ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Απάντηση
pambs
Full Member

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Δημοσίευση από pambs »

Ρε φile εν τα ιδια με του landcruiser?

Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pambs την 19 Μαρ 2013, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

αν φερμαρει να την δοκιμασουμε στο βουνο και να δουμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

VALENTINOS έγραψε:ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕ ΞΥΛΟ ΜΑΡΙ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΠΟ ΠΑΣΑΜΑΝΟ 2Χ2 ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ (ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ )Κ ΠΟΡΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ D4D ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΜΩ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΣΙΑ. ΚΑΜΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ 2 BRILEY CHOKES MIDAS 1-3 EXTENTED KAI 2 BRILEY CHOKES BLACK OXYDE 4-2 EXTENTED GIA BROWNING-MIROKU INVECTOR PLUS.
kasia1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

φιλε pamps δεν ξερω ειναι του 2008 15αρια
VALENTINOS
Full Member

VALENTINOS έγραψε:
VALENTINOS έγραψε:ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕ ΞΥΛΟ ΜΑΡΙ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΠΟ ΠΑΣΑΜΑΝΟ 2Χ2 ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ (ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ )Κ ΠΟΡΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ D4D ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΜΩ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΣΙΑ. ΚΑΜΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ 2 BRILEY CHOKES MIDAS 1-3 EXTENTED KAI 2 BRILEY CHOKES BLACK OXYDE 4-2 EXTENTED GIA BROWNING-MIROKU INVECTOR PLUS.
kasia1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

Athos 1978 έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ανταλλαζω 4 ριμς του toyota hilux D4D ta original σε αριστη κατασταση . δωστε προσφορες και αν βρεθει κατι που με ενδιαφερει ............ :D
Ανταλλάσσω την πεθερά μου με τα ριμς, με την προϋπόθεση να μου δώσεις και το 5ον ριμς του σπεαρ για να είναι δίκαιη η ανταλλαγή. :mrgreen:
ΕΝ ΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ....ΠΡΩΤΑ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥΝΤΑΡΟΥΝ......ΚΑΠΟΤΕ ΛΑΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΗΣ.....ΕΝ ΣΠΑΝΙΑ ΡΑΤΣΑ. :lol: :lol: :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

VALENTINOS έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ανταλλαζω 4 ριμς του toyota hilux D4D ta original σε αριστη κατασταση . δωστε προσφορες και αν βρεθει κατι που με ενδιαφερει ............ :D
Ανταλλάσσω την πεθερά μου με τα ριμς, με την προϋπόθεση να μου δώσεις και το 5ον ριμς του σπεαρ για να είναι δίκαιη η ανταλλαγή. :mrgreen:
ΕΝ ΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ....ΠΡΩΤΑ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥΝΤΑΡΟΥΝ......ΚΑΠΟΤΕ ΛΑΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΗΣ.....ΕΝ ΣΠΑΝΙΑ ΡΑΤΣΑ. :lol: :lol: :lol:
επειδη λασσουν πολλα και πολλες φορες χωρις μαλαη οι παραπανω που μας ανταλλασουν τες με οτιδηποτε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VALENTINOS
Full Member

ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ avatar ΚΑΜΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΣ ΛΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΗ. ;) ;)
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

VALENTINOS έγραψε:ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ avatar ΚΑΜΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΣ ΛΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΗ. ;) ;)
τζαι τζινη εν να γινει σαν την πεθερα τους αλλους καποτε :lol:
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

4 ριμς original AMG 18'' για NEW SLK σχεδόν καινούργια μόνο 3000 km πάνω στο αυτοκίνητο .
Open mind for a different view.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”