Βοηθείστε με να καταλάβω
- sotiris!129
Re: Βοηθείστε με να καταλάβω
βοηθειστε με ζε μενα να καταλαβω κατι...γιατι εχει που το απογευμα θελω να σκοτωσω πλασμα
εδω και καμια 10 χρονια κυνηγω σε μια συγκεκριμενη περιοχη περπατητο και ζιταστρο διπλα σε κατι καλαμια !
Φετος στην πρωτη μου εξωρμηση στην περιοχη ειδα με μεγαλη με εκπληξη πως ενα σπιτι χτιζεται στην μεση του πουθενα, στους προποδεν του βουνου απο την μια μερια και στους προποδες του ποταμου απο την αλλη μερια...ο χοντρος τυπος εχτισε και ενα λιωμενο διπλα απο το αχτιστο σπιτι και κλουβια με κοτες μπλα μπλα ουτε τελιασμενο ουτε τιποτε ομως το οικοπεδο...
να μην πολυλογω διπλα απο το σπιτι ομως ειναι το ζιταστρο που τοσα χρονια κυνηγουσα
κυνηγισα ολες τες εξωρμισης ζιταστρο ζιαμε ομως πρην 2 ευδομαδες τσουυυπ ο τιπος μεσα και εσκαλιζεν το χωραφη περιμετρικα του σπιτιου!
ΟΚ λεω τι να κανω να φατσισω γυρο ολοκληρο βουνο? και περνω που μεσα!
μολις με βλεπει αλλο λιων να μου κατσει το τραχτουι πας την κελλε!
ευγενικα εγω του λεω οκ φιλουι μου δεν εχει προβλημα θα πογυριζω το κολοοικοπεδο σου που ουτε τελειασμενο ουτε τιποτε ειναι!
ζινος εσαλαβαταν ακομα ακουσε μας ουλη η περιοχη!
200-300 μετρα ποιο κατω τυχεα ηταν ενας παρεας μου που ακουσε τες φωνες και οταν πηγαμε ζιαμε λαλει μου
"ρε φιλε εν ζινος που εχει τα σπερμενα δαμε και πρην λιο καιρο ηρτεν με ενα παρεα του δαμε με τα οπλα και αλλο λιων να παιχτουμε γιατι επαρκαραμεν το αυτοκινητο μες το οργομενο ημασταν ζε εμεις 3 πλασματα ισια ισια που δεν εσκοτωθικαμε δαμε"
Σημερα παμε με τον Αρτεμη ζιταστρο
ο Χοντρος μεσα στο σπιτι να χτιζει, πογυριζω το οικοπεδο του, και να τον βλεπω πως με βλεπει παω στο ποστο μου 70-80 μετρα ποιο κατω και καθουμε με τον Αρτεμη, ενα αυτοκινητο φτανει και βλεπω την γυναικα και το παιδι του 2-3 χρονον! αυτος επειασε το μωρο και επειεν να του δειξει τες κοτες... εγω να ειμαι μπροστα του στα 70 μετρα και να μην λεει κατι...
δεν περνα κανενα δεκαλεπτο και ακουω τον Αρτεμη (ΠΑΝΩ ΣΟΥ)
μια ζικλα αναποδα που το σπιτι η τουφετσια μου πανω στο βουνο ενω το σπιτι αρηστερα μου, μπαμ κατω η ζικλα και αμεσως φονες απο τον χοντρο μα τι δεν μου ειπε που εμπηκα που εφκηκακαι παιζεις διπλα που το μωρο μου και να μου το σκωτοσεις και Γ......μω και μπλα μπλα
εγω παλε ευγενικα ρε παρεα εν πας το βουνο που παιζω ποιο μωρο κυνδινευκει και τι θελεις δηλαδη!
ζινος να σαλαβατα σαμπως ζε τραβουσαν τον που τα @@ ζε πρεπει να εισαι 300 μετρα που τα σπιθκια και εισαι 50
πιανω και εγω την ζικλα μου και χωρις να του απαντησω φεφκω και παω αλλου... δεν εσταβροσαμε ζικλα που ζινη την ωρα ετραβουν τες 5ρες που το γιλεκο και εξαναβαλα τες πισω...
