ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
-
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ .ΠΑΤΕΡΑΣ PERSSASIA UNO 100% HEGE-HAUSE ΜΗΤΕΡΑ ΙΡΜΑ 50%HEGE-HAUSE 50%BILEA EΞΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΛΤΑΙ Π.Μ
Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
Κυριε Μιχαλη επειδη πολλα λιοι ξερουν στο φορουμ για τι σκυλλους μιλουμε ειπα να γραψω λια σχολια για την Irma και τον Uno..η ιρμα ε8υμησε μ την Σαντρα την δικη μας που ειχαμε παλια..μιλουμε για μια σκυλα εχτος των τιτλων που εχει κ τα αιματα της κλπ που παιζουν σημαντικο ρολο ειναι οπως το πλασμα..τοσο κυνηγετικα οσο και μορφολογικα ειναι αριστη και μονο αν δει καποιος θα καταλαβει..για τον υνο τι να πω???αν ψαξει καποιος λιγο θα τον βρει κ θα δει που μονος του για τι σκυλλο μιλουμε..εχτος που τα δικα μ σχολια αν μιλησετε με τον Μαριο π εχει το εκπαιδετηριο στην Δωρα ισως καταλαβετε καλυτερα..ο ιδιος δημωσε πως ειναι ο καλυτερος σκυλλος που ειδε ποτε..ηταν την μερα που πηραμε την σκυλλα που επιασα κ γω που τον κυριο Μιχαλη..αν δεν την επιανα σιγουρα θα επιανα κουταβι που την συγκεκριμενη γεννα γτ θελω,οπως πολλοι απο μας σκυλλους ΚΑΘΑΡΟΥΣ με μια προιστορια που με κεινην την βαση να στηριζα την δικη μου ιστορια κυνηγετικα..και κατι αλλο που ετσι με κερδισε ο κος Μιχαλης δεν θελει απλα να δωσει τα σκυλλια του οπου κ ναναι..θα τα δωσει ΜΟΝΟ σε ατομα που θα ξερει η θα καταλαβει πως θα χρηζουν τις ιδιας φροντιδας και αγαπης που ο ιδιος δειχνει στα σκυλλια του..
Αν χρειαζεται λοιπον συστασεις επειδη ειμαστε πισω που εναν υπολογιστη με ενα ψευδονυμο και απλα γραφουμε χωρις να ξερουμε ο ενας τον αλλο κ ειδικα αυτους τουσ καιρους που η εμπιστοσυνη χαθηκε τοτε εγω τον συστηνω χωρις ΚΑΜΙΑ επιφυλαξη και οπως με κερδισε εμενα ειμαι σιγουρος πως θα κερδισει κ ολους οσους το επιδιωξουν..
Το ειπα πολλες φορες θα το πω ξανα κ θα το λεω κ ασ καταντησω γραφικος..αν ηταν ολοι σαν τον Μιχαλη τοτε θα χαιρομασταν την ανθρωπια σε ολο της το μεγαλειο σε τουτο το τοπο κ τ λεω ξανα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ειχα την τυχη να πιασω σκυλλι απο τα αιματα που εχει αλλα κ για την βοηθεια που εχω σε οτι αφορα το σκυλλι..εν ειναι π κεινους που σ πουλουν ενα σκυλο και μετα ατε γεια σου..θελει κ προσπαθει να σε βοηθησει σε οτι χρειαστεις..αρκει να το ζητησεις..
Αν χρειαζεται λοιπον συστασεις επειδη ειμαστε πισω που εναν υπολογιστη με ενα ψευδονυμο και απλα γραφουμε χωρις να ξερουμε ο ενας τον αλλο κ ειδικα αυτους τουσ καιρους που η εμπιστοσυνη χαθηκε τοτε εγω τον συστηνω χωρις ΚΑΜΙΑ επιφυλαξη και οπως με κερδισε εμενα ειμαι σιγουρος πως θα κερδισει κ ολους οσους το επιδιωξουν..
Το ειπα πολλες φορες θα το πω ξανα κ θα το λεω κ ασ καταντησω γραφικος..αν ηταν ολοι σαν τον Μιχαλη τοτε θα χαιρομασταν την ανθρωπια σε ολο της το μεγαλειο σε τουτο το τοπο κ τ λεω ξανα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ειχα την τυχη να πιασω σκυλλι απο τα αιματα που εχει αλλα κ για την βοηθεια που εχω σε οτι αφορα το σκυλλι..εν ειναι π κεινους που σ πουλουν ενα σκυλο και μετα ατε γεια σου..θελει κ προσπαθει να σε βοηθησει σε οτι χρειαστεις..αρκει να το ζητησεις..
- cynergy
- Full Member
-
οχι φιλε μου εγω ειμαι κυνηγος δεν ειμαι εκτροφεας θα ηθελα ομως αυτος που θα παρει σκυλι μιας και θα ειναι καθαροαιμο να το παρει και σε ενα τουλαχιστο αγωνα μορφολογιας τη τιμη θα σου τη στειλω με π.μ
- cynergy
- Full Member
Σε ευχαριστω πολυmiky55 έγραψε:οχι φιλε μου εγω ειμαι κυνηγος δεν ειμαι εκτροφεας θα ηθελα ομως αυτος που θα παρει σκυλι μιας και θα ειναι καθαροαιμο να το παρει και σε ενα τουλαχιστο αγωνα μορφολογιας τη τιμη θα σου τη στειλω με π.μ
dont shoot fast...shoot good
-
αγαπητοι φιλοι οσοι ενδιαφερτικαν για τα κουταβακια θα ηθελα να τους ενημερωσω οτι εμειναν 1 θηλ.και 3 αρσ.το τηλεφωνο μου ειναι 99433367.
-
μια φωτο της ιρμας με τα κουταβακια της
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- christosth
- Full Member
- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
-
φιλε Γιαννη απο Κρητη το κινητο το αφισα στο χωριο και δεν εχω τον αριθμο σου να σε παρω.εκανα μια ερευνα οπως σου ειπα.το σκυλι μπορει να ερθη με εισιτηριο αλλα θελει συνοδο πληρωνεις κανονικα εαν ειναι συνολο μεχρι 10 κιλα.με φορτοτικη θα πληρωσης αναλογα βαρος η ογκο οτι ειναι πιο πολυ υπολογιζω 150-200 ευρω .για το export petigree περιπου 50 ευρω συν τα εξοδα του γιατρου και το σπιτακι που σου ειπα ποσο κοστιζουν αυτα αν θελεις το θηλυκο ειναι 100 ευρω πιο ακριβο.φωτογραφιες των κουταβιων θα σου τις βαλω στο φορουμ αυριο μεθαυριο.αν θες κατι παρε με τηλεφωνο στον ιδιο αριθμο κινητου γιατι εχω διδιμη καρτα και την ενεργοποιησα με αλλο κινητο.
-
φιλε γιαννη απο κρητη και παναγιωτη λευκωσια σας στελλω λιγες φωτο οπως σας υποσχεθηκα 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.