ksap_000 έγραψε:Σαν να τα έβγαλες απ' το σιδέρωμα είναι τα άτιμαsolon loyka έγραψε:
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ![]()
ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΚΩΣΤΑ .
ksap_000 έγραψε:Σαν να τα έβγαλες απ' το σιδέρωμα είναι τα άτιμαsolon loyka έγραψε:
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ![]()
Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι ότι χρησιμοποιείται βαριά φυσίγγια σε γενικές γραμμές. Εγώ δεν βάζω πάνω από 30γρ σε κανένα σχεδόν θήραμα χειμώνα καλοκαίρι. Ακόμα και την Φάσσα με 29 γραμμάρια την κυνηγάω. Κοίτα μια φωτό με παπάκια με 4άρια σκάγια 29 γραμμάρια.solon loyka έγραψε:
H ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ......1/5/2008....SAGA SPEED 36GR N9
ksap_000 έγραψε:Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι ότι χρησιμοποιείται βαριά φυσίγγια σε γενικές γραμμές. Εγώ δεν βάζω πάνω από 30γρ σε κανένα σχεδόν θήραμα χειμώνα καλοκαίρι. Ακόμα και την Φάσσα με 29 γραμμάρια την κυνηγάω. Κοίτα μια φωτό με παπάκια με 4άρια σκάγια 29 γραμμάρια.solon loyka έγραψε:
Τίποτα δεν είν' απίστευτο Θόδωρε.Captain theodoros έγραψε: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ !
Φίλε, ποιά φυσίγγια είναι αυτα; Ιδιογομώσεις;ksap_000 έγραψε:Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι ότι χρησιμοποιείται βαριά φυσίγγια σε γενικές γραμμές. Εγώ δεν βάζω πάνω από 30γρ σε κανένα σχεδόν θήραμα χειμώνα καλοκαίρι. Ακόμα και την Φάσσα με 29 γραμμάρια την κυνηγάω. Κοίτα μια φωτό με παπάκια με 4άρια σκάγια 29 γραμμάρια.solon loyka έγραψε:
Τα δικά μου όπλα παθαίνουν αφλογιστία άμα τους βάλω αγοραστάcyprohunter έγραψε: Φίλε, ποιά φυσίγγια είναι αυτα; Ιδιογομώσεις;
ksap_000 έγραψε:Τα δικά μου όπλα παθαίνουν αφλογιστία άμα τους βάλω αγοραστάcyprohunter έγραψε: Φίλε, ποιά φυσίγγια είναι αυτα; Ιδιογομώσεις;![]()
Ναι Αναστάση. Ιδιόγόμωση είναι με πυρίτιδα GP. Κι αφού οι φάσες δε με θέλανε τόριξα στα παπιά![]()
Captain theodoros έγραψε:ksap_000 έγραψε:Τα δικά μου όπλα παθαίνουν αφλογιστία άμα τους βάλω αγοραστάcyprohunter έγραψε: Φίλε, ποιά φυσίγγια είναι αυτα; Ιδιογομώσεις;![]()
Ναι Αναστάση. Ιδιόγόμωση είναι με πυρίτιδα GP. Κι αφού οι φάσες δε με θέλανε τόριξα στα παπιά![]()