Victory Vs Olympia

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: Victory Vs Olympia

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

solon loyka έγραψε:ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ Η ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ, ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ...ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ << ΣΩΣΤΗ>>ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!
ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΑ ΠΙΣΤΟΝΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Ο ΚΥΛΙΛΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ BASCHIERI. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ 35 ΓΡ ΣΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ. ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΙΣΩΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BASCHIERI.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΤΟΥΤΟΙ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΜΟΝΟ)....ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ, ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..... ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ??????????????

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΓΑΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑ ΠΑΙΔΕΣ.....ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΑΡΟΣ ΠΕΤΑ.....ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΧΝΩ ΑΣΠΡΟ,ΟΛΟΑΣΠΡΟ ΠΟΙΟ ΑΣΠΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ..... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ....ΜΑΑΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ...Ε..ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ

ΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

solon loyka έγραψε:ΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΜΟΝΟ)....ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ, ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..... ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ??????????????

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΓΑΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑ ΠΑΙΔΕΣ.....ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΑΡΟΣ ΠΕΤΑ.....ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΧΝΩ ΑΣΠΡΟ,ΟΛΟΑΣΠΡΟ ΠΟΙΟ ΑΣΠΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ..... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ....ΜΑΑΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ...Ε..ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ

ΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Ε ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ " ΕΓΩ ΓΙΑΥΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΒΑΛΛΩ ΜΕΣΑ ΚΤΛ ΚΤΛ"
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΗ.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΙΣΤΟΝΙ 14ρι ΤΟΥ ΚΥΛΙΛΗ ΣΕ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΥ 35 ΑΣΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΗ ΕΠΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LOUIS SETTER την 15 Φεβ 2013, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Ρε παιδια εγω πιστευω οτι σε βαθος χρονου οι κυπριακες εταιρειες ειναι πιο σταθερες απο τις ξενες.

Εχει παρα πολλα χρονια που πολλα κυπριακα φυσιγγια ειναι σταθεροτατη αξια. Η παρεα του πατερα μου χρεισιμοποιει το ιδιο κυπριακο φυσιγγιο για ενδημικο εδω και 20 χρονια.

Πια αλλοδαπη εταιρεια σου προσφερει ετσι συνεχεια?

Οκ καποιες φορες μπορει να καμνουν λιες λαθκιες. Αλλλα απο που να αρχισω για εξωτερικες εταιρειες....

Rotweil tiger pou apo διαμαντι στη ζεστη εγινε πιτουρα?
Nobel sport golden wing που εκλεισε το ρουπινεττο ο ιταλος χωρις κανενα λογο και αφορμη?
Nobel sport percorso caccia που αποδεδιγμενα απο τεκνα εγινε α1 και εμειναμε χασκοντα?
Nobel sport classica που απο το καλοκαιρι θα σταματισει με c7?
Rc white paper που φετος καμια σχεση?
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Κυπρο εν ηξερω αν ειμαι λαθος αλλα στην percorso caccia δεν αιναι μονο στην παρτιδα με αναμεικτα σκαγια 4+6 που αλλαξε η πυριτιδα?
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Πια αλλοδαπη εταιρεια σου προσφερει ετσι συνεχεια?
Remington express long range. :D
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πε μας και την τιμη! :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

AU-79 έγραψε:Κυπρο εν ηξερω αν ειμαι λαθος αλλα στην percorso caccia δεν αιναι μονο στην παρτιδα με αναμεικτα σκαγια 4+6 που αλλαξε η πυριτιδα?
Φιλε ειχε αλλαξει και την κανονικη και ειχε γινει πομπαρτα. Την επανεφερε ξανα φετος σε τεκνα μετα απο 4,5 χρονια αλλα η εμπιστοσυνη επετασε. Οντος η φετινη ηταν οπως παλια
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

AU-79 έγραψε:Κυπρο εν ηξερω αν ειμαι λαθος αλλα στην percorso caccia δεν αιναι μονο στην παρτιδα με αναμεικτα σκαγια 4+6 που αλλαξε η πυριτιδα?
Η percorsso άλλαξε γιατί το ζήτησε ο αντιπρόσωπος στη Κύπρο απο την Nobel. Εδω και 2 χρόνια δεν βρήκα με Tecna. Ήταν το αγαπημένο μου οικονομικό φυσσίγγι. Στη 4+6 τουλάχιστο το γράφει έξω ΣΤΟ κουτί ότι είναι με Α0.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

nature έγραψε:Πια αλλοδαπη εταιρεια σου προσφερει ετσι συνεχεια?
Remington express long range. :D
Χεχε. Ναι αλλα αμα συρνεις 1 πακετο καθε δυο εξορμησεις στο ενδημικο φιλαρακι θελεις 100 ευρω το μηνα μονο χαρτουτσιες του περτικου!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”