ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Athos 1978 έγραψε:
chr34 έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
Ωραία τζικλομερα η σημερινή
Ωραιος!!!!Το οπλο που εχεις στην φωτο ειναι Μκ 38?

MK 10
Ιnvectro plus 18,7?Εισαι ευχαρηστημενος?

Πολλά ευχαριστημένος ρε φίλε ε λεαν μου το και δεν το πίστευα, ότι o διευρύμενος αυλός σε κρατά σε φόρμα, για να καταλάβεις που την αρχή του χρόνου έως τώρα από τα 110 κιλά έπεσα στα 100 !
Ότι παίξεις βουρας το :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 21 Φεβ 2013, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε: αμπα ζε παιξω τες 21 αυριο μια φατσια να τελειωνουμεν ζε κανει γιατι αρκεψα ζε βαρκουμε τες :lol: ...
ααααα.... εσου ενεκαταλαβες ακομα που ειμαστε , που παμε , και ποιος εισαι.... ενομισες ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΖιΖιΡΕ εισαι ο Αρτεμης Οξα εχεις το οπλο μου ? :lol: :lol: :lol:
την βολη που καμω εγω με το 5 στα 48,75 μετρα εσου καμεις την με το 3...και ειναι και κουτσοφτερες.... :lol: :lol:
Στο κατω κατω αφου ως τωρα εν ειδαμε 21 τζικλες.... θωρουμε 18-19 και πεζουμε τες 14-15 ε χανουμε και 2-3...αρα.... αντεξε.
Ρε Άρτεμη εσύ ίντα σιηπετο εχεις τζε κάθε μέρα περιπεζεις το μπερεττα του Σωτήρη??
tooulos96
Full Member

Ioannis97 έγραψε:
tooulos96 έγραψε:
Ioannis97 έγραψε:Ποσο ετων δικεουμαι αδεια κυνηγιου??
18
Σαν τζε εσυνακτηκαμε πολλοί μιτσοι δαμεσα ;)
esi re file Toulo poso xrono ise? ;)
16
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

Athos 1978 έγραψε:Athos 1978 έγραψε:
chr34 έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
Ωραία τζικλομερα η σημερινή
Ωραιος!!!!Το οπλο που εχεις στην φωτο ειναι Μκ 38?

MK 10
Ιnvectro plus 18,7?Εισαι ευχαρηστημενος?

Πολλά ευχαριστημένος ρε φίλε ε λεαν μου το και δεν το πίστευα, ότι διευρύμενος αυλός σε κρατά σε φόρμα, για να καταλάβεις που την αρχή του χρόνου έως τώρα από τα 110 κιλά έπεσα στα 100 !
Ότι παίξεις βουρας το :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

solon loyka έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:Ωραία τζικλομερα η σημερινή :D
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.......

ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΘΩ ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ......ΤΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΓΚΟΥ :D

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ(ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ)ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ... ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΖΩΝΤΣΑΝΟΣ :o
ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΞΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΜΥΡΗΣΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ :D

4 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ +1 ΧΑΜΕΝΗ +1 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΗΛΙΟ :P
Φίλε μου σου εύχομαι τα καλύτερα για αύριο .
Γυρεύω ένα file με τα video που τραβισα την 1η κυριακή του ενδημικού (φάσσες) αν το έβρω θα σου το αφιερώσω και θα γελάς ένα μήνα :mrgreen: .
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε: αμπα ζε παιξω τες 21 αυριο μια φατσια να τελειωνουμεν ζε κανει γιατι αρκεψα ζε βαρκουμε τες :lol: ...
ααααα.... εσου ενεκαταλαβες ακομα που ειμαστε , που παμε , και ποιος εισαι.... ενομισες ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΖιΖιΡΕ εισαι ο Αρτεμης Οξα εχεις το οπλο μου ? :lol: :lol: :lol:
την βολη που καμω εγω με το 5 στα 48,75 μετρα εσου καμεις την με το 3...και ειναι και κουτσοφτερες.... :lol: :lol:
Στο κατω κατω αφου ως τωρα εν ειδαμε 21 τζικλες.... θωρουμε 18-19 και πεζουμε τες 14-15 ε χανουμε και 2-3...αρα.... αντεξε.
3*** 2** και δεν θα ξαναδεις ζικλα κουτσοφτερη , ειδες την τελευταια μου!
για να καμεις ετσι βολη πρεπει να παιζεις Παγκυπριους 10 χρονια στο Τραπ , να εχεις 3 παγκοσμια χρυσα
και τον μαυροπουλο που επαιξα να παιζεις 15 χρονια skeet και να εχεις 5 παγκοσμια πρωταθληματα
+ τες χαρτουτσιες που μου εδωκεν ο louisII εχτες που ηταν μελην, εφκαλαν λιον αιμαν αλλα σεκκες, σοβαρα ρε Loui ετσι χαρτουτσια δεν εξαναπαιξα ετον Αρτεμη να σου πει την τελευταια ζικλα στα ποσα μετρα την επαιξα !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

