ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
MIKEShooter
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από MIKEShooter »

mikros έγραψε:
tooulos96 έγραψε:Ρε μικρέ τελικά τι εγινεν??
Έπεφταν???
Τα καλλιτζια εννοώ... ;)
Καλλιτζια παντα πεφτουν...
Ατε να παω Σαββατο και κυριακη να παιξω τες 10 χαρτουτσιες που μου εμειναν,να συρω και καμιαν 10αρκαν 7νο που εμειναν και τον Αυγουστον παλε
Ατε εμενα εμηναν μου 3 πακετα...εχω και αλλες 5-6 πακετα για σκοποβολη 7.5 να πεξουμε και λιγες απο εκεινες και κανει.... Να αρκεψουμε το Ψαρεμα καθε σ/κ.... :P :P
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Αλλά εν να μου πεις είναι θέμα λεπτών να φκερωσουν τα πακετα :lol: :lol: :lol:[/quote]
Το οτι εν θεμα λεπτων σιγουρα ειναι...... :P :P
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

mikros έγραψε:
Έπεφταν???
Τα καλλιτζια εννοώ... ;)
Ατε να παω Σαββατο και κυριακη να παιξω τες 10 χαρτουτσιες που μου εμειναν,να συρω και καμιαν 10αρκαν 7νο που εμειναν και τον Αυγουστον παλε
Οι τζικλες έπεφταν με τες minimax :?: ;)
Λοαρκαζεις με 20 χαρτουτσιες να φκαλεις το σ/κ??
Η Κύπρος εγεμωσεν τζικλες.....ακουω τες τώρα που μπενουν :lol: :lol:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

tooulos96 έγραψε:
mikros έγραψε:
Έπεφταν???
Τα καλλιτζια εννοώ... ;)
Οι τζικλες έπεφταν με τες minimax :?: ;)
Λοαρκαζεις με 20 χαρτουτσιες να φκαλεις το σ/κ??
Η Κύπρος εγεμωσεν τζικλες.....ακουω τες τώρα που μπενουν :lol: :lol:
Μα αν παω να πειαω 1 πακετουι,ειμαι σιουρος εν να εξαφανιστουν οι τσικλες ρε...
Τσικλες παντου...αφου τωρα ρεσσουν που πανω μου και πειενουν μες την αλυκη :lol: :lol: :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

dimitris savva έγραψε:
Φωτογραφία0401.jpg
αμαν ο ανθρωπος εχει το ε τα αποτελεσματα..!εν τους ειπες ομως πως επαιζες μονο τες θκιαλεχτες που ηταν να ππεσουν κοντα σου για να μεν κουραστεις..ευτυχως δλδ γιατι στο τελος εν θα επαιζαμε φτερο εμεις..υπολογιστε πως αλλες τοσες επιασαμε αλλα 2 ατομα ενας δεξια του κ ο αλλος αριστερα τ δημητρη που μας αφηνε να παιξουμε κ μεις να χαρουμε λιο..φκαλε τα briley k παμε ξανα 8-) :lol: 8-)
ετσι σημαδι παντως μακαρι νασαι καλα κ να συνεχισεις ετσι..αμαν πατησεις σκανδαλη εν καταδικασμενο οτι παιξεις!
το ωραιο στο τελος ρωτα τον ο αλλος διπλα εν τες εβλεπες κεινες που ερκουνταν πανω μου ερεσσαν που μπροστα σου..κ ο δημητρης να απαντα..εβλεπα τες αλλα αν τες επαιζα εν θα τες εβλεπες εσυ..αφου ερκουνταν πανω σου αφηνα τες να παιξουμε ουλλοι μας..(πειτε μου ποσοι ηταν να το εκαμναν τουτο κ σε ξενο μαλιστα)
συγχαρητηρια και για την καρπωση αλλα και για τα μαθηματα που μας διας...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

