ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
romanlegions
Full Member

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!

Δημοσίευση από romanlegions »

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΠΙΓΚΛ ΜΕ ΚΟΥΤΣΧΑΑΡ!!!!!!!!
ΓΟΝΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ!!!!!!!!
nature
Full Member

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!

Δημοσίευση από nature »

romanlegions έγραψε:ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΠΙΓΚΛ ΜΕ ΚΟΥΤΣΧΑΑΡ!!!!!!!!
Limited edition με διακόπτη on/off. on δουλεύει αέρα off ιχνηλατεί.

Sorry, ρε φίλε αλλά εν άντεξα.....
Άβαταρ μέλους
romanlegions
Full Member

δεν θα ασχοληθω να σου απαντησω.......
lusso
Full Member

Δημοσίευση από lusso »

και πια τα πλεονεκτηματα της συγκεκριμενης διασταυρωσης?
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

romanlegions έγραψε:ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΠΙΓΚΛ ΜΕ ΚΟΥΤΣΧΑΑΡ!!!!!!!!
ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΠΙΚΟΛ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΑΒΡΟΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΙΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ. ΚΑΤΑΡΧΑΝ ΔΙΑΣΤΑΒΡΟΝΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΟΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣΟΜΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΖΙΣ ΙΧΝΙΛΑΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΕΡΜΑ ΕΝΤΕΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΤΕ ΤΕΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΒΡΟΣΙΣ
EPANIEL POWER
lusso
Full Member

Δημοσίευση από lusso »

ειδικα αμαν οι γονεις εν εξερετοι κυνηγετικα! βαλλεις τουσ με κα8αροαιμο και παιρνεισ εξερετα καθαροαιμα σκυλακια. εν απλο!
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

αμαν ο αλλος εν ξερει καλυτερα να μεν μιλα :? ενας φιλος μου εκανε ακριβος την ιδια διασταυρωση και τα σκυλια βγηκαν εξερετικα ιχνηλασια και φερμα ειχε στο νου και ετσι και εγινε τα σκυλια που εβγαλε πανε πολλααααααααααα λεφτα 3 απο τα 5 βγηκαν τρατες :)
Άβαταρ μέλους
romanlegions
Full Member

το μπιγκλ κ το γκεκα με ποιντερ η κουτσχααρ βκαλουν πολλα δυνατους σκυλους!!!!!!! μελετατε κ λλιο να ξερετε δκιο πραματα πριν να ανοιγετε το στομα σας να λετε εξυπνοβλακειες. στο κατω κατω ε γουσταρετε διασταυρωμενουσ με γορασετε ρε !!!!!!!!! ευχαριστω το φιλο λαγομανια για την υποστηριξη του
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Φίλε μου, αφού είσαι ένας πολύ έμπειρος κυνοτέχνης με βαθιά γνώση και εμπειρίες και γνωρίζεις τα εργασιακά προσόντα, την μορφολογική αρτιότητα, την μέθοδο εκτροφής που θα ακολούθησης και την άριστη υγεία όλων των προγόνων τουλάχιστον 3 γενεών εγώ δεν έχω τίποτα άλλο παρά να σου ευχηθώ καλούς απογόνους.
Αν έχεις την καλοσύνη σε παρακαλώ ανάλυσε μας λίγο την μέθοδο εκτροφής που ακολουθείς και τους κυνοτεχνικούς στόχους σου γιατί ακούγονται πολύ καινοτόμοι.

Δεν είναι θέμα υποστήριξης ή όχι φίλε. Εφόσον ήρθες σε ένα forum συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων μιας ομάδας ατόμων με κοινό στοιχείο την αγάπη τους για το κυνήγι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και την αντίθετη άποψη αλλιώς βάλε αγγελία σε εφημερίδα.

