οπλα στρατου
- B725 Sporting
- Full Member
οπλα στρατου
εχει κανενας υποψη του για κατι αιτησεις που ακουσα οτι εγινονταν παλια, για να παρεις οπλο τυπου M1 garand η μαρτινι απο τον κυπριακο στρατο, με γεμισμενη την καννη με μολυβι ? ενδιαφερομαι να εβρω κανενα ποτουντα οπλα για διακοσμητικο (εχω υποψη μου για μινι μουσειο μεσα στο σπιτι μου). καθως επισης και για διαφορα αλλα αντικειμενα πυρομαχικα χωρις μπαρουτι η εκρικτικες υλες, στολες, κρανοι , εποχης 2ου παγκοσμιου πολεμου ? ευχαριστω !
- marinos.a
- Site Admin
Re: οπλα στρατου
Φίλε εγω εχω ενα Lee Enfield no4 mk1 που αγόρασα απο τον στρατό πέρσι το καλοκαίρι.
Ειναι πολυ ενδιαφέρων οι συλλογές πολεμικών κειμηλίων αλλά σαζε τες πουντζες σου.
Ο Άγγελος ο Πιτσιλλιδης εχει απενεργοποιημένα στρατιωτικά όπλα και αντικείμενα.
αμα θέλεις πε μου να σε φέρω σε επαφή
Ειναι πολυ ενδιαφέρων οι συλλογές πολεμικών κειμηλίων αλλά σαζε τες πουντζες σου.
Ο Άγγελος ο Πιτσιλλιδης εχει απενεργοποιημένα στρατιωτικά όπλα και αντικείμενα.
αμα θέλεις πε μου να σε φέρω σε επαφή
Si vis pacem, para bellum
- B725 Sporting
- Full Member
το ότι εν ακριβά ξέρω το... απλά έθελα να δω για όπλα που πουλά ο κυπριακός στρατός πρώτα, έτσι για να αρκέψω. έχω το όμως να προχωρήσω σε ακριβές αγορές πιο μετά στο μέλλον ! Οσο για τον κυριο Αγγελο, ίσως τον χρειαστώ πιο μετά ! Μαρινε ποσα το αγόρασες το lee endield ? ξέρεις τζαι για άλλα όπλα αν έχουν ?
- virtualgreek
- Moderator
B725 Sporting έγραψε:εχει κανενας υποψη του για κατι αιτησεις που ακουσα οτι εγινονταν παλια, για να παρεις οπλο τυπου M1 garand η μαρτινι απο τον κυπριακο στρατο, με γεμισμενη την καννη με μολυβι ? ενδιαφερομαι να εβρω κανενα ποτουντα οπλα για διακοσμητικο (εχω υποψη μου για μινι μουσειο μεσα στο σπιτι μου). καθως επισης και για διαφορα αλλα αντικειμενα πυρομαχικα χωρις μπαρουτι η εκρικτικες υλες, στολες, κρανοι , εποχης 2ου παγκοσμιου πολεμου ? ευχαριστω !
Κάνε την θητεία σου πρώτα και μετά αγοράζεις όσα θέλεις.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
- B725 Sporting
- Full Member
Σωστός ο Σάββας ! Είμαι λίο ανυπόμονος, και φαν του Β'ΠΠ ...virtualgreek έγραψε:B725 Sporting έγραψε:εχει κανενας υποψη του για κατι αιτησεις που ακουσα οτι εγινονταν παλια, για να παρεις οπλο τυπου M1 garand η μαρτινι απο τον κυπριακο στρατο, με γεμισμενη την καννη με μολυβι ? ενδιαφερομαι να εβρω κανενα ποτουντα οπλα για διακοσμητικο (εχω υποψη μου για μινι μουσειο μεσα στο σπιτι μου). καθως επισης και για διαφορα αλλα αντικειμενα πυρομαχικα χωρις μπαρουτι η εκρικτικες υλες, στολες, κρανοι , εποχης 2ου παγκοσμιου πολεμου ? ευχαριστω !
Σ.
- Artemis G.
- Full Member
αυτη την στιγμη ειμαι σκαστος εφεδρος.... εχω στην κατοχη μου ενα G3A3 αν ενδιαφερεσε...B725 Sporting έγραψε:εχει κανενας υποψη του για κατι αιτησεις που ακουσα οτι εγινονταν παλια, για να παρεις οπλο τυπου M1 garand η μαρτινι απο τον κυπριακο στρατο, με γεμισμενη την καννη με μολυβι ? ενδιαφερομαι να εβρω κανενα ποτουντα οπλα για διακοσμητικο (εχω υποψη μου για μινι μουσειο μεσα στο σπιτι μου). καθως επισης και για διαφορα αλλα αντικειμενα πυρομαχικα χωρις μπαρουτι η εκρικτικες υλες, στολες, κρανοι , εποχης 2ου παγκοσμιου πολεμου ? ευχαριστω

