beretta 682 Gold E Sporting

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: beretta 682 gold e sporting

Δημοσίευση από kypros »

louisll έγραψε:Κύπρος έχεις ταλέντο

Thank you!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

kypros έγραψε:

Thank you!
:lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

istriano έγραψε:Φιλε Δημητρη, καμε λιον πισινη τζιε ενα σου καμει επιθεση το μισο φορουμ!!!! :D :D
:lol: :lol:
ατε καλω να ανοιξω αλλη κουβεντα ," ενε καλοι οι ιχνιλατες γιατι λασουν και θκιωχνουν τους λαους '' :lol: :lol: ατε καμε την αρκη.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

kypros έγραψε:

Thank you!
Δες το όλο και μετά λέεις thanks you ! :lol:
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

isimerinos έγραψε:Ρε Παιδκια δαμε κρατούν το τόσοι σκοπευτές μεταξύ των οποίων και ο Marco battisti που έρχεται μέσα τους πρώτους παγκόσμια και εμάς εν μας καμνει?
ρε φιλε αν τους πεις να πανε στις τζικλες μπορει να μεν δουν καμια ... 8-) 8-)
ηρτεν ενας φιλος μου που την εσθονια και των πηρα στις τσιχλες περσι.. επεξα 12 και επεξε μια και δεν την βρηκε... :roll: :roll: :roll:
αλλα που πηγα Εσθονια για παπιες επεξα 12 2 πρωινα και ενα απογευμα και ο φιλος 4... ;) ;)
εμεις επειδη πεζουμεν μικρα και γλιορα πουλια ειμαστε καλοι σαν κυνηγοι και σκοπευτες αν θελουμεν ;) ;)
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

dimitris savva έγραψε:
istriano έγραψε:Φιλε Δημητρη, καμε λιον πισινη τζιε ενα σου καμει επιθεση το μισο φορουμ!!!! :D :D
:lol: :lol:
ατε καλω να ανοιξω αλλη κουβεντα ," ενε καλοι οι ιχνιλατες γιατι λασουν και θκιωχνουν τους λαους '' :lol: :lol: ατε καμε την αρκη.
Σιηλλο που λασσει με τον φοασε ελαλουσαν οι παλιοι!!! Ποθεν εβκαλαν την παροιμια νομιζεις ;) ;)
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

louisll έγραψε:
kypros έγραψε:

Thank you!
Δες το όλο και μετά λέεις thanks you ! :lol:
Εν μελος του φορουμ τουτος;;;;;;;
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ. ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ. ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΠΑΖΟΥΝ ΣΙΟΥΡΑ ΤΑ 682 ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ. ΡΕ ΦΙΛΕ ΡΩΤΩ ΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΛΟ. ΛΟΓΩ ΠΧ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΩΜΙΟ ? ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ? ΤΙ?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Ξέρω ότι κάποια μέλοι του φόρουμ τα πουλήσαν πρόσφατα και αγοράσαν κάτι άλλο ας μοιραστούν του λόγους αυτής της πράξης τους χωρίς φόβο και πάθος . ;)
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Ρε παιδια μισο λεπτο....

Λογο της ενασχολησης μου με την σκοποβολη αλλα και της αγαπης μου προς τα οπλα περασαν απο τα χερια μου διαφορα μοντελλα. Ενα απο αυτα ηταν και το 682 gold e.

Επισης ειχα και dt10 που εχει τις ιδιες ακριβως καννες.

Τα κοντακια τους με βασανισαν πολυ...γιατι εμαθα να κυνηγω με browning και οι διαφορες ηταν αγερφυρωτες ετσι τα πουλησα.

Εντουτις δεν μπορω να πω οτι σε καμια φαση στα 4 χρονια που κυνηγουσα με 682 οτι το οπλο δεν σκοτωνε οταν εγω εστελα τα σκαγια στο θηραμα. Επεξα φασες απο αποστασεις που σε 15 χρονια με βραουνινγκ δεν επεξα ποτε. Ειχα πολλα πουλια κουτσοφτερα...αλλα γιατι το κοντακι μου δεν ηταν σωστο και χτυπουσα με ακρινα σκαγια.

Δεν μπορουμε να στοιχιοθετησουμε οτι το οπλο αυτο δεν σκοτωνει. Εαν ριξεις σε 20 θηραματα και τα 13 ειναι σεκκα και τα αλλα 7 κουτσοφτερα σκοτωνει ναι η οχι?? αν δεν σκοτωνει πως επεθαναν τα αλλα 13??

Μονο στη κυπρο συζητουμε αν σκοτωνει η οχι ενα οπλο.

Εγω πιστευψ οτι ειναι αμελητεες η τυχον διαφορες στη βλητικη. Το οτι μπορει να χρειαζεται συγκεκριμενα φυσιγγια συμφωνω αλλα οχι οτι τα σκαγια απο τις καννες του υστερουν βλητικα. Εκτος εαν καποιος μπορει να μου το εξηγησει και τοτε να πιστω...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”