ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- Artemis G.
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
και τα δικα μου αποτελεσματα σημερα.... + μιση η οποια εθυμοσεν με και επεξα την χαμε και εμοιραστηκε....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.......Athos 1978 έγραψε:Ωραία τζικλομερα η σημερινή
ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΘΩ ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ......ΤΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΓΚΟΥ

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ(ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ)ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ... ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΖΩΝΤΣΑΝΟΣ

ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΞΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΜΥΡΗΣΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ

4 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ +1 ΧΑΜΕΝΗ +1 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΗΛΙΟ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Georgios
- Full Member
Bravo Σολων ... master της φασσαςsolon loyka έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.......Athos 1978 έγραψε:Ωραία τζικλομερα η σημερινή
ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΘΩ ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ......ΤΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΓΚΟΥ![]()
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ(ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ)ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ... ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΖΩΝΤΣΑΝΟΣ![]()
ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΞΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΜΥΡΗΣΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ![]()
4 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ +1 ΧΑΜΕΝΗ +1 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΗΛΙΟ

-
- Full Member
Μπραβο ρε φιλε για την Καρπωση...επελανες τες φετος...... 

-
- Full Member
Φιλε εν με την ξυφολογχη που την επιαες τουτη???Georgios έγραψε:Σημερα απογευματινο 3 ωρες ... 6 τζικλες και 2 φασσες (1 χαμενη)

Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
- sotiris!129
και ακομα 4 ζικλουες για μενα, υπερβολικα λιγα πραγματα σημερα... anws εκαμα τες 129 σημερα
ακομα 21 και τελος 

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Artemis G.
- Full Member
ναμπον σημερα που εν 4 ενεχει φωτογραφια ? κερνας αυριο...sotiris!129 έγραψε:και ακομα 4 ζικλουες για μενα, υπερβολικα λιγα πραγματα σημερα... anws εκαμα τες 129 σημεραακομα 21 και τελος
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- sotiris!129
αμπα ζε παιξω τες 21 αυριο μια φατσια να τελειωνουμεν ζε κανει γιατι αρκεψα ζε βαρκουμε τεςArtemis G. έγραψε:ναμπον σημερα που εν 4 ενεχει φωτογραφια ? κερνας αυριο...sotiris!129 έγραψε:και ακομα 4 ζικλουες για μενα, υπερβολικα λιγα πραγματα σημερα... anws εκαμα τες 129 σημεραακομα 21 και τελος

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Georgios
- Full Member
Ε φιλε επαιξα την με 5 no rottweil HV την μαυρη ... ηταν θανατος... εκατεβασα την που τα 35-40 mandreas mouzouras έγραψε:Φιλε εν με την ξυφολογχη που την επιαες τουτη???Georgios έγραψε:Σημερα απογευματινο 3 ωρες ... 6 τζικλες και 2 φασσες (1 χαμενη)![]()
![]()
- Artemis G.
- Full Member
ααααα.... εσου ενεκαταλαβες ακομα που ειμαστε , που παμε , και ποιος εισαι.... ενομισες ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΖιΖιΡΕ εισαι ο Αρτεμης Οξα εχεις το οπλο μου ?sotiris!129 έγραψε: αμπα ζε παιξω τες 21 αυριο μια φατσια να τελειωνουμεν ζε κανει γιατι αρκεψα ζε βαρκουμε τες...

την βολη που καμω εγω με το 5 στα 48,75 μετρα εσου καμεις την με το 3...και ειναι και κουτσοφτερες....

Στο κατω κατω αφου ως τωρα εν ειδαμε 21 τζικλες.... θωρουμε 18-19 και πεζουμε τες 14-15 ε χανουμε και 2-3...αρα.... αντεξε.