tooulos96 έγραψε: Ρε Άρτεμη εσύ ίντα σιηπετο εχεις τζε κάθε μέρα περιπεζεις το μπερεττα του Σωτήρη??
μπερεττα ρε φιλουι μου !!!!! αλλα ενα πραμα καμια σχεση με τον δικο του....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε: 3*** 2** και δεν θα ξαναδεις ζικλα κουτσοφτερη , ειδες την τελευταια μου!
για να καμεις ετσι βολη πρεπει να παιζεις Παγκυπριους 10 χρονια στο Τραπ , να εχεις 3 παγκοσμια χρυσα
και τον μαυροπουλο που επαιξα να παιζεις 15 χρονια skeet και να εχεις 5 παγκοσμια πρωταθληματα
+ τες χαρτουτσιες που μου εδωκεν ο louisII εχτες που ηταν μελην, εφκαλαν λιον αιμαν αλλα σεκκες, σοβαρα ρε Loui ετσι χαρτουτσια δεν εξαναπαιξα ετον Αρτεμη να σου πει την τελευταια ζικλα στα ποσα μετρα την επαιξα !
ρε φιλουι μου δυσκολευκουμε λιο πας τες χαρτουτσιες μονο... ενειξερω που μπορω να τες εβρω....
οι ρε LouiII επεξα ενα μαυροπουλο... αν δεν ηταν ο σωτηρης να τον δει που εππεσε εν τον εβρησκα....ηταν κουτσοφτερος... αφιστον τζινον εν για να σε γλειψει που το λαλει.... :lol: :lol: :lol:
οι τωρα σοβαρα εν καλες...ουτε κλωτσουν και το βασικο...σκοτωνουν!!!!!1
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Athos 1978 έγραψε:
solon loyka έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:Ωραία τζικλομερα η σημερινή :D
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.......

ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΘΩ ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ......ΤΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΓΚΟΥ :D

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ(ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ)ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ... ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΖΩΝΤΣΑΝΟΣ :o
ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΞΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΜΥΡΗΣΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ :D

4 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ +1 ΧΑΜΕΝΗ +1 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΗΛΙΟ :P
Φίλε μου σου εύχομαι τα καλύτερα για αύριο .
Γυρεύω ένα file με τα video που τραβισα την 1η κυριακή του ενδημικού (φάσσες) αν το έβρω θα σου το αφιερώσω και θα γελάς ένα μήνα :mrgreen: .
Ν'ΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....... ΗΒΡΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΕΚΑΘΟΥΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....ΕΒΑΛΕ ΜΑΣ 2-3 ΒΙΝΤΕΟ ΕΒΡΑΣΑΜΕ ΤΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΣΥΞΥΛΟΥΣ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
tooulos96
Full Member

Artemis G. έγραψε:
tooulos96 έγραψε: Ρε Άρτεμη εσύ ίντα σιηπετο εχεις τζε κάθε μέρα περιπεζεις το μπερεττα του Σωτήρη??
μπερεττα ρε φιλουι μου !!!!! αλλα ενα πραμα καμια σχεση με τον δικο του....
Εκαταλαβα το...
Ίντα μπερεττα ενει
Αποτι φαίνεται από μια φωτογραφία εν silver pigeon
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”