Αυτοκίνητο για το κυνήγι

Απάντηση
cyprohunter
Full Member

Re: Αυτοκίνητο για το κυνήγι

Δημοσίευση από cyprohunter »

Συνήθως τα αυτοκίνητα της Αγγλίας εν λημένα πουκάτω είδικά τζίνα του βορρά λόγω αυξημένου παγετού. Μεν το ρισκάρεις αν δεν δεις με τα μάθκια σου! Προσωπική γνώμη.
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
browning gp
Full Member

Δημοσίευση από browning gp »

Γεια σου φιλε Μαριε για τα ναβαρα δεν μπορω να εκφερω γνωμη... αλλα για το jimny να σου πω οτι ειμαι παρα πολλα ευχαριστημενος.παρα πολλη οικονομια, τα 4χ4 του εξερετικα (παει παντου,δοκιμασμενα).εχω το εσχει 3 μηνες περιπου οπου επια εφκαλε με ασπροπροσωπο τζιαμε που αλλα αυτοκινητα εβολουσαν.αλλα κατι σημαντικο.... εν πρεπει να το περνεις πανω που 100.παει παλαρισμενο λογω του οτι εν 13αρι και τρωει παραπανω πεζινα.κατα τ'αλλα ειναι ενα μικρο, οικονομικο 4χ4 αυτοκινητο που αμαν το οδηγας νουσιμα θα καμεις την δουλια σου μια χαρα.
BROWNING THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

Φίλε Μάριε, navara αυτόματο 2.5cdi έχω εγώ και είμαι πολλά ευχαριστημένος. Απολύτως κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Πετρέλαιο τρώει όμως όταν προσέξεις το οδήγημα σου, τρώει όπως τα άλλα, εκτός εάν το φορτώσεις. Είναι ένα τανκς με τροχούς, πάει παντού έχει πολλά μεγάλη κάσια, βγάζει 174ίππους και πετά άμαν του πατήσεις. Επίσης πολλά άνετο και ευρύχωρο.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

FRANCHI έγραψε:Φίλε Μάριε, navara αυτόματο 2.5cdi έχω εγώ και είμαι πολλά ευχαριστημένος. Απολύτως κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Πετρέλαιο τρώει όμως όταν προσέξεις το οδήγημα σου, τρώει όπως τα άλλα, εκτός εάν το φορτώσεις. Είναι ένα τανκς με τροχούς, πάει παντού έχει πολλά μεγάλη κάσια, βγάζει 174ίππους και πετά άμαν του πατήσεις. Επίσης πολλά άνετο και ευρύχωρο.
σωστός ο φίλος
εάν οδηγάς λογικά, δηλαδή μέχρις τες 3000 στροφές και μέχρι τα 100 - 110 δεν έχει πρόβλημα κατανάλωσης
αμάν του πατήσεις τότε ρουφά

για έχτος δρόμου απόδοση δεν το συζητώ
ΑΡΜΑ

επίσης μεγάλο γενικά μέσα, με πολύ ευρύχωρο χώρο αποσκευών

βασικά εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός
κάποιος που είναι μονος του η έστω με ένα σύντροφο ένα μικρό τους κάνει
άλλος που δεν πάει σε αγριους τόπους πάλι μπορεί να διακινείται με ένα saloon
επίσης κάποιος που δεν έχει σκύλους πάλι μπορεί να κανονίζεται με ένα οικογενειακό

εξαρτάται τι ζητα και τι μπορεί να συντηρήσει ο καθένας μας
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Φιλε μ Αντρεα για αυτοκινητο που γιρεφκω εν που το νοτιο λονδινο και λονδινο εχω και ενα γνωστο που θα του πω να παει να δει...για το jimny φιλε μ browing εν αλιθκεια οτι ενα καλυτερα να αλλαξεις τες σουστες του....

Γιρνω παραπανω πας το ναβαρα αλλλα τωρα να δουμε τη ενα γινει με την τροικα πρωτα :D :D :D
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
browning gp
Full Member

Δημοσίευση από browning gp »

580618_530464283664092_678496611_n.jpg
ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΣΧΕΙ ΤΖΙΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΝΑΚΚΟΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΑΡΑ ΕΝΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΤΖΙΗ :D :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
BROWNING THE BEST THERE IS
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

browning gp έγραψε:
580618_530464283664092_678496611_n.jpg
ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΣΧΕΙ ΤΖΙΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΝΑΚΚΟΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΑΡΑ ΕΝΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΤΖΙΗ :D :D :D
καλο το αμαξακι που μας εβαλες αλλα προτιμω πιο αξιοπιστες λυσεις :D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
hkais71
Full Member

Δημοσίευση από hkais71 »

Φίλε το Suzuki jimmy είναι από τα καλύτερα και πιο οικονομικά. Δεν έχει ούτε ακριβή ασφάλεια αλλά ούτε μεγάλη άδεια κυκλοφορίας.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΕΠΙΔΕΙ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ 2-3 ΦΙΛΟΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΟ SAMURAI ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΝΙΟΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΩ ΕΤΣΙ Γ`ΑΥΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

IVECO DAILY 4x4.... :D

https://www.youtube.com/watch?v=Z4Ncf8GZkJA
Πάει όπου πάει ο νους σου + κουβαλάς τζαι ένα κυνηγετικό σύλλογο πλάσματα + μια μάντρα σηύλλους.
Διαθέσιμο και σε διπλοκάμπινο. :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ / ΦΥΣIΓΓΙΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”