ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- Captain theodoros
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Αγαπητοί μου τσιχλαδες αύριο τελευταία μέρα εδω στην Ελλάδα μας το κυνήγι της τσίχλας , μα πολύ στεναχωριέμαι που δεν θα έχω να βγω το πρωί να πιω τον καφέ μου στο βουνό περιμένοντας τις πρωινές να κατέβουν , Σόλων από το βουνό στο Μηλεσι , εσύ ξέρεις νομίζω την τοποθεσία μας .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- sotiris!129
κατι εγινε και σημερα... 5 το πρωι και 2 χαμενες
2ωρο περπατιμα το μεσημερι απο τες 2 ως τες 4 ακομα 9 κρεμασμενες και 3 χαμενες
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Artemis G.
- Full Member
πομπαρτοξυλο ρε εσου....sotiris!129 έγραψε:κατι εγινε και σημερα... 5 το πρωι και 2 χαμενες

αρεσκει μου που βαλεις και το "κατι εγινε και σημερα..."

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- sotiris!129
ρε εν μπορεις να φανταστεις ποσες ειχεν ζιαμε που ξερεις οτι περπατωArtemis G. έγραψε:πομπαρτοξυλο ρε εσου....sotiris!129 έγραψε:κατι εγινε και σημερα... 5 το πρωι και 2 χαμενες
2ωρο περπατιμα το μεσημερι απο τες 2 ως τες 4 ακομα 9 κρεμασμενες και 3 χαμενες![]()
![]()
![]()
αρεσκει μου που βαλεις και το "κατι εγινε και σημερα..."![]()

επρεπε να κρατω κρεμασμενα ανετα 15 πουλια τωρα το μεσημερι, προς το τελος ομως εφκηκεν η κουραση τουτον τον ημερων ζε εκαμα 3-4 καλιζια ασχημα, εφειαν ζε 2 που κανονικα επρεπε να τες καμω σαλατα αλλα λογο κουρασης αρκεισα να σηκωσω το οπλο και εν τες επαιξα καν, εχασα ζε μιαν μεσα στα σιταρκα ζε ενευριασα ζε εφεια, εν να εχει ζε ζιταστρο γαμωτο αλλα εν εσωνα να μεινω!
- Artemis G.
- Full Member
αφου εισαι γαρος...εισαι πιντα που την περασμενη δευτερα... τουλαχιστον εγω επεια και δουλεια....sotiris!129 έγραψε:ρε εν μπορεις να φανταστεις ποσες ειχεν ζιαμε που ξερεις οτι περπατωArtemis G. έγραψε:πομπαρτοξυλο ρε εσου....sotiris!129 έγραψε:κατι εγινε και σημερα... 5 το πρωι και 2 χαμενες
2ωρο περπατιμα το μεσημερι απο τες 2 ως τες 4 ακομα 9 κρεμασμενες και 3 χαμενες![]()
![]()
![]()
αρεσκει μου που βαλεις και το "κατι εγινε και σημερα..."![]()
![]()
επρεπε να κρατω κρεμασμενα ανετα 15 πουλια τωρα το μεσημερι, προς το τελος ομως εφκηκεν η κουραση τουτον τον ημερων ζε εκαμα 3-4 καλιζια ασχημα, εφειαν ζε 2 που κανονικα επρεπε να τες καμω σαλατα αλλα λογο κουρασης αρκεισα να σηκωσω το οπλο και εν τες επαιξα καν, εχασα ζε μιαν μεσα στα σιταρκα ζε ενευριασα ζε εφεια, εν να εχει ζε ζιταστρο γαμωτο αλλα εν εσωνα να μεινω!
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Captain theodoros
sotiris!129 έγραψε:κατι εγινε και σημερα... 5 το πρωι και 2 χαμενες
+ 1000 !!!
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
- Nikos
Α ρε Σωτήρη ,τζιαι άμαν εν αθκιασερό το πλάσμα!!

- sotiris!129
α Ρε Νικο ζε να ειχα μιαν δουλεια ...Nikos έγραψε:Α ρε Σωτήρη ,τζιαι άμαν εν αθκιασερό το πλάσμα!!![]()

- SilverPigeonS
Περάσαμε και φέτος, από χρόνου πάλι.
Σίγουρα τα πουλιά φέτος ήταν πολύ μειωμένα, αν και κατάφερα να πάρω αρκετά.
Τα κυνήγησα κατεξοχήν με περπατητό εκτός από 2-3 φορές σε πρωινό στάμα.
Σήμερα ένα 2ωρο βιαστικό περπάτημα το μεσημέρι λόγο δουλειάς έκανα τις πιο ωραίες βολές της χρονιάς. Με το φυσίγγιο της NSI BIOR 33gr. no 10 να με εκπλήσσει σε βολές πέραν των 40 μέτρων με το 4 choke.
Είναι το choke που με άφησε πλήρως ικανοποιημένο και σε κοντινές αλλά και σε μακρινές βολές.
Καλό κυνήγι σε όλους τους φίλους αύριο στην τελευταία εξόρμηση, δυστυχώς εγώ δεν θα τα καταφέρω, δουλειά απ της 11 μέχρι τις 9.
Απολαύστε την μέρα σας με καλή παρέα!
Σίγουρα τα πουλιά φέτος ήταν πολύ μειωμένα, αν και κατάφερα να πάρω αρκετά.
Τα κυνήγησα κατεξοχήν με περπατητό εκτός από 2-3 φορές σε πρωινό στάμα.
Σήμερα ένα 2ωρο βιαστικό περπάτημα το μεσημέρι λόγο δουλειάς έκανα τις πιο ωραίες βολές της χρονιάς. Με το φυσίγγιο της NSI BIOR 33gr. no 10 να με εκπλήσσει σε βολές πέραν των 40 μέτρων με το 4 choke.
Είναι το choke που με άφησε πλήρως ικανοποιημένο και σε κοντινές αλλά και σε μακρινές βολές.
Καλό κυνήγι σε όλους τους φίλους αύριο στην τελευταία εξόρμηση, δυστυχώς εγώ δεν θα τα καταφέρω, δουλειά απ της 11 μέχρι τις 9.
Απολαύστε την μέρα σας με καλή παρέα!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Breda Pegaso
Και για μενα οι τελευταιες τζιηκλουες της χρονιας. 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