ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Panmoy »

solon loyka έγραψε:
Panmoy έγραψε:Κλείσιμο της σεζόν της φάσσας με 3 πουλιά στη βούρκα +1 χαμένη+1 ποντίκα σε μέγεθος κάττου(φάε φάε φάσσες έγινε θηρίο :shock: ). Περάσαμε και φέτος καλά,τωρά υπομονή μέχρι το καλοκαίρι μέχρι να αναμετρηθούμε ξανά. Προς το παρόν..back to the sea ;)
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ....ΕΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΕΛΑΣΕΣ ΤΟΥΣ :D
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ :P
Να σαι καλά φίλε Σόλωνα...είχα βγάλει το πλάνο μου από την ώρα που έφυα που το βουνό την Πέμπτη και τελικά δικαιώθηκα. Και συ όμως τα επήες πάρα πολλά καλά και μπράβο σου. Προσήλωση στο στόχο...ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ και ξερό ψωμί ;)
Antreas85
Full Member

Δημοσίευση από Antreas85 »

solon loyka έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ(ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ)

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΦ :D ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΑΠΟ Η ΩΡΑ 2.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5.00

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ....
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΕΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΧΘΕΣ......

ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΧΘΕΣ(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ)ΜΕ ΡΩΤΙΣΕ (ΠΜ) ΑΝ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΤΑ.....
ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ....

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΝΩ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ......

ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ.ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.... ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΑΝ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΑ ...ΩΡΑΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ :P

ΣΗΜΕΡΑ 5 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ +2 ΚΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ +1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ... ΕΧΑΣΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ(ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΑ 15Μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ)ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΦ :evil:

ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ :P
Μπράβο κ. Σόλων, είσαι ο μάστρος της φάσσας . Πάντως εδιάλεξε την ώρα να σου στείλει το μήνυμα ο ΤΣΙΦ!! Χα χα
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

κυνήγι φάσσας εχτές με αποτέλεσμα να νικήσουν τα σιδερένια πουλιά.. κινήθηκαν λίγα πουλια αναλόγος άλλα δεν έμπαινα στο πεδίο βολης μου.. :evil: κτύπησα μόνο δύο πουλιά σε οριακή βολή με αποτέλεσμα να μου αφήσουν τα πουπουλά τους.... τώρα περιμένουμε τον αύγουστο για να αναμετρηθούμε πάλι... :twisted:
THE BEST THERE IS
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Η φωτο εν του σαββατου μαζι με τον ροδο στην παναγια μεσα στα νερα..εφκηκαν λιο νωρις οξα εν η ιδεα μ?παντως αρτεμη καταλαβω σε εμεινα κ γω λιο να φερω τα μιλια μ κ να σηκωσω το ποδι μ που διπλα της..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

solon loyka έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ(ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ)

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΦ :D ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΑΠΟ Η ΩΡΑ 2.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5.00

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ....
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΕΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΧΘΕΣ......

ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΧΘΕΣ(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ)ΜΕ ΡΩΤΙΣΕ (ΠΜ) ΑΝ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΤΑ.....
ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ....

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΝΩ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ......

ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ.ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.... ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΑΝ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΑ ...ΩΡΑΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ :P

ΣΗΜΕΡΑ 5 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ +2 ΚΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ +1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ... ΕΧΑΣΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ(ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΑ 15Μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ)ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΦ :evil:

ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ :P

Ωραίος!!Ακόμα μια ωραία εξόρμηση ....Μπράβο φίλε!! :D ;)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

axerkwtis έγραψε:Η φωτο εν του σαββατου μαζι με τον ροδο στην παναγια μεσα στα νερα..εφκηκαν λιο νωρις οξα εν η ιδεα μ?παντως αρτεμη καταλαβω σε εμεινα κ γω λιο να φερω τα μιλια μ κ να σηκωσω το ποδι μ που διπλα της..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ...
Εδίχτηκεν σου !! ?? :lol: :lol: Ετακτοποίησες την όμως...καλά της έκαμες!!
Εντζιαι εκατούρησες πάνω σου ένεν?? :lol:
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

