Βοηθείστε με να καταλάβω

Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: Βοηθείστε με να καταλάβω

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

sotiris!129 έγραψε:
cyprohunter έγραψε:Ρε φίλε Άρτεμη που την στιγμή που εν του έκαμες τίποτε ή εν του έπαιξες την περιουσία του ( ακόμα δηλαδή :lol: ) εν δικαιολογείτε ως σωστός άθρωπος και οικογενειάρχης να φωνάζει πάστα όρη σαν τον βούρκαρο χωρίς λόγο, το να περάσεις που το χωράφι του για να μεν πάεις πογύρι ρε Σωτήρη τούτο έν τον δικαιολογά να τσακώνεται μαζί σου διότι τούτα εν πελλάρες, βοήθα σιορ τον συνάθρωπο σου τα γέριμα έντζαι κλέφτης που μπέννει μέστο χωράφι σου...
ε φιλε αν τελειασει το χωραφι του, σιουρα ζιαμε που επερασα ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ δεν ειναι γιατι που ποτε πωλουνται οι ποταμοι? αρα ασεν και 1 μετρο στα χειλη του ποταμου που επερασε ΔΕΝ ειναι δικο του!
ΑNWS εγω τοσες εξωρμησεις οσες ζικλες ηρταν με κατευθυνση το "σπιτι" του δεν τες επαιζα και ηταν "πολλες"
ΑΛΛΑ τωρα που το σκευτουμαι Πρωτη Κυριακη θα παω σε ενα ποστουι που ηβρα σημερα, μονο ρεχτα περτιζια ζε μονο της κλουβας !!! εχει και ενα λαμπρατορ ο παχας ελπειζω να καμει απορτ :lol:
Ε ΣΩΤΗΡΗ 129 ΚΑΤΣΕ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΛΛΙΟ ΧΑΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΓΡΑΦΤΗΚΕΣ ΜΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΜΕΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΠΕΛΛΙ. ΑΤΕ ΝΑ ΔΩ.
ΓΡΑΨΕ ΚΑΜΙΑ 1000 ΠΟΣΤ ΤΖΙΑΙ ΜΕΤΑ.
ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΚΟΠΕΛΛΟΥΡΟΥΘΚΙΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλε Σωτήρη πιάνεις ένα τηλέφωνο στην οικεία επαρχιακή διοίκηση και λαλείς τους την περιοχή και οτι έτσι και έτσι και ρωτάς αν έχει τις αναγκαίες άδειες. Άλλος τρόπος είναι πας στο γραφείο του κοινοτάρχη και ρωτάς. Αν δεν έχει άδεια κάμνεις του μιά καταγγελία στην επαρχιακή διοίκηση και σταματούν τον. Τα νεύρα και οι παλληκαρκές εν είναι λύση.
Υ.Γ Αν δεν φοβάσαι οτι ενα σου φάω το πόστο στείλε μου τα στοιχεία και να σου τον κανονίσω.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

κοπελια ακουτε να δειτε κανενας εν τους δια αδεια απλα εχουν καποιο γνωστο και καμνουν τη δουλεια τους! εμενα σε περιοχή που κυνηγούμε λαο 10 χρονια εκτισαν σπιτι και εττελιασαν και 5 σκαλεσ γυρο! φετοσ σε εκπεδευτικο 2 κυριακες πριν να αρκεψει το τσινιν επιαμεν τσιαμε εσικοσα ενα λαο επιαεν διπλα που το ττελι και επιεν πανω τιν ωρα που ερκουνταν πισω οι σκύλοι που τιν καταδίωξη εφκικεν εξω που το ττελι και εσιρεν πετρα της μιτσιας της σκιλους μεσ τα πλευρα!!!και εφοναζεν μου οτι εννα με σκωτοση !!! μιλωσας οτι ρε κοπελια εκρατουσαμε 2 παρεες να μεν μπω που το ττελι μεσα αν εμπενα εν την εγλιτονε με τιποτε!!!!ειπαμε να ειμαστε καλοι αλλα ως ενα ορισμενο σημείο!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Δικαιούται να κτίσει 10% περίπου σε γεωργική γη με βάση τις άδειες που έχει αν έχει
Ανάλογα και με την τοπική αρχή και που είναι η έδρα του κτλ
Έχω και εγώ 2 τελλιασμένα ,ένα για φέρμας σκυλιά και ένα για λαγό σε όρια επιτρεπόμενης και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με κυνηγούς ;)
Η περίφραξη είναι πάρα πολύ ακριβή και πολλοί χρησιμοποιούν άλλου την γη για να σπείρουν κτλ επομένως μεγάλο κεφάλαιο
ήρεμα και να θυμάστε ότι σαν Κυπραίοι δεν εχουμε υπόθεση anyway,move on...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