καταλαβενω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και πως ο κοσμος οπου εχει οικοπεδα χτιζει γιατι δεν κρατα λεφτα να αγωρασει οικοπεδο... ΑΛΛΑ τουτους τους πεζεβεγκιες ποιος τους δια αδειες για να χτιζουν μεσα στην μεση του πουποτε???
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΤΕ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΑΙΞΑ ζε ζινο ΝΑΙ χαρη στο Μωρο, σε 8 μηνες που θα ειναι η πρωτη Κυριακη ΡΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ τι θα καμεις??? θα τα βαλεις με ενα βουνο??? που εχει και κλουβα πανω????
εδω και καμια 10 χρονια κυνηγω σε μια συγκεκριμενη περιοχη περπατητο και ζιταστρο διπλα σε κατι καλαμια !
Φετος στην πρωτη μου εξωρμηση στην περιοχη ειδα με μεγαλη με εκπληξη πως ενα σπιτι χτιζεται στην μεση του πουθενα, στους προποδεν του βουνου απο την μια μερια και στους προποδες του ποταμου απο την αλλη μερια...ο χοντρος τυπος εχτισε και ενα λιωμενο διπλα απο το αχτιστο σπιτι και κλουβια με κοτες μπλα μπλα ουτε τελιασμενο ουτε τιποτε ομως το οικοπεδο...
να μην πολυλογω διπλα απο το σπιτι ομως ειναι το ζιταστρο που τοσα χρονια κυνηγουσα
κυνηγισα ολες τες εξωρμισης ζιταστρο ζιαμε ομως πρην 2 ευδομαδες τσουυυπ ο τιπος μεσα και εσκαλιζεν το χωραφη περιμετρικα του σπιτιου!
ΟΚ λεω τι να κανω να φατσισω γυρο ολοκληρο βουνο? και περνω που μεσα!
μολις με βλεπει αλλο λιων να μου κατσει το τραχτουι πας την κελλε!
ευγενικα εγω του λεω οκ φιλουι μου δεν εχει προβλημα θα πογυριζω το κολοοικοπεδο σου που ουτε τελειασμενο ουτε τιποτε ειναι!
ζινος εσαλαβαταν ακομα ακουσε μας ουλη η περιοχη!
200-300 μετρα ποιο κατω τυχεα ηταν ενας παρεας μου που ακουσε τες φωνες και οταν πηγαμε ζιαμε λαλει μου
"ρε φιλε εν ζινος που εχει τα σπερμενα δαμε και πρην λιο καιρο ηρτεν με ενα παρεα του δαμε με τα οπλα και αλλο λιων να παιχτουμε γιατι επαρκαραμεν το αυτοκινητο μες το οργομενο ημασταν ζε εμεις 3 πλασματα ισια ισια που δεν εσκοτωθικαμε δαμε"
Σημερα παμε με τον Αρτεμη ζιταστρο
ο Χοντρος μεσα στο σπιτι να χτιζει, πογυριζω το οικοπεδο του, και να τον βλεπω πως με βλεπει παω στο ποστο μου 70-80 μετρα ποιο κατω και καθουμε με τον Αρτεμη, ενα αυτοκινητο φτανει και βλεπω την γυναικα και το παιδι του 2-3 χρονον! αυτος επειασε το μωρο και επειεν να του δειξει τες κοτες... εγω να ειμαι μπροστα του στα 70 μετρα και να μην λεει κατι...
δεν περνα κανενα δεκαλεπτο και ακουω τον Αρτεμη (ΠΑΝΩ ΣΟΥ)
μια ζικλα αναποδα που το σπιτι η τουφετσια μου πανω στο βουνο ενω το σπιτι αρηστερα μου, μπαμ κατω η ζικλα και αμεσως φονες απο τον χοντρο μα τι δεν μου ειπε που εμπηκα που εφκηκακαι παιζεις διπλα που το μωρο μου και να μου το σκωτοσεις και Γ......μω και μπλα μπλα
εγω παλε ευγενικα ρε παρεα εν πας το βουνο που παιζω ποιο μωρο κυνδινευκει και τι θελεις δηλαδη!
