ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:αλλο 1 φωτο που την αλλη μερκα που εφαεν την τουφετσιαν σαν εστιλοσεν να δει τον Αρτεμη
ετσι κουφον επρεπε να τον παρσαμοσουμεν αλλα anws ο πελλος εφοατουν να την βαλει μες το αυτοκινητο :lol:
ε τωρα ρε κουτρουμπελλε να μεν την εβαλα μες το αυτοκινητο να θκιανεφκουμε... εν θωρεις αλλαξα 4 χρωματα και εκαθουμουν και 5 λεπτα οσπου να φερω το νου μου....
οπως την γεναικουα ρε γαμωτο α!
ε κοπελια επαιξεν το καιμενο το χτηνο και δεν επαενε να δει αν επεθανε , ατε λαλω παω εγω να δω ποσο μιαλι ηταν γιατι μονο την κελλεν της ιδα που εστιλοσεν και εσφιρισεν του πρην την παιξει,
παω πιανω την φκαλω την εξω, αρκεψεν εβαλεν χαρτουτσιες μεσα παλε :lol: :lol: :lol: μετα που επειαμε με το αυτοκινητο ζιαμε για να την φκαλω φωτογραφια, ζινος εν εκατεβενε που τον φοβο του :lol: :lol: :lol: :lol:
στα πολλα εκατεβικε ζε εστησεν ζε οπλο αμπα ζε αναστηθει ζε με το 1 εκραταν την φωτογραφικη και με το αλλο το οπλο :lol: :lol: :lol: :lol: !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:αλλο 1 φωτο που την αλλη μερκα που εφαεν την τουφετσιαν σαν εστιλοσεν να δει τον Αρτεμη
ετσι κουφον επρεπε να τον παρσαμοσουμεν αλλα anws ο πελλος εφοατουν να την βαλει μες το αυτοκινητο :lol:
ε τωρα ρε κουτρουμπελλε να μεν την εβαλα μες το αυτοκινητο να θκιανεφκουμε... εν θωρεις αλλαξα 4 χρωματα και εκαθουμουν και 5 λεπτα οσπου να φερω το νου μου....
οπως την γεναικουα ρε γαμωτο α!
ε κοπελια επαιξεν το καιμενο το χτηνο και δεν επαενε να δει αν επεθανε , ατε λαλω παω εγω να δω ποσο μιαλι ηταν γιατι μονο την κελλεν της ιδα που εστιλοσεν και εσφιρισεν του πρην την παιξει,
παω πιανω την φκαλω την εξω, αρκεψεν εβαλεν χαρτουτσιες μεσα παλε :lol: :lol: :lol: μετα που επειαμε με το αυτοκινητο ζιαμε για να την φκαλω φωτογραφια, ζινος εν εκατεβενε που τον φοβο του :lol: :lol: :lol: :lol:
στα πολλα εκατεβικε ζε εστησεν ζε οπλο αμπα ζε αναστηθει ζε με το 1 εκραταν την φωτογραφικη και με το αλλο το οπλο :lol: :lol: :lol: :lol: !
Δωστηςςςςςςςς!!!!
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

ρε Αρτέμη ήνταλως ήταν η φάση, ήντα ώρα... ενναξαναπάεις στο ίδιο το πόστο οξά φοάσε μεν την ξαναδείς ομπρός σου? :lol:
Φιλικά,
Αναστάσης
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

sotiris!129 έγραψε:
cyprohunter έγραψε:ε τι να κάμουμε? έτσι είναι η ζωή, όλα με τη σειρά. Τουλάχιστον εγώ έχω το σκοπευτήριο, εσύ?
ψαροτουφεκο ζε κανενα καλαμουι μεσα μεσα περκει περασουμε οσπου να ερτουν τα τριονια :lol:
ναι εν καλά που λαλείς εξίασα τέλια το ψάρεμα τζαι επανικοβλήθηκα :? πάει πολλά το καλοτζέρι τζαι με την παρέα πουυυυχουχου όσπου θυμούμε τις καλοτζαιρινές νύχτες με την μπυρούα στο σιέρι, την καρεκλούα, τον πασιαμά της παρέας, 5-6 συρτές γραμμή πάστον άμμο τζαι κάμποσο ακροβάτη κατα τις 10-30 εν ούλλα τα λεφτά!!!
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΑΤΣΙΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ....ΤΡΩΕΙ ΜΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ....ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΜΕ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ(ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΟΥΙ.....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ.....ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΟΤΙ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ :P

9 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ +1 ΧΑΜΕΝΗ+2 ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΑΙΔΕΨΑ..... ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΕΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

louisll έγραψε:Pro είμαι εγώ
Κτύπησα 60 τζίκλες σήμερα και βρήκα τις 10 :roll:

Ε γιατρέ νομίζω πρέπει να δεις γιατρο!! εν σου εγύρισε ακόμα?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

solon loyka έγραψε:

ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΟΥΙ.....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ.....ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΟΤΙ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ :P

Συγχαρητήρια φίλε Σόλωνα!! :D :D
Εχει και αύριο!! ;)
Πήγα κι εγώ το απόγευμα για φάσες,πηρα μία με μεγάλη δυσκολία. Αλλες δεν μου εδωσαν χέρι.Αυριο θα είμαι εκεί πάλι!!
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Συγχαρητήρια κύριε σωλωνα!!!!!!!!!!
Εξαιρετικο αποτέλεσμα για τα δεδομένα της Κύπρου...
Γιατί και από χρόνου????
Αύριο έχει τσικλες???
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Μπραβο Σολωνα..... Σιγοθρα και του χρονου με πολλες κιαλλεε.... :D
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

solon loyka έγραψε:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Open mind for a different view.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”