tooulos96 έγραψε:Συγχαρητήρια κύριε σωλωνα!!!!!!!!!!
Εξαιρετικο αποτέλεσμα για τα δεδομένα της Κύπρου...
Γιατί και από χρόνου????
Αύριο έχει τσικλες???
Ν'ΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ... ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ...ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΗΘΕΙ Η ΦΑΣΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Γιατί και από χρόνου????
Αύριο έχει τσικλες???
Ν'ΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ... ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ...ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΗΘΕΙ Η ΦΑΣΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!
Γιατί και από χρόνου????
Αύριο έχει τσικλες???
Υποσχεθηκες μας ότι την Παρασκευή στο τζιταστρο ήταν να δωκεις των τζικλων πας τα φκια
τζε να μας φκαλεις τζε φοτο
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
κοπελια μ μα φεκνουν που ετσι τζαιρο οι διαολισμενες (κουφαες)?????
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Πάντος παιδία οι κουφαες εταράξαν ,επεξεν τζε μιαν ο Μηχάλης σήμερα στην Παναγιά!!!Αντι για τζίκλες έπεζε φοίνες!!!!Ελπίζομαι αυριο οτι θα κινιθούν οι τζίκλες.... περκιμον παν τζε ψιφίσουν !!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
RODOSTHENIS έγραψε:Πάντος παιδία οι κουφαες εταράξαν ,επεξεν τζε μιαν ο Μηχάλης σήμερα στην Παναγιά!!!Αντι για τζίκλες έπεζε φοίνες!!!!Ελπίζομαι αυριο οτι θα κινιθούν οι τζίκλες.... περκιμον παν τζε ψιφίσουν !!!!
Συγχαρητήρια φίλε ροδοσθενη!!!!
Πρέπει να είσαι που τους λλιους που κτυπούν τόσα πουλιά κάθε φορα
Τι φυσίγγια χρησιμοποιας ??
Thanks file!!! Τα φυσσιγγια που χρισιμοπειο εινα SAGA skeet 28gr 9no , σήμερα δοκιμασα και τι Eurotrap 28 8n0 , Μιλόσου φιλε κάτι βολές , μιλούμε τα πουλιά διαλίοντε .Ρωτα το Μηχαλή(Axerkwtis) να σου πεί!!! Δεν χρισιμοποιό αλλα φυσσύγγια μόνο αυτα!!! και είναι και πού πιο φτεινά!!!!
RODOSTHENIS έγραψε:Thanks file!!! Τα φυσσιγγια που χρισιμοπειο εινα SAGA skeet 28gr 9no , σήμερα δοκιμασα και τι Eurotrap 28 8n0 , Μιλόσου φιλε κάτι βολές , μιλούμε τα πουλιά διαλίοντε .Ρωτα το Μηχαλή(Axerkwtis) να σου πεί!!! Δεν χρισιμοποιό αλλα φυσσύγγια μόνο αυτα!!! και είναι και πού πιο φτεινά!!!!
RODOSTHENIS έγραψε:Thanks file!!! Τα φυσσιγγια που χρισιμοπειο εινα SAGA skeet 28gr 9no , σήμερα δοκιμασα και τι Eurotrap 28 8n0 , Μιλόσου φιλε κάτι βολές , μιλούμε τα πουλιά διαλίοντε .Ρωτα το Μηχαλή(Axerkwtis) να σου πεί!!! Δεν χρισιμοποιό αλλα φυσσύγγια μόνο αυτα!!! και είναι και πού πιο φτεινά!!!!
Παιζει οτι ευρει π την ακρα φιλε μου φτερα και πετσες λαλω σου εν εχει ετσι βολες γαμω το blasser sou kai tis saga sou..εμεις κουφο με τζιερατα φωτο αυριο εν μπαινει π το τηλ να την περασω..ειχαμε ευχη παντως..επαιξαμε την πας τα αφκια την ωρα π εγυρνε την δομη!!!