εβρε γενεκα... το ιδιο ενει.... τουλαχιστον εν θα γαμΙ3$3 αδικα...sotiris!129 έγραψε:ψαροτουφεκο ζε κανενα καλαμουι μεσα μεσα περκει περασουμε οσπου να ερτουν τα τριονιαcyprohunter έγραψε:ε τι να κάμουμε? έτσι είναι η ζωή, όλα με τη σειρά. Τουλάχιστον εγώ έχω το σκοπευτήριο, εσύ?
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- Artemis G.
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
Andrikos O Chinios
- Full Member
ORE file kai gam0 to epexes?ito skotoses?sotiris!129 έγραψε:Σωτηρης VS Αρτεμης σημερα
7-2 το αποτελεσμα υπερ μου, αλλα στα τελευταια λεπτα της καθυστερησης ο Αρτεμης επαιξεν τουτο το πραμα που οι κριτες πρεπει να αποφανθουν ποιος εδερε τελικα
το υψος μου ειναι 1.78 για μετρο συγκρισης
- sotiris!129
κανενα απο τα δυο, ακασεν τον παρεα και αντι να πεθανει ο παρεας επεθανε ο κουφοςAndrikos O Chinios έγραψε:ORE file kai gam0 to epexes?ito skotoses?sotiris!129 έγραψε:Σωτηρης VS Αρτεμης σημερα
7-2 το αποτελεσμα υπερ μου, αλλα στα τελευταια λεπτα της καθυστερησης ο Αρτεμης επαιξεν τουτο το πραμα που οι κριτες πρεπει να αποφανθουν ποιος εδερε τελικα
το υψος μου ειναι 1.78 για μετρο συγκρισης
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Artemis G.
- Full Member
χα - χα χα... σαχλε ! ατε να πω τζιε γω την τσιοφτα μου τωρα που εφερα το νου μου....sotiris!129 έγραψε: κανενα απο τα δυο, ακασεν τον παρεα και αντι να πεθανει ο παρεας επεθανε ο κουφος
-τι ειπε η κυρια φινα μολις αντικρυσε τες καννες του μπερεττα ?
- "Πατερ ημων ο εν τοις ουρανοις , Αγιασθητω το ονομα Σου...... "
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
Andrikos O Chinios
- Full Member
re paidia simera αυριο τελεφτεα ιμερα τισ τσικλας και ιδη αφαντες ολες σιμερα αυτα επεξα 1 αρκοπεζουνο 1 τσιχλα.
- christy2000
- Full Member
Να μεινουν μαυρες! Ηταν τζημισμενη οξα εξυπνησαν για τα καλα?
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- Artemis G.
- Full Member
εγυρισεν πισω , εσηκωσεν την κκελε της και εποφυσαν μου..... πρεπει να ηταν αουροξυπνημενη τουτη....christy2000 έγραψε:Να μεινουν μαυρες! Ηταν τζημισμενη οξα εξυπνησαν για τα καλα?
- sotiris!129
αλλο 1 φωτο που την αλλη μερκα που εφαεν την τουφετσιαν σαν εστιλοσεν να δει τον Αρτεμη
ετσι κουφον επρεπε να τον παρσαμοσουμεν αλλα anws ο πελλος εφοατουν να την βαλει μες το αυτοκινητο
ετσι κουφον επρεπε να τον παρσαμοσουμεν αλλα anws ο πελλος εφοατουν να την βαλει μες το αυτοκινητο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
istriano ®
Οι ρε, εν κριμα το μωρο!!Artemis G. έγραψε:ρε φιλε να βρασω των νομο... ας ερτει τζινος που ευκαλε το νομο , να ειναι ακριβως ενα βημα πισω της.... και που ενα γυρισει πισω και ενα του φυσα οπως τον κομπρεσορο ας τις την χαρισει....stelios--- έγραψε:AN ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΒΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΟ!!10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ARTEMIS!!
- Artemis G.
- Full Member
ε τωρα ρε κουτρουμπελλε να μεν την εβαλα μες το αυτοκινητο να θκιανεφκουμε... εν θωρεις αλλαξα 4 χρωματα και εκαθουμουν και 5 λεπτα οσπου να φερω το νου μου....sotiris!129 έγραψε:αλλο 1 φωτο που την αλλη μερκα που εφαεν την τουφετσιαν σαν εστιλοσεν να δει τον Αρτεμη