WEATHERBY ATHENA 28ARI GRADE IV SPORTING
-
- Full Member
WEATHERBY ATHENA 28ARI GRADE IV SPORTING
ΠΩΛΕΙΤΑΙ WEATHERBY ATHENA 28ARI GRADE IV SPORTING ΣΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΜΤΙΜΗ 2800 ΕΥΡΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Breda Pegaso
Re: WEATHERBY ATHENA 28ARI GRADE IV SPORTING
Φιλε μου το πανω ή το κατω?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
TO ΠΑΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
-
- Full Member
[quote="BROWNING GR6"]ΠΩΛΕΙΤΑΙ WEATHERBY ATHENA 28ARI GRADE IV SPORTING ΣΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΜΤΙΜΗ 2800 ΕΥΡΟ[/
ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WEATHERBY ATHENA(SKB) GRADE III ΚΑΙ ΟΧΙ GRADE IV. TO GRADE IV ΔΕΝ ΕΧΕΙ SIDE PLATES KAI TO KONTAKI TOY EINAI PISTOL GRIP ΚΑΙ ΟΧΙ ΡRINCE OF WALES.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΖΙΤΙΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ
ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WEATHERBY ATHENA(SKB) GRADE III ΚΑΙ ΟΧΙ GRADE IV. TO GRADE IV ΔΕΝ ΕΧΕΙ SIDE PLATES KAI TO KONTAKI TOY EINAI PISTOL GRIP ΚΑΙ ΟΧΙ ΡRINCE OF WALES.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΖΙΤΙΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Το όπλο αυτό είναι το Athena grade III classic field. To sporting έβγαινε μονο στο μοντέλο ORION gr. II .
Το Athena grade IV είναι side plate. Όλα τα Athena είναι side plates.
ΥΓ. Αυτά που γράφω ισχύουν για το όπλο της πάνω φωτογραφίας που είναι κατασκευασμένα από τον skb Japan(αυτό που πουλιέται).
Το όπλο της κάτω φώτο είναι αυτό που κατασκευάζεται σήμερα στην Ιταλία.
Το Athena grade IV είναι side plate. Όλα τα Athena είναι side plates.
ΥΓ. Αυτά που γράφω ισχύουν για το όπλο της πάνω φωτογραφίας που είναι κατασκευασμένα από τον skb Japan(αυτό που πουλιέται).
Το όπλο της κάτω φώτο είναι αυτό που κατασκευάζεται σήμερα στην Ιταλία.
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΜΟΥΖΟΥΡΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ.ΑΠΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΗΔΗ 10 ΟΠΛΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ.
-
- Full Member
φιλε browning το οπλο σου μ ενδιαφερει πολυ καλη και η τιμη μπορω να εχω το τηλ σου πλς
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΣΤΗΛΑ ΜΥΝΗΜΑ