beretta 682 Gold E Sporting
-
- Full Member
Re: beretta 682 gold e sporting
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ BERETTA ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΤΟ GOLD E ΝΑ ΜΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΔΛΔ???
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
Ρε Βαλεντίνο εν πελλάρες τούτα! Ούλλα τα όπλα σκοτώννουν όταν είσαι πάστο στόχο, είπαμε το σίλλιες φορές. Εξαρτάτε που τον καθένα ήνταλως έμαθε που μιτσής και με πια μάρκα. (εν ψυχολογικό το θέμα)
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΨΑΤΣΙΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ . ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ. 

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ , ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΤΠ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝΟΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ. ΤΟ ΣΚΑΙ ΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΑΛΕΙ Α ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ ΠΟΥ ΚΑΝΝΗ ΤΟΥ 682 GOLD E ΑΣ ΜΕΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Α ΠΕΡΝΩ ΠΟΥ ΑΧΡΩΜΙΩΤΗ ΚΑΝΝΗ ΤΩΡΑ ΟΥΑΟ ΗΝΤΑ ΤΡΙΒΗ ΜΟΛΙΣ ΕΒΚΩ ΕΓΑ.....ΣΕΝ ΤΗΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΝ ΣΕΚΚΟΣ.

- virtualgreek
- Moderator
Εσύ εξ'οσον γνωρίζω δεν έχεις ανάγκη για βασικά μαθήματα! Δεν σε πιάνει το σχέδιο!dimitris savva έγραψε:εγω εν χρεωνω κανενα οτι ξερω μπορω να σας τα πω χωρις χρεωση, και που διακρισεις δοξα ο θεος η βιτρινα εν γεματη.
* κοιταξε ολες τις αγγελειες για τα 682 οτι τα πουλουν ολοι καινουργια , εν τυχαιο???
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Γι' αυτό σε ρώτησα αν είσαι δεξιοσιέρας πρέπει να σου κάθεται το όπλο πρώτα τζαι ύστερα ούλλα τα άλλα. 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
Eαν εισαι ευχαριστημενος δεν εχει προβλημα
το BERETTA που εχω εγω ειναι 50 χρονων οπλο, και ο φιλος που το πουλησε εχει παλι BERETTA, δεν κατηγορω τα οπλα της εταιρειας απλος το συκεκριμενο μοντελο παρουσιασε προβλημα. η εταιρεια σταματησε να το βγαλει από οτι ξερω.

-
- Full Member
Είσαι σωστά ενημερωμένος φίλε, η εταιρεία σταμάτησε να το παράγει, απλά εγώ δεν ήξερα τον λόγο! Σίγουρα είναι αυτός ο λόγος? Για να μεν περπατούμε τζαι να λαλούμε κουβέντες του ...αέρα.dimitris savva έγραψε:Eαν εισαι ευχαριστημενος δεν εχει προβληματο BERETTA που εχω εγω ειναι 50 χρονων οπλο, και ο φιλος που το πουλησε εχει παλι BERETTA, δεν κατηγορω τα οπλα της εταιρειας απλος το συκεκριμενο μοντελο παρουσιασε προβλημα. η εταιρεια σταματησε να το βγαλει από οτι ξερω.
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 692. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ. ΦΙΛΙΚΑ
-
- Full Member