ζινος να σαλαβατα σαμπως ζε τραβουσαν τον που τα @@ ζε πρεπει να εισαι 300 μετρα που τα σπιθκια και εισαι 50
πιανω και εγω την ζικλα μου και χωρις να του απαντησω φεφκω και παω αλλου... δεν εσταβροσαμε ζικλα που ζινη την ωρα ετραβουν τες 5ρες που το γιλεκο και εξαναβαλα τες πισω...
καταλαβενω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και πως ο κοσμος οπου εχει οικοπεδα χτιζει γιατι δεν κρατα λεφτα να αγωρασει οικοπεδο... ΑΛΛΑ τουτους τους πεζεβεγκιες ποιος τους δια αδειες για να χτιζουν μεσα στην μεση του πουποτε???
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΤΕ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΑΙΞΑ ζε ζινο ΝΑΙ χαρη στο Μωρο, σε 8 μηνες που θα ειναι η πρωτη Κυριακη ΡΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ τι θα καμεις??? θα τα βαλεις με ενα βουνο??? που εχει και κλουβα πανω????
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
φιλε σε μια χωρα που ειναι υπο διαλυση ο καθενασ κανει οτι θελει τι ψαχνεισ ,το ποστο ξεχνα το οπωσ ξεχασα και εγω πολλα ποστα .εγω σου λεω χιλια τισ εκατον αν ειναι μακρια απο χωριο ειναι παρανομοσ .πιασ τον κοινοταρχη αυριο του χωρκου και ρωτα τον .μαχουμε να πιασω και εγω χωραφι στην περιοχη πε του και δεν το εξερα οτι ειναι οικιστικη να δουμε τι θα σου πει .
- Artemis G.
- Full Member
ε σιγα ενα τον πεξω εγω την κυριακη...
τωρα σοβαρα..... ειμουν παρον... η κουβεντα ετσι ειναι ακριβως οπως ειπε ο σωτηρης.... αρκεψε και εφωναζε σαν να και εκαμεν του κατι.... εγω αμεσως αψα οπως το μπαρουτι.... αλλα ειπα να μεν εμπλακω στο θεμα... αλλα σημερα εν η 2 φορα που το καμει.... στην 3 ενα εχουμε προβλημα....
εν ειμαι κακος , αλλα ουτε μου αρεσκει να τσακωνουμε με το κοσμο... ποσο μαλλον στο κυνηγι που παω να ηρεμησω , να χαλαροσω και να ποσκοληστω....
Ναι , μπορει να εχει δικαιο... ειμασταν μες την περιουσα του.... (οι οποια εν εχει περιφραξη )
και ειμασταν 80 μετρα παρα 300.....
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....τι φωναζεις ρε παλιοβλακα !!!! εν μπορεις να μας πεις ομορφα και ησυχα ?
και μετα καρτερα να σεβονται την περιουσια του.....

τωρα σοβαρα..... ειμουν παρον... η κουβεντα ετσι ειναι ακριβως οπως ειπε ο σωτηρης.... αρκεψε και εφωναζε σαν να και εκαμεν του κατι.... εγω αμεσως αψα οπως το μπαρουτι.... αλλα ειπα να μεν εμπλακω στο θεμα... αλλα σημερα εν η 2 φορα που το καμει.... στην 3 ενα εχουμε προβλημα....
εν ειμαι κακος , αλλα ουτε μου αρεσκει να τσακωνουμε με το κοσμο... ποσο μαλλον στο κυνηγι που παω να ηρεμησω , να χαλαροσω και να ποσκοληστω....
Ναι , μπορει να εχει δικαιο... ειμασταν μες την περιουσα του.... (οι οποια εν εχει περιφραξη )
και ειμασταν 80 μετρα παρα 300.....