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
Ε Αρτεμη,Τσικλες πεζει??? αν ναι καμνει μου...αν οι ,δωστο του σωτηρη γιατι το μπερεττα εν σκωτονειArtemis G. έγραψε:αυτη την στιγμη ειμαι σκαστος εφεδρος.... εχω στην κατοχη μου ενα G3A3 αν ενδιαφερεσε...B725 Sporting έγραψε:εχει κανενας υποψη του για κατι αιτησεις που ακουσα οτι εγινονταν παλια, για να παρεις οπλο τυπου M1 garand η μαρτινι απο τον κυπριακο στρατο, με γεμισμενη την καννη με μολυβι ? ενδιαφερομαι να εβρω κανενα ποτουντα οπλα για διακοσμητικο (εχω υποψη μου για μινι μουσειο μεσα στο σπιτι μου). καθως επισης και για διαφορα αλλα αντικειμενα πυρομαχικα χωρις μπαρουτι η εκρικτικες υλες, στολες, κρανοι , εποχης 2ου παγκοσμιου πολεμου ? ευχαριστω![]()

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- B725 Sporting
- Full Member
Μα τζαι ο παππούς μου τζαι ο τζίρης μου έχουν G3A3 χεχε !Artemis G. έγραψε:αυτη την στιγμη ειμαι σκαστος εφεδρος.... εχω στην κατοχη μου ενα G3A3 αν ενδιαφερεσε...B725 Sporting έγραψε:εχει κανενας υποψη του για κατι αιτησεις που ακουσα οτι εγινονταν παλια, για να παρεις οπλο τυπου M1 garand η μαρτινι απο τον κυπριακο στρατο, με γεμισμενη την καννη με μολυβι ? ενδιαφερομαι να εβρω κανενα ποτουντα οπλα για διακοσμητικο (εχω υποψη μου για μινι μουσειο μεσα στο σπιτι μου). καθως επισης και για διαφορα αλλα αντικειμενα πυρομαχικα χωρις μπαρουτι η εκρικτικες υλες, στολες, κρανοι , εποχης 2ου παγκοσμιου πολεμου ? ευχαριστω![]()
εγω θέλω αρχαία

- marinos.a
- Site Admin
Ελα ρε μα ακόμα εν επηες στρατό;;; Κάμε υπομονήB725 Sporting έγραψε:Σωστός ο Σάββας ! Είμαι λίο ανυπόμονος, και φαν του Β'ΠΠ ...virtualgreek έγραψε:B725 Sporting έγραψε:εχει κανενας υποψη του για κατι αιτησεις που ακουσα οτι εγινονταν παλια, για να παρεις οπλο τυπου M1 garand η μαρτινι απο τον κυπριακο στρατο, με γεμισμενη την καννη με μολυβι ? ενδιαφερομαι να εβρω κανενα ποτουντα οπλα για διακοσμητικο (εχω υποψη μου για μινι μουσειο μεσα στο σπιτι μου). καθως επισης και για διαφορα αλλα αντικειμενα πυρομαχικα χωρις μπαρουτι η εκρικτικες υλες, στολες, κρανοι , εποχης 2ου παγκοσμιου πολεμου ? ευχαριστω !
Σ.
Το όπλο αγόρασα το καμιά 250αρια σύνολο με τες άδειες κτλ
ειχε και Sten και Bren Gun. Έστειλαν μου επιστολή οτι κληρώθηκα να πιάσω και Bren αλλα η μερα της παραλαβής ήταν η μερα του Μαρι και εν μου έμεινε όρεξη να καυλομαχω
Αμα γουστάρεις Β'ΠΠ μπορείς κάλλιστα να ασχοληθείς με μοντελισμό που ειναι αλληλένδετος με την ιστορία και είναι και πολυ ενδιαφέρων σαν ασχολία.
Είναι ακόμα ενα

Si vis pacem, para bellum