Victory Vs Olympia
-
- Full Member
Re: Victory Vs Olympia
file panico xerome pou symfwneis mazi mou oson afora ton anatoliko kero oso kai gia tis allages stes rikses ton xartoutsion. Agapitoi filoi as eine kala to agapito periodiko pou dimiourgise afto to forum gia na leme tis apopseis mas kai tis gnomes mas, na ginoume giati oxi filoi ,kai syzytontas na lynoume opiadipote provlimata exoume peri kynigiou genika. Sorry an sas kourasa agapitoi filoi.
-
- Full Member
Victory Vs Olympia
Οχι δεν τις εχω δοκιμασει. βασικα πεζω την v max 28γρ και προχτες ετυχε να δοκιμασω την alpha trapcyprohunter έγραψε:γρήγορο φυσίγγι προηγμένο μπαρούτι ανεξαρτήτο κλιματολογικών συνθηκών! Εχει μεγαλύτερο κάλυκα για να μην κλοτσά, εάν έπαιξες την σκητ 24 και αλφα σκητ θα καταλάβεις οτι η άλφα κλοτσά λίγο περισσότεροpambs έγραψε:μπορει καποιος να πει λιγα λογια για τη v-max 28gr? Απλα για να δω με τι αλλο φυσιγγιο μπορω να τι συγκρινω μια και δεν καταλαβω
Επισης ειναι η ιδια με την alpha trap oσο αφορα υλικα? ρωτω γιατι την επεξα προχτες και μου φανηκε πολυ παρομοια απλα 24γρ
Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
-
- Full Member
+1000. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΑΚΑΤΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΑΡΕΣ ΕΝ ΓΑΜ....ΣΙ.πανικος έγραψε:φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου ο ανατολικος ειναι ο χειροτερος καιρος για τις χαρτουτσιες ,τουλαχιστον εδω στα παραλια,δεν ξερω αλλου αυτο ειναι αναγνωρισμενο απο ολους τους κυνηγους που εω ξερω ιAntZak-Beretta έγραψε:e pedkia gia na min nomisete tipote lanthasmeno en to pira katholou strava apla epidi prospathw na eksigisw kati pou gia kapious mporei na fanei xrisimo kai gia allous pou dn to kseroun na nomizoun oti tous koroidevw. Telos pantwn. Twra thelete na peite oti dn sas etyxe potte sas na pate stin tzikla tje oti valete mesa na men kofki? Paratirate alli fora otan fysa anatolikos tje na me thymithite. Oute malai oi skylloi piannoun , souzoun tous nourous tous tje nomizete oti enna fan to topo alla apotelesma giok. Oute psarka eshei ama fysa anatolikos oute tipote. En o shiroteros tjeros gia oulla. Rwtate kanena pio ilikiomeno pou exei parapanw peira pou mas tje ksanamiloume.την περασμενη εβδομαδα απογευμα αμμοχωστο εγω με skb ο συντροφος με mirockou oολες οι τζικλες για τρεις μερες ανατολικος ολο αιματα και σαν πετουσαν επεφταν σε μακρυνες αποστασεις.οσο ια τον atlas φιλε μου σχεδον απο τον καιρο που κυνηγω αγοραζα ολη την σειρα με αριστα αποτελεσματα τα τελευταια 3 χρονια ομωσ κατι αλλαξε στα φυσιγια και πολυς κοσμος σταματησε να τα αγοραζει,εγω προτιμουσα να τα ακριβωσει και να αφησει την ποιοτητα που παντα ειχε....
- kypros
Εντουτις φιλε ο καλυκας της βικτορυ ειναι παρα πολυ ποιοτικος και ανθεκτικος. Κατασκευαζεται στο εργοστασιο απο την εταιρεια την ιδια , οπως και τα πιστονακια απο πρωτη υλη πλαστικο σε μικρες μπαλες. Για μενα ειναι πολυ σημαντικο που γιαυτο ακριβως το λογο η εταιρεια ειναι σε θεση να μου εξασφαλισει συνεχεια και ομοιομορφια, μιας και η παραγωγη ειναι ελεγχωμενη και δεν εξαρτασε απο κανενα.o kalamaras έγραψε:Eγώ προτιμώ τα Olympia γιατί τα πλαστικά που χρησιμοποιεί ο Victory (κάληκας, πιστονάκια) μου θυμήζουν τις λεκάνες του Lordou ...nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
Επισης στους καλυκες αυτους δεν ξεγραφουνται ποτε τα γραμματα....πολλλα σημαντικο πλεονεκτημα!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
o kalamaras έγραψε:Eγώ προτιμώ τα Olympia γιατί τα πλαστικά που χρησιμοποιεί ο Victory (κάληκας, πιστονάκια) μου θυμήζουν τις λεκάνες του Lordou ...nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?
ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ(ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ Κ.Λ.Π)....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΛΕΙΣ ΤΟΥΤΟ .....ΑΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΜΕ ΤΩΡΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- canastas
- Full Member
πόσες πιθανόντητες υπάρχουν σε ενα φυσίγγιο να έχει παραμορφωμένα σκάγια μέσα..???
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
THE BEST THERE IS
- Panmoy
- Full Member
Oute psarka eshei ama fysa anatolikos oute tipote. En o shiroteros tjeros gia oulla. Rwtate kanena pio ilikiomeno pou exei parapanw peira pou mas tje ksanamiloume[/quote]
Ούτε λέπιν όμως.....
Mε ανατολικό δοκίμασε Olympia High Velocity και θα με θυμηθείς.
Ούτε λέπιν όμως.....

-
- Full Member
Ούτε λέπιν όμως.....Panmoy έγραψε:Oute psarka eshei ama fysa anatolikos oute tipote. En o shiroteros tjeros gia oulla. Rwtate kanena pio ilikiomeno pou exei parapanw peira pou mas tje ksanamiloume

Mε ανατολικό δοκίμασε Olympia High Velocity και θα με θυμηθείς.[/quote]
Olympia High Velocity A1 1.55 32GR
- LOUIS SETTER
- Full Member
Olympia High Velocity A1 1.55 32GR[/quote]nike powder έγραψε:Ούτε λέπιν όμως.....Panmoy έγραψε:Oute psarka eshei ama fysa anatolikos oute tipote. En o shiroteros tjeros gia oulla. Rwtate kanena pio ilikiomeno pou exei parapanw peira pou mas tje ksanamiloume![]()
Η HIGH VELOCITY EINAI 31 GR ΚΑΙ ΟΧΙ 32.
1-0.

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
ΤΩΡΑ ΕΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΠΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΟ ΡΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑ.o kalamaras έγραψε:Eγώ προτιμώ τα Olympia γιατί τα πλαστικά που χρησιμοποιεί ο Victory (κάληκας, πιστονάκια) μου θυμήζουν τις λεκάνες του Lordou ...nike powder έγραψε:Ποιά προτιμάτε ?