sotiris!129 έγραψε:Σωτηρης VS Αρτεμης σημερα
7-2 το αποτελεσμα υπερ μου, αλλα στα τελευταια λεπτα της καθυστερησης ο Αρτεμης επαιξεν τουτο το πραμα που οι κριτες πρεπει να αποφανθουν ποιος εδερε τελικα :lol:
το υψος μου ειναι 1.78 για μετρο συγκρισης :?
Ε Σωτήρη κόψε κάτι τζαι έν θα σε πάρουμε καλλιστεία....Άκου 1,78.
Αν είναι που τον στρατό που θυμάσαι το ύψος σου σου συστήνω να ξαναμετρηθείς.
Δαμέ εγώ είμαι 1.68 τζαι περνώ σε μισήν κκελέν.
Η φίνα που κρατάς δεν είναι δηλητηριώδης τελικά .....Η πεθερά μου ακόμα ζεί :lol:
ΦΙΛΙΚΑ
ΛΑΓΟΝΙΚΟ
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Nikos έγραψε:
axerkwtis έγραψε:Η φωτο εν του σαββατου μαζι με τον ροδο στην παναγια μεσα στα νερα..εφκηκαν λιο νωρις οξα εν η ιδεα μ?παντως αρτεμη καταλαβω σε εμεινα κ γω λιο να φερω τα μιλια μ κ να σηκωσω το ποδι μ που διπλα της..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ...
Εδίχτηκεν σου !! ?? :lol: :lol: Ετακτοποίησες την όμως...καλά της έκαμες!!
Εντζιαι εκατούρησες πάνω σου ένεν?? :lol:
ρε ειμουν διπλα της κ προσπαθουσα να δω π ηταν ενας φιλος τ ροδου κ στεκομουν να τον ακουσω κ να τον δω..ειμουν με το ρολοι 2-3 λεπτα διπλα της κ δεν την ειδα..την ωρα π επηα να κατεβω κατω εν ξερω πως εππεσε το ματι μου πανω της..εκατουρουν κομπο κομπο κ δεν εμπορουσα να παιξω μες τα ποθκια μου..εφερα τα μιλια μ εκοιταξα γυρω επηα πιο αριστερα εκατεβηκα κατω..μιαν στην κκελε κ μιαν στον κορμο ναμαι σιουρος..εν ειχε ετσι πραμα..κ να την παιζεις κ να σηκωνεται ισια πανω..
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Rai έγραψε:
7-2 το αποτελεσμα υπερ μου, αλλα στα τελευταια λεπτα της καθυστερησης ο Αρτεμης επαιξεν τουτο το πραμα που οι κριτες πρεπει να αποφανθουν ποιος εδερε τελικα :lol:
Η φίνα που κρατάς δεν είναι δηλητηριώδης τελικά .....Η πεθερά μου ακόμα ζεί :lol:
ΦΙΛΙΚΑ
ΛΑΓΟΝΙΚΟ
χαχαχαχ αφου αν δεν μπεις των λατσιων και γυρεψεις των σωτηρη Υψηλαντη εν τον βρισκεις... αλλα εν του φενετε λογου του ογκου του... ξερεις το κορμι....
μα κατι ακουσα οτι ενα αλλαξεις το ονομα σου και εν να το καμεις RAI SETTER.... ετσι μου ειπαν....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Artemis G. έγραψε:
Rai έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ
ΛΑΓΟΝΙΚΟ
χαχαχαχ αφου αν δεν μπεις των λατσιων και γυρεψεις των σωτηρη Υψηλαντη εν τον βρισκεις... αλλα εν του φενετε λογου του ογκου του... ξερεις το κορμι....
μα κατι ακουσα οτι ενα αλλαξεις το ονομα σου και εν να το καμεις RAI SETTER.... ετσι μου ειπαν....
Φίλε δαμέ μπαίνει η πεθερά μου και ελέγχει τι γράφω....
Έτσι και εγώ παίρνω τα μέτρα μου.. ;)
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”