Βιντεος απο Κυνηγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

dimitris savva έγραψε:
solon loyka έγραψε:
dimitris savva έγραψε:ελπιζω να μην σκεφτεσαι να πας τσικατω γιατι αλημονο των πουλιων :lol:
ΠΟΥ ΝΑ ΠΩ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ? ΠΗΓΑΜΕ 1 ΦΟΡΑ...ΚΑΝΕΙ, ΕΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ :lol:
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ Ε ΖΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΒΑΕΣ :o :o :o

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ Ε ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΕ ...ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :roll:
ΚΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΕ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΕΛΑΣΕΙΣ. ΑΜΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙΣ ΤΣΙΑΜΕ ΕΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ :lol: ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΣΕ
ΦΙΛΕ ΕΠΡΙΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ....ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ( ΚΑΛΑΜΑΡΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ JAMBO (ΧΗΝΕΣ)

ΣΑΝ ΝΑ ΕΨΗΘΗΚΕ ΛΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Αν αντέχεις 2 χειμώνες πιντομένους τζαι κανένα jet lag φίλε Σόλωνα πάενε... τί να σου πώ?!
Φιλικά,
Αναστάσης
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

[quote="solon loyka"[/quote]

ΦΙΛΕ ΕΠΡΙΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ....ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ( ΚΑΛΑΜΑΡΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ JAMBO (ΧΗΝΕΣ)

ΣΑΝ ΝΑ ΕΨΗΘΗΚΕ ΛΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ[/quote]
Χηνες να πεξεις εν εση Λαθος επεξα 2 φετος στην Εσθονια... :) :)
cyprohunter
Full Member

Έχω τζαι εγώ ένα θείο στο jeffrey's bay στην Αφρική που πάει με τους γιούς του καμιά φορά στις χήνες, όταν δεν πάει ψάρεμα surf casting... φέτος έπιασε: καμιά 50αρκα κιλά τζέφαλους για ζωντανό δόλωμα με τα οποία έπιασε 7 σαλάχια (min 1m διάμετρο) τζαι 4 raggedtooth sharks τζαι λλία muscle cruckers (min 17kg). Α νε... τζαι που λαλείτε επίεν 2 φορές φέτος 3 άτομα 32 χήνες. Έχει την ταβέρνα "The Greek" εκεί και είναι ο αγαπημένος μου θείος! :P
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
mikros

Δημοσίευση από mikros »

solon loyka έγραψε: ΣΑΝ ΝΑ ΕΨΗΘΗΚΕ ΛΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ
Το λιπον...ακου τιπ κ. Σωλονα...αν θελεις να παεις ταξιδι καπου...λαλεις της την ιδεα...αφηνεις τη να το ψαξει και υστερα να πρωσπαθει να σε πησει η ιδια να πατε, σαν δικη της ιδεα,με αποτελεσμα να χαρει μολις σε πησει...τουτα θελουν
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
cyprohunter
Full Member

Artemis G. έγραψε:
Μα πόσες ρε;! Εννα τες ξιλίψετε που θελετε ενε;
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Artemis G. έγραψε:
ΜΑΑΑΑΤΣΙΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.......ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΕΝ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΟΜΩΣ!!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

χαχαχαχαχ ρε μα εν ο Πετρης που ακουετε? :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:χαχαχαχαχ ρε μα εν ο Πετρης που ακουετε? :lol:
ναι ρε.... και οι 2 πετριες ενουν... ο ενας εν ο κούφος...εν τα μαλακιες λαλουν ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”