Ε μιτσι εψεκασατα και εξερανανmikros έγραψε:Εν για τες φασσες που μιλας ενεν???Phinix έγραψε: ΟΛΑ ΜΠΛΕ![]()
εφκατε εξω στην φυση να δειτε ηντα ωραιο εν το χορταρουιν...κιτρινοπρασινο
Κάμερα για το κυνήγι
- 'petros'
Re: Κάμερα για το κυνήγι
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
-
Μεν μου αχγονεσε και το χορταρουιν υπαρχει ως το τελος της ανοιξης...θωρουμεν τοτες'petros' έγραψε:Ε μιτσι εψεκασατα και εξερανανmikros έγραψε:Εν για τες φασσες που μιλας ενεν???Phinix έγραψε: ΟΛΑ ΜΠΛΕ![]()
εφκατε εξω στην φυση να δειτε ηντα ωραιο εν το χορταρουιν...κιτρινοπρασινο
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- 'petros'
ου γ@μωτο επρεπε να παω στρατο σημερα. Εφαμεν την...
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Phinix
@πέτρος
αμαναμου ρε πέτρο μου ρε πέτρο μου - τώρα που λαλείς αρκεψα τζίε περνω πρέφα αλλα δεν θέλω να το πιστέψω
ένα γυρίσουμε στε εποχές του έτσι και του θέλω
@ ρε μίτσι
έπιασα το κιτρινοπράσινο υπονοούμενο σου
mine τζιαμε tie ένα σε χρειατώ πιο μετά στα playoff εσενα

αμαναμου ρε πέτρο μου ρε πέτρο μου - τώρα που λαλείς αρκεψα τζίε περνω πρέφα αλλα δεν θέλω να το πιστέψω

ένα γυρίσουμε στε εποχές του έτσι και του θέλω
@ ρε μίτσι

mine τζιαμε tie ένα σε χρειατώ πιο μετά στα playoff εσενα
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
σημερινη δοκιμη της καμερας μονο που ανακαλυψα πως εχει 2 διαφορετικα καπατζια για να κλειει πισω το ενα εν για την θαλασσα κλειστο παντου και δεν ακουετε σχεδον καθολου το μικροφωνο και το αλλο εν με τρυπες να ακουετε..δυστυχως ειχα το κεινο που δεν ακουετε
-
- Full Member
Φαίνεται καλή αλλά τα πουλιά φαίνουντε; Πάρτην στο σκοπευτήριο όπως εμένα να την σάσεις οπως θέλεις πριν το κυνήγι ( πάστο καπέλο/πουκάτω που το όπλο - το ζουμ κτλ)axerkwtis έγραψε:
σημερινη δοκιμη της καμερας μονο που ανακαλυψα πως εχει 2 διαφορετικα καπατζια για να κλειει πισω το ενα εν για την θαλασσα κλειστο παντου και δεν ακουετε σχεδον καθολου το μικροφωνο και το αλλο εν με τρυπες να ακουετε..δυστυχως ειχα το κεινο που δεν ακουετε
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
σε μιαν φαση που επερασαν κατι περτιτζια εχτος βολης ομως επιασε τα ειχε κ τον ηλιο απεναντι..κεινο που λες με το σκοπευτηριο εν μεσα στα σχεδια για να ρεουλαριστει και να δω που εν καλυτερα πανω σε καπελο ή πας το οπλο..?παντως πας το καπελο ειναι σαν πως και εχεις ενα τζιερατο πας την κκελε σουcyprohunter έγραψε: Φαίνεται καλή αλλά τα πουλιά φαίνουντε; Πάρτην στο σκοπευτήριο όπως εμένα να την σάσεις οπως θέλεις πριν το κυνήγι ( πάστο καπέλο/πουκάτω που το όπλο - το ζουμ κτλ)

- marios10
- Full Member
Πολλα καθαρη εικονα φιλε μ Αχερκωτη....

Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
ρε τους δικους μου εν τους δειχνει μεσα αραγε που ειναιaxerkwtis έγραψε:

-
- Full Member
Βαρτους που μια πας τα κουνιαdimitris savva έγραψε: ρε τους δικους μου εν τους δειχνει μεσα αραγε που ειναι![]()
εμενα εν να θελουν και ενα ελικοπτερο να ειμαι που πανω τους