axerkwtis έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
Φωτογραφία0401.jpg
αμαν ο ανθρωπος εχει το ε τα αποτελεσματα..!εν τους ειπες ομως πως επαιζες μονο τες θκιαλεχτες που ηταν να ππεσουν κοντα σου για να μεν κουραστεις..ευτυχως δλδ γιατι στο τελος εν θα επαιζαμε φτερο εμεις..υπολογιστε πως αλλες τοσες επιασαμε αλλα 2 ατομα ενας δεξια του κ ο αλλος αριστερα τ δημητρη που μας αφηνε να παιξουμε κ μεις να χαρουμε λιο..φκαλε τα briley k παμε ξανα 8-) :lol: 8-)
ετσι σημαδι παντως μακαρι νασαι καλα κ να συνεχισεις ετσι..αμαν πατησεις σκανδαλη εν καταδικασμενο οτι παιξεις!
το ωραιο στο τελος ρωτα τον ο αλλος διπλα εν τες εβλεπες κεινες που ερκουνταν πανω μου ερεσσαν που μπροστα σου..κ ο δημητρης να απαντα..εβλεπα τες αλλα αν τες επαιζα εν θα τες εβλεπες εσυ..αφου ερκουνταν πανω σου αφηνα τες να παιξουμε ουλλοι μας..(πειτε μου ποσοι ηταν να το εκαμναν τουτο κ σε ξενο μαλιστα)
συγχαρητηρια και για την καρπωση αλλα και για τα μαθηματα που μας διας...

Μάτσα τις εκάμετε... μάτσα :!: :!: :D :D ;)
Μπράβο κοπέλια!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

στο κυνηγι παμε για να περασουμε καλα και να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα, δεν παμε για συλλογη τροφης. το θηραμα ειναι αρκετο για ολους.το μυστικο για να περασεις καλα στο κυνηγι ειναι να πηγαινεις με ατομα που αγαπουν το κυνηγι και σεβονται την φυση.
για την κουβεντα που ειπες οτι αφηνα τον αλλο να πυροβολισει και τις δυο φορες ειναι για να δω αν το θηραμα δεν ηταν τραυματισμενο και μετα να πυροβολουσα εγω , γιατι μου ετυχε παλια να πυροβολισει καποιος τσικλα και να συνεχισει το πουλι να πετα και να το πυροβολω εγω μετα και να πεφτει και να καμει τοση φασαρια για ενα πουλι σαν και να ηταν νυστικος για καιρο.
να φκαλω τα briley και να μου δωσεις το browning :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

dimitris savva έγραψε:στο κυνηγι παμε για να περασουμε καλα και να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα, δεν παμε για συλλογη τροφης. το θηραμα ειναι αρκετο για ολους.το μυστικο για να περασεις καλα στο κυνηγι ειναι να πηγαινεις με ατομα που αγαπουν το κυνηγι και σεβονται την φυση.
για την κουβεντα που ειπες οτι αφηνα τον αλλο να πυροβολισει και τις δυο φορες ειναι για να δω αν το θηραμα δεν ηταν τραυματισμενο και μετα να πυροβολουσα εγω , γιατι μου ετυχε παλια να πυροβολισει καποιος τσικλα και να συνεχισει το πουλι να πετα και να το πυροβολω εγω μετα και να πεφτει και να καμει τοση φασαρια για ενα πουλι σαν και να ηταν νυστικος για καιρο.
να φκαλω τα briley και να μου δωσεις το browning :lol: :lol: :lol:
τουτα ολα που σου λαλει φιλε δημητρη ειναι φτηνες δικαιολογιες ταχα ειναι τα μπριλει και τετοια :D αμαν ο αλλος ειναι καλλιτζι πολυβολο να του δωσεις παλε καλλιτζι θα ειναι. :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

9 κρεμασμενες και 3 χαμενες στα βατα,
και 5 ο Αρτεμης και 1 φασσα
εκουτσοπερασαμε ζε σημερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

και τα δικα μου... + 1 χαμενη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”