ατε πηαίνετε την τελευταία εξόρμηση περκη εν έχετε άγχος και κουτσισετε και καμιάπανικος έγραψε:Κανονιστε και πιαστε τηλ.Ετσι τελευταια εξορμιση για κυνηγι θα ειναι οτι πρεπει..'petros' έγραψε:μια εφτομα μας εμεινε..axerkwtis έγραψε:
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- marinos.a
- Site Admin
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Si vis pacem, para bellum
- 'petros'
εγω παω και το σαββατο αν πατε και αν ειναι να μεινουμε εκει την νυχτα να κυνηγησουμε και κυριακη.(φερτε και τους ττορους σας)πανικος έγραψε:Κανονιστε και πιαστε τηλ.Ετσι τελευταια εξορμιση για κυνηγι θα ειναι οτι πρεπει..'petros' έγραψε:ακομα ενας που ηρτε πεμπαμενος..ρε χιλε χελεις να χερω το ττορο να τον ητεσταρουμε?αλλα εν να χελω να καμεις τουμπες πανω ααα...επισης χελω να χεσω ενα χεμα πολλα μεγαλο..axerkwtis έγραψε:Ρε Μιχαλη ουτε για τες ελιες τες μαυρες πας τα καρβουνα εν καμνειςνα μεν σου πω και για το τσιακιλουι
Μονο για κανενα τορο και αυτο παιζεται...''δεν ειδαμε δεν ξερουμε''![]()
![]()
ποτε εν να ξανασυναχτουμεντε να παμεντε παρεα ουλλοι μαζι?μια εφτομα μας εμεινε..
Και να μην εχει τιποτα το κεφι μας θα το κανουμε!!!
Ατε Χρυσανθε κανονισε εσυ που σου περνα γιατι αν καρτερας απο εμας του χρονου ετσι καιρο μπορει να βρεθουμε παλι ολη η παρεα...
Πηγαινετε με το Μιχαλη παρεα και εμεις να ερτουμε την Κυριακη Αλλα παρε και το μαστρο να μεν εχεις εννοια και μεινεις ουλλη νυχτα οξυπνος μπας και καμει σου καμια πατανια ο Μιχαλης
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Laurona
Φιλοι μου να πατε και να περασετε καλα, οπως ξερει να περνα η παρεα μας.
Εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω, αν θα παω, θα ειναι καπου πολυ κοντα για καμιαν ωρα.
Το πιο πιθανον ομως δεν θα παω.
Οσο για καποιον κυριον δαμεσα που μου κρατα ενα πλαστικο παιγνιδι, ονοματι Browning, και χαρκετε οτι κρατα και οπλο και κατηγορα τα LAURONA , οτι ειναι μονο για τα καρβουνα 2 πραματα θα του πω.
Πρωτον Εκτος που τα καρβουνα, νεκατωνουν πολλα ωραια και την κασαρολλα.Την αλλην φορα εν αφηκεν με του περτικου κοκκαλουιν με της φασσας με στην πιατελλαν, ηθελεν τζιε αλλο εναν ψουμιν να μεν αφικει το ζουμιν να παει χαμενον.
Δευτερον, ξερει ποτε εν τα γενεθλια μου, ας μου πιασει εναν καλλυτερον, ΕΑΝ ΕΒΡΕΙ , και αφηνουμε τον LAURONA για τα καρβουνα
Αλλα τωρα να δειτε που και του χρονου εν με τον LAURONA που εννα κυνηγω
Εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω, αν θα παω, θα ειναι καπου πολυ κοντα για καμιαν ωρα.
Το πιο πιθανον ομως δεν θα παω.
Οσο για καποιον κυριον δαμεσα που μου κρατα ενα πλαστικο παιγνιδι, ονοματι Browning, και χαρκετε οτι κρατα και οπλο και κατηγορα τα LAURONA , οτι ειναι μονο για τα καρβουνα 2 πραματα θα του πω.
Πρωτον Εκτος που τα καρβουνα, νεκατωνουν πολλα ωραια και την κασαρολλα.Την αλλην φορα εν αφηκεν με του περτικου κοκκαλουιν με της φασσας με στην πιατελλαν, ηθελεν τζιε αλλο εναν ψουμιν να μεν αφικει το ζουμιν να παει χαμενον.
Δευτερον, ξερει ποτε εν τα γενεθλια μου, ας μου πιασει εναν καλλυτερον, ΕΑΝ ΕΒΡΕΙ , και αφηνουμε τον LAURONA για τα καρβουνα
Αλλα τωρα να δειτε που και του χρονου εν με τον LAURONA που εννα κυνηγω
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- APOLLON_1
κανονίστε και "ερκουμε" και εγώ μαζί σας αν θέλετε να σας πάρο και στο topoui μου ξέρει ο μιχάλης
EPANIEL POWER
- Athos 1978
- Full Member
Λευκωσια ,καρεκλουιπανικος έγραψε:μπραβο ρε αθω εμεις δουλεια![]()
πια επαρχια ρε φιλεπερπατητο
Open mind for a different view.
-
chr34
- Full Member
Ωραιος!!!!Το οπλο που εχεις στην φωτο ειναι Μκ 38?Athos 1978 έγραψε:Ωραία τζικλομερα η σημερινή
- Georgios
- Full Member
Σημερα απογευματινο 3 ωρες ... 6 τζικλες και 2 φασσες (1 χαμενη) 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Athos 1978
- Full Member
MK 10chr34 έγραψε:Ωραιος!!!!Το οπλο που εχεις στην φωτο ειναι Μκ 38?Athos 1978 έγραψε:Ωραία τζικλομερα η σημερινή
Open mind for a different view.
-
chr34
- Full Member
Ιnvectro plus 18,7?Εισαι ευχαρηστημενος?Athos 1978 έγραψε:MK 10chr34 έγραψε:Ωραιος!!!!Το οπλο που εχεις στην φωτο ειναι Μκ 38?Athos 1978 έγραψε:Ωραία τζικλομερα η σημερινή
- kypros
Καρεκλουι??? Ινταμπον τουτο? Τρωετε?Athos 1978 έγραψε:Λευκωσια ,καρεκλουιπανικος έγραψε:μπραβο ρε αθω εμεις δουλεια![]()
πια επαρχια ρε φιλεπερπατητο
Χαχα μπραβο ρε αθω..
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...