AntZak-Beretta έγραψε:e pedkia gia na min nomisete tipote lanthasmeno en to pira katholou strava apla epidi prospathw na eksigisw kati pou gia kapious mporei na fanei xrisimo kai gia allous pou dn to kseroun na nomizoun oti tous koroidevw. Telos pantwn. Twra thelete na peite oti dn sas etyxe potte sas na pate stin tzikla tje oti valete mesa na men kofki? Paratirate alli fora otan fysa anatolikos tje na me thymithite. Oute malai oi skylloi piannoun , souzoun tous nourous tous tje nomizete oti enna fan to topo alla apotelesma giok. Oute psarka eshei ama fysa anatolikos oute tipote. En o shiroteros tjeros gia oulla. Rwtate kanena pio ilikiomeno pou exei parapanw peira pou mas tje ksanamiloume
φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου ο ανατολικος ειναι ο χειροτερος καιρος για τις χαρτουτσιες ,τουλαχιστον εδω στα παραλια,δεν ξερω αλλου αυτο ειναι αναγνωρισμενο απο ολους τους κυνηγους που εω ξερω ι

.την περασμενη εβδομαδα απογευμα αμμοχωστο εγω με skb ο συντροφος με mirockou oολες οι τζικλες για τρεις μερες ανατολικος ολο αιματα και σαν πετουσαν επεφταν σε μακρυνες αποστασεις.οσο ια τον atlas φιλε μου σχεδον απο τον καιρο που κυνηγω αγοραζα ολη την σειρα με αριστα αποτελεσματα τα τελευταια 3 χρονια ομωσ κατι αλλαξε στα φυσιγια και πολυς κοσμος σταματησε να τα αγοραζει,εγω προτιμουσα να τα ακριβωσει και να αφησει την ποιοτητα που παντα ειχε....
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....