delete

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

delete

Δημοσίευση από Savvas »

delete
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Savvas την 10 Αύγ 2011, 08:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
cypher
Full Member

Re: ANGLO-FRANCAIS DE PETITE VENERIE

Δημοσίευση από cypher »

ρε μα κρωνεσε του Κυριτσακα?
αμαν του κροστεις εκεινου μονο με γαλλικους ιχνηλατες επρεπε να κυνηγουμε ολοι. Ερωτησεν τον κανενας για ιχνηλατες και να μην πει οτι τους γαλλικους?
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

delete

Δημοσίευση από Savvas »

delete
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Savvas την 10 Αύγ 2011, 08:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
cypher
Full Member

Δημοσίευση από cypher »

κανέναν δεν μηδενίζω. Απλα τι ήθελα να πω είναι να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Τώρα αν εσύ έχεις αυτή τη ράτσα και είσαι υπέρ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο ζώο και θέλεις να κάνεις γέννα πολύ καλά κάνεις αλλά έχει που το κάνουν για εμπορικούς σκοπούς με αποτέλεσμα κάποιες ράτσες να βγάλουν ακκό όνομα. Για μένα δεν έχει ράτσα που δεν είναι καλή αλλά άτομα(σκυλιά).
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

delete

Δημοσίευση από Savvas »

delete
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Savvas την 10 Αύγ 2011, 08:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ermis
Full Member

Δημοσίευση από ermis »

Φίλε δεν κρώνομαι κανενού, ούτε του Κυριτσάκα, ουτε του migdonia, ουτε του Γιαννόπουλου. Αυτοί είναι εκτροφείς και το μόνο που θέλουν είναι να πουλήσουν.
Λυπαμαι πολυ, γιατι κανετε χαρακτηρισμους αυθαιρετα και χωρις να γνωριζετε.
Το να εχει καποιος καθαροαιμα και ιστοσελιδα δεν τον κανει εκτροφεα. Εχω παρει και επωνυμια απο την fci (αν και δεν εχω στην κατοχη μου πλεον θυληκο σκυλι), κατι που επισης δε με κανει εκτροφεα.
Ο λογος για τα παραπανω ειναι ενας και μοναδικος. Το μερακι για την κυνοφιλια.
φιλικα
Ηλιας Γιαννοπουλος
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Savvas έγραψε:Αγαπητοί φίλοι,

Μήπως γνωρίζετε κανένα συνάδελφο κυνηγό που να έχει σκυλιά Anglo Francais de petite venerie στην Κύπρο.
File Savva,
Egnwrisa enan sinonomato sou sthn periodo kinigiou sthn Lemesso Kalo xwrio perioxi kompiampei me etsi skillo galliko ixnilati mipws isoun esi? exeis Rav 4? prepei na eisoun esi savvas kai galliko ixnilati.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
editor
Full Member

Δημοσίευση από editor »

ΠΑΙΘΚΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

editor έγραψε:ΠΑΙΘΚΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
sorry ου συγγνώμη ετιτορ
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”