Victory Vs Olympia

Απάντηση
tooulos96
Full Member

Re: Victory Vs Olympia

Δημοσίευση από tooulos96 »

Anthimos έγραψε:
tooulos96 έγραψε:Ενιξερω αν είμαι στο σωστό θεμα
Ποσά γοραζετε τα φουσεκια??
Εχτές επια σε έναν στην Λεμεσό τζε εγορασα ένα victory skeet, ena challenger tze ena super tordo τζε έβαλε μου τα 7 ευρώ το ενα
Λευκωσια βρισκεις απο 5.50 ως 6.80 τα κυπριακα της τσιχλας!!!
Μα εν γίνεται να κλεφκουν έτσι το κόσμο
7 ευρώ φυσίγγια σκοπευτικα και τσικλας εινε πολλά
Τα Europa τα είχαν 9.5
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

tooulos96 έγραψε:
Anthimos έγραψε:
tooulos96 έγραψε:Ενιξερω αν είμαι στο σωστό θεμα
Ποσά γοραζετε τα φουσεκια??
Εχτές επια σε έναν στην Λεμεσό τζε εγορασα ένα victory skeet, ena challenger tze ena super tordo τζε έβαλε μου τα 7 ευρώ το ενα
Λευκωσια βρισκεις απο 5.50 ως 6.80 τα κυπριακα της τσιχλας!!!
Μα εν γίνεται να κλεφκουν έτσι το κόσμο
7 ευρώ φυσίγγια σκοπευτικα και τσικλας εινε πολλά
Τα Europa τα είχαν 9.5
ττοουλε αμαν θελεις πε μ να σε στειλω ενα τοπο να πιασεις ολα τα κυπριακα απο 7ευρω 5 κ τα υπολοιπα αρκετα πιο κατω π την τιμη που πωλουντε..το θεμα ειναι πως δεν εχει μεγαααλη ποικιλια επειδη εν μαχαζι π κλειει κ πουλα το εμπορευμα π εχει πιο φτηνα..
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LOUIS SETTER έγραψε:ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ 14MM.ΣΗΚΩΝΕΙ 40 ΓΡ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ. ....
ΦΙΛΕ LOUIS SETTER ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ!!!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΑΠΕΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΛΕΦΤΩΝ ΜΑΣ!!!!

ΑΝΘΙΜΕ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙΑ,ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΚΑΓΙΟΥ????????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 15 Φεβ 2013, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

solon loyka έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ 14MM.ΣΗΚΩΝΕΙ 40 ΓΡ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ. ....
ΦΙΛΕ LOUIS SETTER ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ!!!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΑΠΕΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΛΕΦΤΩΝ ΜΑΣ!!!!

ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ 36GR ELEY ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 36GR FOP SAPHIR ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 35ΓΡ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40GR???? :o

ΑΝΘΙΜΕ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙΑ,ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΚΑΓΙΟΥ????????

αποκλειεται να ειχε ετσι πιστονακι στιν 35 ασπρι, ο ψιμολοφητησ βαλει τα δικα του που παραγει τζινοσ
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Το συγκεκριμμένο φυσίγγιο το χρησιμοποιώ και είμαι και ευχαριστημένος απο τις αποδόσεις του....

Δεν έχω την σχετική διατριβή πάνω στο συγκεκριμμένο θέμα αλλά ο φίλος Σόλωνας δεν πιστευω ότι θα έβγαινε και θα έλεγε αερολογίες και ότι του κατεβεί για να δημιουργήσει θέμα.Ο άνθρωπος μιλά με αποδείξεις και εικόνες, γιατί σοι και καλά πρέπει να κάνει λάθος και να μην είναι αλλού το λάθος.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

solon loyka έγραψε:
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ
ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ. ....

ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ 36GR ELEY ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 36GR FOP SAPHIR ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 35ΓΡ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40GR???? :o

Όχι φιλε απλα η διαθεσιμότητα των υλικών διαχρονικά σε συνδυασμο με την πυριτιδα που χρησιμοποιηται σ αυτο το φυσιγγιο μπορει να οδηγησει την εταιρεια σε δοκιμές (μετρησιμες) για να σταθεροποιησει το φυσιγγιο και να το κανει πιο σταθερο σε καιρικες συνθηκες.....
Αφου ασχολησαι τοτε πρέπει να παραδεχτεις οτι το ΑΟ ειναι " δυσκολο" παρουτι !!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ Η ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ, ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ...ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ << ΣΩΣΤΗ>>ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Anthimos έγραψε:
solon loyka έγραψε:
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ
ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ. ....

Όχι φιλε απλα η διαθεσιμότητα των υλικών διαχρονικά σε συνδυασμο με την πυριτιδα που χρησιμοποιηται σ αυτο το φυσιγγιο μπορει να οδηγησει την εταιρεια σε δοκιμές (μετρησιμες) για να σταθεροποιησει το φυσιγγιο και να το κανει πιο σταθερο σε καιρικες συνθηκες.....
Αφου ασχολησαι τοτε πρέπει να παραδεχτεις οτι το ΑΟ ειναι " δυσκολο" παρουτι !!
νμζ οτι το ΑΟ στα 40γρ και πανω το δινει το εργοστασιο. γιαυτο που η 35 η ασπρη κλοτσα λιο αλοποσ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αν εκλεγεί πρόεδρος ο Μαλάς να σου κάμω ρε φίλε έναν baikal......
Εν κρίμαν τα πουλιά να τα τιτσιρκάζεις 2 φορές την εβδομάδαν.[/quote]

To άκρων άοτο της παραλογίας τα Ρωσσικά Baikal τα εμπορεύεται ο πρόεδρος του Αποέλ :lol: :lol: έτω τελικά που το ποδόσφαιρο εννε κομματοποιημένο
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

admin έγραψε:Αν εκλεγεί πρόεδρος ο Μαλάς να σου κάμω ρε φίλε έναν baikal......
Εν κρίμαν τα πουλιά να τα τιτσιρκάζεις 2 φορές την εβδομάδαν.

To άκρων άοτο της παραλογίας τα Ρωσσικά Baikal τα εμπορεύεται ο πρόεδρος του Αποέλ :lol: :lol: έτω τελικά που το ποδόσφαιρο εννε κομματοποιημένο[/quote]

Σωστός........... :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”