Victory Vs Olympia

Απάντηση
chr34
Full Member

Re: Victory Vs Olympia

Δημοσίευση από chr34 »

Athos 1978 έγραψε:yyyyyiiiiiiiiaaaaa atoukennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:street fighter RYu? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

chr34 έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:street fighter RYu? :lol: :lol: :lol:
:lol:
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Τουτοι οι καιμακλιοτες αφτενουν οπως την πεζινα ε πραμα τουτο ? :lol: :lol:
Open mind for a different view.
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

LOUIS SETTER έγραψε:
ΤΩΡΑ ΕΝ ΜΕ CSB1 ΠΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ Α1 ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙ
ΤΣΙΑΚΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΑΜΑ. ΕΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ <<ΚΟΠΕΛΛΟΥΗ>> ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΩΝΤΟΣ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ Α1 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΕΜΙΖΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗΣ. ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ <<ΚΟΠΕΛΛΟΥΗ>>
ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΤΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ .........................................................................................................................................................................................................................[/quote]

ουλοι καμνετε αστεια ρε δαμεσα
pambs
Full Member

Victory Vs Olympia

Δημοσίευση από pambs »

Η vmax με τι γεμιζετε δεν μας ειπατε

Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Πάντως αν σας εγεμώναν σε χαρτούτσιες ήταν να ήσαστουν οι καλύτερες πένρετε τσαι άφταιτε αμέσως :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ήρεμα ρε boys ήρεμα.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

virtualgreek έγραψε:
chr34 έγραψε:
:lol:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

kypros έγραψε:
o kalamaras έγραψε:
nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
Eγώ προτιμώ τα Olympia γιατί τα πλαστικά που χρησιμοποιεί ο Victory (κάληκας, πιστονάκια) μου θυμήζουν τις λεκάνες του Lordou ... :)
Εντουτις φιλε ο καλυκας της βικτορυ ειναι παρα πολυ ποιοτικος και ανθεκτικος. Κατασκευαζεται στο εργοστασιο απο την εταιρεια την ιδια , οπως και τα πιστονακια απο πρωτη υλη πλαστικο σε μικρες μπαλες. Για μενα ειναι πολυ σημαντικο που γιαυτο ακριβως το λογο η εταιρεια ειναι σε θεση να μου εξασφαλισει συνεχεια και ομοιομορφια, μιας και η παραγωγη ειναι ελεγχωμενη και δεν εξαρτασε απο κανενα.

Επισης στους καλυκες αυτους δεν ξεγραφουνται ποτε τα γραμματα....πολλλα σημαντικο πλεονεκτημα!!
Τα λόγια σου Κύπρο μοιάζουν σαν διαφήμηση... Πως καθορίζεις ότι ο κάλυκας είναι ποιοτικός ή όχι? Ποια είναι τα κρητήρια?
Είναι πραγματικά σημαντικό να μην ξεγράφουν τα γράμματα??????! Μη τα κρατάς και συ 10 χρόνια τα φυσίγγια ρε κουμπάρε....
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

solon loyka έγραψε:
o kalamaras έγραψε:
nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
Eγώ προτιμώ τα Olympia γιατί τα πλαστικά που χρησιμοποιεί ο Victory (κάληκας, πιστονάκια) μου θυμήζουν τις λεκάνες του Lordou ... :)

ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ(ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ Κ.Λ.Π)....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΛΕΙΣ ΤΟΥΤΟ .....ΑΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΜΕ ΤΩΡΑ ;)
Συμπάθα με φίλε. Λέμε καμιά μακακία να περάσει η ώρα... ;)
miky55 έγραψε: ΤΩΡΑ ΕΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΠΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΟ ΡΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑ. :evil: ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ. :x
Οϊ ρε κουμπάρε, εν είπα εγώ για τις λεκάνες, είναι μπόμπα, ... φουσέκι.. Είσαι τίποτα κουμπάρος του? μέτοχος? .. :) ... Είσαι ο Λόρδος??????!! Κι εκείνα τα πλαστικούθκια για να βάζεις τα φασόλια και κείνα μπόμπα-φουσέκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος o kalamaras την 20 Φεβ 2013, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

admin έγραψε:Πάντως αν σας εγεμώναν σε χαρτούτσιες ήταν να ήσαστουν οι καλύτερες πένρετε τσαι άφταιτε αμέσως :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ήρεμα ρε boys ήρεμα.
Θα αποτελούσαν την νέα γενιά της τριβασικής πυρίτιδας!!

Είναι ωραίοι όμως εγώ τους απολαμβάνω, με ή και χωρίς popcorn!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”