Επίσης μπορείς σε παρακαλώ να μας αναφέρεις εκ των προτέρων τον τρόπο εργασίας των κουταβιών σου; ( κόκκινο+κίτρινο δεν μας δίνει πορτοκαλί στα σκυλιά) Πως είσαι σίγουρος ότι τα κουτάβια που θα πωλήσεις σε κάποιο συνάδελφο θα έχουν αυτό το πρότυπο (αφού δεν υπάρχει); Σε καθαρόαιμες γραμμές π.χ. ξέρουμε από πριν τα πρότυπα της φυλής. Μας συμβουλεύεις να μελετήσουμε πριν να πούμε κάτι, εσύ όμως που μελέτησες και βρήκες ότι αυτές οι διασταυρώσεις (beagle – gsp - ei) δίνουν φοβερά σκυλιά; Πρόσεξε, αναφέρεσαι σε μελέτη όχι σε παρατήρηση άρα το είπε μου το ο θείος, ο παππούς, είχα κάποτε ένα σκύλο κτλ δεν μετρούν.

Αναφέρεσαι σε «Γκέκα» τι ράτσα είναι αυτή; (μάλλον αναφέρεσαι στον ελληνικό ιχνηλάτη). Απλά να ξέρεις ότι ελληνικός ιχνηλάτης παραλίγο να εξαφανιστεί ως ράτσα εξαιτίας αυτών των «γκέκικων» (διασταυρώσεις ελληνικού ιχνηλάτη με διάφορα σκυλιά κυρίως τσοπανόσκυλα) αν δεν υπήρχαν μερικοί σωστοί εκτροφείς να διαφυλάξουν τα αίματα.

Δεν θέλω να μπω και ούτε θα μπω σε μια διαδικασία αντεγκλήσεων μαζί σου μέσω forum γι’ αυτό και σου ζητώ συγνώμη για το προηγούμενο όντως ειρωνικό σχόλιο μου. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο σε αυτό το θέμα, απλά αν μπορείς απάντησε μας στα παραπάνω γιατί νομίζω αποτελούν απορίες αρκετών κυνηγών. Ένα από τα σημαντικά προβλήματα μας στην Κύπρο είναι και ο υπερπληθυσμός των κυνηγετικών σκυλιών.

Επίσης αυτά που λέω σε σένα τα ίδια θα έλεγα/λέω και σε ένα κολλητό μου φίλο, ούτε ξέρω ποιος είσαι, ούτε έχω το οποιοδήποτε συμφέρον άμεσο ή έμμεσο με εκτροφή σκυλιών.

Αυτά από μένα
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Ας ηρεμίσουν λίγο τα πνεύματα.

Εγώ έχω μία απορία, που θα ήθελα όλοι όσοι κατέχουν γνώσεις από κυνολογία και εκτροφή σκυλιών να συνεισφέρουν για να μου επιλυθεί αυτή η απορία.

Όταν αγοράσω ένα σκυλί διασταυρωμένο, και όντως μου βγει εξαιρετικό σκυλί, όπως ακριβώς το ονειρευόμουν, και μετά θέλω να συνεχίσω αυτά τα αίματα, τι πρέπει να κάνω ?

Αν πχ. Έχω ένα αρσενικό το οποίο είναι προϊόν διασταύρωσης, όπου οι γονείς: το θυλικό είναι μπίγκλ και το αρσενικό είναι Γερμανικό ποίντερ; με τι ράτσα πρέπει να το βάλω για να βγάλω παρόμοια σκυλιά ? Μπίγκλ? Γερμανικό ποίντερ? ή πρέπει να βρώ ακριβώς το ίδιο διασταυρωμένο σκυλί, δηλ. Μπίγκλ με Γερμανικό ποίντερ.

Υπάρχει κάποιο στοιχείο που πρέπει να κοιτάξω σε αυτά τα σκυλιά πριν βάλω το δικό μου για ζευγάρωμα ?

Περιμένω και ανυπομονώ να διαβάσω τις εισηγήσεις σας, διότι θέλω πολύ να προχωρήσω στην αναπαραγωγή των σκύλων μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”