ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
- Breda Pegaso
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
Φιλε Κυπρο 26 μονος σου ή με παρέα;;;
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- beretta682
- Full Member
σήμερα Μαθκιάτη 2 τρασιήλες τζιαι 5 μανιτάρκα
εστα'θρωσα τον σιηπέττον, τζιαι στες φάσσες πιον
εστα'θρωσα τον σιηπέττον, τζιαι στες φάσσες πιον
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
ma nomizw esi ke aurio ene

νε ρε φιλε εχει και αυριο
σημερα 1 φασα ενα φιλικουτουνι 4 τρασιλες ζε 6 ζικλες...λια πραματα εν μας εκαμαν την χαρι ουτε την τελευτεα κυριακη...του χρονου παλε
σημερα 1 φασα ενα φιλικουτουνι 4 τρασιλες ζε 6 ζικλες...λια πραματα εν μας εκαμαν την χαρι ουτε την τελευτεα κυριακη...του χρονου παλε
-
- Full Member
eto i fetini xronia itan mia pou ts siroteres xronies .........la8kiaste tous sirte tous mes ta armarka ke to xronou pion
- stelios25
- Full Member
παιδια εχει κανενας το select energy sporting 2 να μου πει σχολια ?επειδη σκεφτομε να παο τη αλη βδομαδα να το αγορασω
τραγικη μερα..ενω την τεταρτη ειχε πουλια σημερα ελαχιστα πραματα..μια επιασα κ μετα εκατσα στα πουλλου8κια μιας κ δεν νομιζω να παω αυριο..το τραγικο δεν ηταν μονο τουτο..γλυτωσα που θαυμα κ οσο το θυμουμαι ακομα τρεμω..εσταθηκα στο ποστο κ παω να τυλιξω τσιαρο..μπροστα μ πευκα πυκνα γραμμη κ που τζιαμε θα φκαιναν και τα πιο πολλα πουλλια..(αν ειχε)οπως εκαμνα το τσιαρο μ μουθουνιζει που μες τα πευκα ενας αρκοσχοιρος..ειλικρινα εκατουρισα σισαμολαο..κεινη την ωρα που τον θορυβο πεταχτηκαν λια πουλλια αλλα που τον φοο μου εν τα επαιξα..λαλω 2 χαρτουτσιες εχεισ 9 + 10 νουμερο σκαι..προσπαθα ναν κοντα και κκελε περκει σε λυπηθει κ ο θεος και γλυτωσεις..ευτυχως εφυε που πιο κατω..μετα που περπατησα ειδα κ τις πατιμασιες του..για να καταλαβετε για τι χτηνο μιλουμε ι διαμετρος τις πατιμασιας ηταν περιπου 10-12εκ
-
- Full Member
φκαρτο τσιακκιν κουμπαρε, κοψε την μιαν τζιαι πισκαλιστου την του ψοφου μεσ την μεση των μμαθκιων του . εν old holborn κιτρινος ο καπνοσ σου ?? αρεσκει τουσ πολλα γιαυτον ηρτενaxerkwtis έγραψε:τραγικη μερα..ενω την τεταρτη ειχε πουλια σημερα ελαχιστα πραματα..μια επιασα κ μετα εκατσα στα πουλλου8κια μιας κ δεν νομιζω να παω αυριο..το τραγικο δεν ηταν μονο τουτο..γλυτωσα που θαυμα κ οσο το θυμουμαι ακομα τρεμω..εσταθηκα στο ποστο κ παω να τυλιξω τσιαρο..μπροστα μ πευκα πυκνα γραμμη κ που τζιαμε θα φκαιναν και τα πιο πολλα πουλλια..(αν ειχε)οπως εκαμνα το τσιαρο μ μουθουνιζει που μες τα πευκα ενας αρκοσχοιρος..ειλικρινα εκατουρισα σισαμολαο..κεινη την ωρα που τον θορυβο πεταχτηκαν λια πουλλια αλλα που τον φοο μου εν τα επαιξα..λαλω 2 χαρτουτσιες εχεισ 9 + 10 νουμερο σκαι..προσπαθα ναν κοντα και κκελε περκει σε λυπηθει κ ο θεος και γλυτωσεις..ευτυχως εφυε που πιο κατω..μετα που περπατησα ειδα κ τις πατιμασιες του..για να καταλαβετε για τι χτηνο μιλουμε ι διαμετρος τις πατιμασιας ηταν περιπου 10-12εκ

-
- Full Member
re file an epitrepete mporis na mou pis eparxia ke topo 

φιλε kkiler μετα το παναιρι ξερω και γω να τραγουδω..κεινη την ωρα εκατουρουν κομπο κομπο κ λαλεις μ για τσιακκουθκια..?εκρατουσαμε κ οπλο η ειρωνια αλλα ξερω πως εν πολλα δυσκολο να το σταματησεις..οσο για τον καπνο ναι εν κεινος..ηρτε κ ρωτησε με φιλε να καμω ενα τσιαρο κ εδωσα τ κ εκαμε
ειλικρινα ετσι φοο στο τζινι δεν εξανατραβισα..
αγγελε ετελειωσε ετσι κ αλλιως το κυνηγι εν εχω λογο να μεν σ πω..αλλα κ να μεν ετελειωνε αφου εν εχει τπτ η οκκα εν 400..ειμουν στα Βρετσια..εμιλησα με ενανπ ηβρα τζιαμε παφιτη και επιβεβαιωσε πως εχει στην περιοχη κ λαλει μ ηβρα και πατιμασια
μετα ειπα τ τι εγινε
για να ειμαι ειλικρινης ειχε πολυ καιρο να μαθω πως υπαρχουν ακομα αρκοσχοιροι..ενομιζα πως εξιλιφτηκαν π τοτε..ουτε ακουσα π καποιον πως ειδε κατι..

αγγελε ετελειωσε ετσι κ αλλιως το κυνηγι εν εχω λογο να μεν σ πω..αλλα κ να μεν ετελειωνε αφου εν εχει τπτ η οκκα εν 400..ειμουν στα Βρετσια..εμιλησα με ενανπ ηβρα τζιαμε παφιτη και επιβεβαιωσε πως εχει στην περιοχη κ λαλει μ ηβρα και πατιμασια

για να ειμαι ειλικρινης ειχε πολυ καιρο να μαθω πως υπαρχουν ακομα αρκοσχοιροι..ενομιζα πως εξιλιφτηκαν π τοτε..ουτε ακουσα π καποιον πως ειδε κατι..