Μακρινές κοντινές ότι θέλεις βάλε του μέσα χαρτούτσιες ούτε που κοιτάζω πλέον
όταν είμαι πάνω του δεν έχω παράπονο

φυσικά εγώ δεν έριξα ακόμα ένα container χαρτούτσιες .... το πάω πολύ σιγά σιγά
Βάλε με μέσα στους μαθητέςvirtualgreek έγραψε:Προς τους συναδέλφους του φόρου, και για να μην πουλάτε τα όπλα σας...dimitris savva έγραψε:θα απογοητευτεις. σκεφτου το καλυτερα το ειχε ενας φιλος μου και τους τρεις μηνες δεν αντεξε και το πουλησε εντελος καινουργιο.εχει προβλημα στα φυσσιγκια και στο σκοτωμα.VALENTINOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ. ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΩ. ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΛΑΓΟ, ΤΣΙΚΛΑ, ΦΑΣΣΑ.
Συμβουλές κυνηγετικής ή σκοπευτικής στάσης - Κατάργηση μύθων - Δίωρο μάθημα
Προσφορά για μη μέλη του φόρουμ, ή μέλη με κάτω από 100 μηνύματα - €50
Επιπλέον μάθηματα με δίσκους - €7.50 άνα πούλα
Για μέλη του φόρουμ με άνω των 100 μηνυμάτων - 1 Καφέ + 1 Νερό (μέχρι 2 μαθήματα)![]()
Σε όλες τις περιπτώσεις, τα φυσίγγια, οι μπογίες και οι βούρτσες, και πούλες επιβαρύνουν τους ενδιαφερόμενους
Σ.
Δέν είναι τυχαίο φίλε......Απλά τα πωλούν για να πιάσουν το 692dimitris savva έγραψε:εγω εν χρεωνω κανενα οτι ξερω μπορω να σας τα πω χωρις χρεωση, και που διακρισεις δοξα ο θεος η βιτρινα εν γεματη.
* κοιταξε ολες τις αγγελειες για τα 682 οτι τα πουλουν ολοι καινουργια , εν τυχαιο???
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΕ ΕΚΦΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ 3 ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠ.dimitris savva έγραψε:εγω εν χρεωνω κανενα οτι ξερω μπορω να σας τα πω χωρις χρεωση, και που διακρισεις δοξα ο θεος η βιτρινα εν γεματη.
* κοιταξε ολες τις αγγελειες για τα 682 οτι τα πουλουν ολοι καινουργια , εν τυχαιο???
Έ φίλε τι λαλείς??? Έχω το συγκεκριμένο όπλο τζε για να μεν λαλούμε πελλάρεςdimitris savva έγραψε:θα απογοητευτεις. σκεφτου το καλυτερα το ειχε ενας φιλος μου και τους τρεις μηνες δεν αντεξε και το πουλησε εντελος καινουργιο.εχει προβλημα στα φυσσιγκια και στο σκοτωμα.VALENTINOS έγραψε:ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ. ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΩ. ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΛΑΓΟ, ΤΣΙΚΛΑ, ΦΑΣΣΑ.
Φίλε LOUIS SETTER ΤΟ Ε είναι απο το ΈΣΚΟΤΩΝΕΙ ?LOUIS SETTER έγραψε:ΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑ.
ΑΛΛΟ ΟΠΛΟΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
GOLD "E"
GOLD "E"