louisll έγραψε:Δικαιούται να κτίσει 10% περίπου σε γεωργική γη με βάση τις άδειες που έχει αν έχει
Ανάλογα και με την τοπική αρχή και που είναι η έδρα του κτλ
Έχω και εγώ 2 τελλιασμένα ,ένα για φέρμας σκυλιά και ένα για λαγό σε όρια επιτρεπόμενης και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με κυνηγούς ;)
Η περίφραξη είναι πάρα πολύ ακριβή και πολλοί χρησιμοποιούν άλλου την γη για να σπείρουν κτλ επομένως μεγάλο κεφάλαιο
ήρεμα και να θυμάστε ότι σαν Κυπραίοι δεν εχουμε υπόθεση anyway,move on...

μα εν ειπαμε ποττε να μεν κομουν τσινον που δικαιουνται απλα ενεν ουλλο το βουνο δικο του και εννα μεν πιενη κανενας που την στιγμή που κτιζεις σε επιτρεπόμενη περιοχη ξερεις οτι εννα ερτουν και αλλοι! οποταν να με βκενουν και να απειλουν 1,2,5 10 που καπου εννα την ευρουν γεματη!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Akrivws opws eipe o filos antros breda.... kapote ena tin evroun gemati... to pan en o tropos....
An erketoun kai elalen mas omorfa kai orea " e paidia...prosexete... men kamete etsi... " egw proswpika ena tou elea kai signwmi kai ena metakinoumoun pio katw... (kinito)
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Εε Σωτηρη αν εξηγας του αθρωπου οτι τα beretta ενε σκοτωνουν εν νομιζω να εισχε προβλημα θα λυνοταν αμεσως η παρεξηγηση και θα σε υποδεχοταν καθε φορα που περνας απο την εισοδο του μετα βαιων και κλαδων!!!
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

πας τουτο να πω μιαν ιστορια που επαθαμε με κατι φιλους πριν 5 χρονια!κυνηγι τζικλας επιαμεν στον αρακαπα για τζικλες εκατσαμεν συνορα απαγορευμενης(δρομο)και επεζαμεν καμια τζικλουα!απενατι που τον δρομο τελλιασμενο με μαντορινια και εραπαν η κλονη στο δρομο!εεε μετα που καμπωσην ωρα και αφου με εθωρουσαν και εθωρουν τα επεια ο καημενος(ληξης) :lol: να κοψω κανενα να φαω!μολις κοφκω το πρωτο ΠΕΤΑΣΣΕΤΕ ενας γερος τζαι αρκευκη μου!ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΝ Α!!!!! εε στην πολλην ωρα λαλει του και ο παρεας μου(αφου μας εστολησεν καλα καλα)ρεεεε γερο εν να παεις με στο περβολι ωξα να φερω δενδροκοπτηκη!αφου επαγοσεν ο γερος για λλιον αρπαζει το κηνητο και πιανει τηλ το γιοκκαρον του το παλικαρι!η συνεχεια ακαταλληλη για ατομα πανω τον 18 :) !!ΟΥΛΛΑ ΤΟΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΑΑ!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

LOUIS SETTER έγραψε:Ε ΣΩΤΗΡΗ 129 ΚΑΤΣΕ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΛΛΙΟ ΧΑΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΓΡΑΦΤΗΚΕΣ ΜΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Ρε καλλικά! Προχτές εγράφτηκες και έκανες 37 ποστ μέχρι τώρα ? ;)
S129.jpg

:lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

virtualgreek έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:Ε ΣΩΤΗΡΗ 129 ΚΑΤΣΕ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΛΛΙΟ ΧΑΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΓΡΑΦΤΗΚΕΣ ΜΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Ρε καλλικά! Προχτές εγράφτηκες και έκανες 37 ποστ μέχρι τώρα ? ;)
S129.jpg

:lol: :lol: :lol:
αφησμε και λειπουν δυο 0 και νιωθω complex :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”