το κλαδακι τελικα τι ενει ? αμυγδαλια ή αθασια ?sotiris!129 έγραψε:κουτσα στραβα επερασαμε ζε σημερα με τον Αρτεμη...+ που αλλο 1-2 ζικλες χαμενες ο καθενας
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- Artemis G.
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Rai
- Full Member
-
- Full Member
Αριστε γεια σου.... Το καπελακι εχω το παντα και γυαλια αλλα τα εβγαλα..... για την φωτογραφια..... ηταν στο τελος του κυνιγιου και πηγαιναμε πισω..... Φανελα παντα φορω αλλα την εβγαλα επειδη ειμασταν ετοιμη για αναχωρησει και ετσι επηρωσε και την εβγαλα.... Κοντα μας κυνιγους δεν εχει..... Τωρα τελευταια που αρχισα αρεσκει μου το μονο οτι παω και βλεπω πουλια και τον ηλιο να βγανει πισω απο το βουνο......admin έγραψε:Γειά σου Mike και καλοσώρισες, σου εύχομαι να βρίσκεις και να βλέπεις πάντα θήραμα και να είσαι πορωμένος αλλά όχι πορωμένος στο να σκοτώνεις τα πάντα αλλά πορωμένος στο να γίνεις ένας σωστός κυνηγός. Μάθε απο τώρα που είσαι νεαρός να μην βλέπεις το κυνήγι σαν επιτυχία βάση της κάρπωσης και μόνο . Σε βλέπω στην φωτογραφία μάχημο αλλά σου λείπουν απαραίτητα αξεσουάρ αν και μικρός και 'παράνομος' Δέν φορείς προστατευικά γυαλιά, δέν φορείς πορτοκαλί καπέλο όπου στις τρασχίλες είιναι πολύ συχνα΄τα ατυχήματα, ακόμα και φανέλα έπρεπε να φορείς γιατί αρκετές φορές σκάγια απο μακριά τα κόβει η φανέλα. Μάθε να είσαi σωστός απο τα πρώτα σου κυνηγετικά βήματα για να νιώσεις την μεγαλύτερη απόλαυση του κυνηγίου όταν μεγαλώσεις. Μάθε να είσαι και σωστός ψαράς και σωστός κυνηγ΄ςο γιατί για να βρίσκεις εσύ σήμερα και στο μέλλον και ψάρια και κυνήγι εξαρτάτε απο το πόσους σωστούς κυνηγούς και ψαράδες έχει αυτός ο τόπος , αν δέν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι θα καταστραφεί και το κυνήγι και το ψάρεμαMIKEShooter έγραψε:Γεια σος,
Ειμαι καινουργιος και εγω ειμαι 13 χρονων.... Φετος επιαμε πρωτες 3-4 κυριακες στις τρασηλες και επεζαμε 20-30 καθε φορα μονος μου και εσιρνα πας τα 3-4 πακετα χατρουτσιες... Τωρα τελευταια εποροθηκα με το ψαρεμα και ετσι σταματησα και λιγο το κυνηγι... Επια το Σαββατο καθημερινη περιοχη στο παραλιμνι και ειδα 5 τζικλες και επεξα 2.... Εσηκωσα 1 περτητζει και ο αλλος που επερπατουσε πιο μακρια εσυκοσε αλλο ενα .... εχαρηκα που ειδα και λιγους απο εκεινους.......![]()
![]()
![]()

Τα απαραιτητα τα εχω παντα...

- Artemis G.
- Full Member
η φασσα μου : 3Rai έγραψε:Πόσα φυσίγγια αναλογούν για κάθε πουλλί ?
η μαυροτζικλα του 129 : 4
τα υπολοιπα πουλια απο 2 : 5χ2 = 10
εχουμε 3 χαμενες απο 2 : 3χ2 = 6
δηλαδη 23 πανω στην καρπωση μας...και τα υπολοιπα εν τα καλλιτζια μας....
δηλαδη σκεφτητε ποσες τζικλες ειχεν....

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- sotiris!129
εν οι χαρτουτσιες που επαιξα εγω Κυριακη-Δευτερα-ΤριτηRai έγραψε:Πόσα φυσίγγια αναλογούν για κάθε πουλλί ?
Αλλα ο Αρτεμης με το black humor του επειαν τες που μεσα στο αυτοκινητο και εσιονοσεν τες ζιαμε γιατι εθελεν να μοιασει του Κ.Σολωνα που βαλει χαρτουτσιες πανω στες φασσες του

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Artemis G.
- Full Member
ρουφιανεεεεεεεεεεεε!!!!!!!sotiris!129 έγραψε:εν οι χαρτουτσιες που επαιξα εγω Κυριακη-Δευτερα-Τριτη
Αλλα ο Αρτεμης με το black humor του επειαν τες που μεσα στο αυτοκινητο και εσιονοσεν τες ζιαμε γιατι εθελεν να μοιασει του Κ.Σολωνα που βαλει χαρτουτσιες πανω στες φασσες του

Κυριε Σολωνα απολογουμε δημοσια αν σε προσβαλα !!!!!!
-
- Full Member
Ενομισα επηετε σκοποβολη τοσες πολλες χαρτουτσιες η σε κανενα πεφκο.......

- sotiris!129
γιατι να προσβαλες τον ανθρωπο ρε ζινος βαλει μιαν χαρτουτσια για καθε φασσα εν εσυ που εβαλες 2-3 πακετα για 1Artemis G. έγραψε:ρουφιανεεεεεεεεεεεε!!!!!!!sotiris!129 έγραψε:εν οι χαρτουτσιες που επαιξα εγω Κυριακη-Δευτερα-Τριτη
Αλλα ο Αρτεμης με το black humor του επειαν τες που μεσα στο αυτοκινητο και εσιονοσεν τες ζιαμε γιατι εθελεν να μοιασει του Κ.Σολωνα που βαλει χαρτουτσιες πανω στες φασσες του![]()
![]()
![]()
Κυριε Σολωνα απολογουμε δημοσια αν σε προσβαλα !!!!!!

ζε τι φασσα θεμας, μεν πεις πως την επαιξες γιατι εν να μας περιπεζει το μισο φορουμ

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
αχαχα εκαμα τζε μια παρατιρισηsotiris!129 έγραψε:κουτσα στραβα επερασαμε ζε σημερα με τον Αρτεμη...+ που αλλο 1-2 ζικλες χαμενες ο καθενας