλη μακαρι να σκεφτονταν ολοι οπως εσυ
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
oscar2012
Full Member

Δημοσίευση από oscar2012 »

Συφωνω φιλε δεν ειναι θεμα ρατσισμου ειναι θεμα επβιοσης του λαου μας
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

εγω παντος συνηθησα το καθηση εχει ενα χρονο που καθομε, τον καιρο που με απελησε ο μαστρος μου και επιασε δυο ρουμανους για να βγαλουν την δουλεια μου ωστε να φυλαει τα λεφτα του στην τραπεζα ελαλουν και εγω εν οι ρουμανοι που εν να καμουν επιπλα και εν να κτησουν δακατο για να κινηθει το χρημα στην Κυπρο οπως και αλλοι εργοδοτες που εκαναν το ιδιο πραμα. Ελπιζω να καταλαβαν το λαθος τους , εχει και Θεο!!
Δεν το λεω για εκδικηση αλλα ετσι ειναι τα πραγματα και ναι εγινα ρατσιστης γιατι ειμαστε πεντε μεσα στην οικογενεια και τελικα μονο ενας δουλευει.
Ελπιζω απο εδω και περα να αρχισουν να πηγαινουν τα πραγματα καλα. Πιστευω οτι εχουμε τους ανθρωπους που θα φροντισουν να πανε τα πραγματα καλα.
Μακαρι να καταλαβουμε τι ειχαμε και τι χασαμε και καναμε παραπονα πριν οτι δεν περνουμε και δεν τα βγαζαμε περα τωρα θα παρακαλουμε να περνουμε και με 1000 το μηνα και να ειμαστε και ευχαριστημενοι
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

dimitris savva έγραψε:εγω παντος συνηθησα το καθηση εχει ενα χρονο που καθομε, τον καιρο που με απελησε ο μαστρος μου και επιασε δυο ρουμανους για να βγαλουν την δουλεια μου ωστε να φυλαει τα λεφτα του στην τραπεζα ελαλουν και εγω εν οι ρουμανοι που εν να καμουν επιπλα και εν να κτησουν δακατο για να κινηθει το χρημα στην Κυπρο οπως και αλλοι εργοδοτες που εκαναν το ιδιο πραμα. Ελπιζω να καταλαβαν το λαθος τους , εχει και Θεο!!
Δεν το λεω για εκδικηση αλλα ετσι ειναι τα πραγματα και ναι εγινα ρατσιστης γιατι ειμαστε πεντε μεσα στην οικογενεια και τελικα μονο ενας δουλευει.
Ελπιζω απο εδω και περα να αρχισουν να πηγαινουν τα πραγματα καλα. Πιστευω οτι εχουμε τους ανθρωπους που θα φροντισουν να πανε τα πραγματα καλα.
Μακαρι να καταλαβουμε τι ειχαμε και τι χασαμε και καναμε παραπονα πριν οτι δεν περνουμε και δεν τα βγαζαμε περα τωρα θα παρακαλουμε να περνουμε και με 1000 το μηνα και να ειμαστε και ευχαριστημενοι
+1000
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Εγώ είμαι ρατσιστές όποτε χρειάζεται ακόμα και με τους Κυπραίους
Κυπριακά προϊόντα μόνον
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

στριξτε και προτηματε τα κυπριακα προιοντα δωστε δοθλεια σε κυπριους και οχι σε αλλοδαπους. εγω προσωπικα τα τελευταια χρονια στην δουλεια μου εχω αριστη συνεργασια με κυπριους και ελληνες επιχειριματιες καθως και πολλους φιλους και στα 2 κρατη. εδω και αρκετα χρονια οι περισσοτεροι απο εμας ψωνιζαμε εισαγωμενα προιοντα γερμανικα αυτοκινητα και γαλλικα διαλησαμε μονοι μας την βιομηχνεια και διωξαμε αρκετα εργοστασια και απο τις 2 χωρες εισαγαμε προιοντα τα οποια εξαγαμε σε αλλες χωρες παραμελησαμε πολη την υπαιθρο. ψυφιζαμε βαση ρουσφετιων και αλλων πραγματων χωρης να ειμαστε γνωστες παιχνιδιων πολιτικων κ.α. εμπιστευτικαμε λαθος ατομα να μας διοικουν καθως και λαθος στηριξη απο λαθος χωρες ολα αυτα μας εφτασαν εδω τωρα πρεπει να αλληλουποστηριξουμε ο ενας τον αλλον γιατι τωρα ειμαστε δουλοπαποικοι ξενων ξεμωραμενων εξουσιων
διοτι για ελλαδα και κυπρο ισχυει το εξης
ποιος ειδε κρατος λιγοστο σ'ολη την γη μοναδικο 100 να ξοδευει 50 να μαζευει;
να 'χουν κλεφτες για φρουρα και να σε κλεβουν φανερα,κι ενω αυτοι σε κλεβουνε τον κλεφτη να γυρευουνε;
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”