Αααααα εξεχασα ρε φιλε εσυ εχεις ποτουτα τα ανωμαλα τα σκυλια τα ασπρα με της πιτσικλες της καφετιες!istriano έγραψε:Ποιος το λεει οτι δεν εχουμε![]()

Αααααα εξεχασα ρε φιλε εσυ εχεις ποτουτα τα ανωμαλα τα σκυλια τα ασπρα με της πιτσικλες της καφετιες!istriano έγραψε:Ποιος το λεει οτι δεν εχουμε![]()
ηρεμα φιλε μου και τσαγια πολλα!istriano έγραψε:Εμεις καμνουμε ταχεια διωξη για 30-40 λεπτα μαξιμουμ. Ως τωρα ο μονος που εσπασε ειμαι εγω![]()
Μαζι σου φιλε στο σπασιμοistriano έγραψε:Εμεις καμνουμε ταχεια διωξη για 30-40 λεπτα μαξιμουμ. Ως τωρα ο μονος που εσπασε ειμαι εγω![]()
giorgos80 έγραψε:Τελικα εκαταληξαμεν καπου οξα;;;;;;
Viszla έγραψε:Εγώ πρώτη φορά βλέπω να πηγαίνει κάποιος σε εκπαιδευτικό για τους σκύλους (8-9 σκύλους) και να παίρνει απόχη , κλουβί για λαγούς και κούσπο...
Επειδη οι σκυλοι αυτοι ειναι πολυεργαλεια.αποχη για να πιανουν πουλια στον αερα, κλουβια για τους λαους και το κουσπο για τες τρουφεςViszla έγραψε:Εγώ πρώτη φορά βλέπω να πηγαίνει κάποιος σε εκπαιδευτικό για τους σκύλους (8-9 σκύλους) και να παίρνει απόχη , κλουβί για λαγούς και κούσπο...