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....τι φωναζεις ρε παλιοβλακα !!!! εν μπορεις να μας πεις ομορφα και ησυχα ?
και μετα καρτερα να σεβονται την περιουσια του.....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
Ρε φίλε Άρτεμη που την στιγμή που εν του έκαμες τίποτε ή εν του έπαιξες την περιουσία του ( ακόμα δηλαδή
) εν δικαιολογείτε ως σωστός άθρωπος και οικογενειάρχης να φωνάζει πάστα όρη σαν τον βούρκαρο χωρίς λόγο, το να περάσεις που το χωράφι του για να μεν πάεις πογύρι ρε Σωτήρη τούτο έν τον δικαιολογά να τσακώνεται μαζί σου διότι τούτα εν πελλάρες, βοήθα σιορ τον συνάθρωπο σου τα γέριμα έντζαι κλέφτης που μπέννει μέστο χωράφι σου...

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- Artemis G.
- Full Member
φιλε μου ετσι ειναι... οπως το λαλεις.....cyprohunter έγραψε:Ρε φίλε Άρτεμη που την στιγμή που εν του έκαμες τίποτε ή εν του έπαιξες την περιουσία του ( ακόμα δηλαδή) εν δικαιολογείτε ως σωστός άθρωπος και οικογενειάρχης να φωνάζει πάστα όρη σαν τον βούρκαρο χωρίς λόγο, το να περάσεις που το χωράφι του για να μεν πάεις πογύρι ρε Σωτήρη τούτο έν τον δικαιολογά να τσακώνεται μαζί σου διότι τούτα εν πελλάρες, βοήθα σιορ τον συνάθρωπο σου τα γέριμα έντζαι κλέφτης που μπέννει μέστο χωράφι σου...
το τι εν καταλαβουμε εμεις ενει γιατι τουτο το κομπλεξ ουλλο ? την αλλη φορα ειπαμεν του οτι εχει αλουπο κοντα στες κοτες του και το μονο που μας ειπε " ΞΕΡΩ ΤΟ!!!!!"
και εμεις οι παλαβοι επεξαμεν τον 15 μετρα που το σπιτι του μες τα καλαμια.... αν το εξερα οτι εν να ηταν ετσι.... εν θα τον επειραζαμεν... ηταν να του πουμε του αλουπου να παει αλλα να προσεχει .
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
χαχαχαχαχα έτσι έπρεπε ν κάμετε να μάθει!!!Artemis G. έγραψε:φιλε μου ετσι ειναι... οπως το λαλεις.....cyprohunter έγραψε:Ρε φίλε Άρτεμη που την στιγμή που εν του έκαμες τίποτε ή εν του έπαιξες την περιουσία του ( ακόμα δηλαδή) εν δικαιολογείτε ως σωστός άθρωπος και οικογενειάρχης να φωνάζει πάστα όρη σαν τον βούρκαρο χωρίς λόγο, το να περάσεις που το χωράφι του για να μεν πάεις πογύρι ρε Σωτήρη τούτο έν τον δικαιολογά να τσακώνεται μαζί σου διότι τούτα εν πελλάρες, βοήθα σιορ τον συνάθρωπο σου τα γέριμα έντζαι κλέφτης που μπέννει μέστο χωράφι σου...
το τι εν καταλαβουμε εμεις ενει γιατι τουτο το κομπλεξ ουλλο ? την αλλη φορα ειπαμεν του οτι εχει αλουπο κοντα στες κοτες του και το μονο που μας ειπε " ΞΕΡΩ ΤΟ!!!!!"
και εμεις οι παλαβοι επεξαμεν τον 15 μετρα που το σπιτι του μες τα καλαμια.... αν το εξερα οτι εν να ηταν ετσι.... εν θα τον επειραζαμεν... ηταν να του πουμε του αλουπου να παει αλλα να προσεχει .

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- sotiris!129
ε φιλε αν τελειασει το χωραφι του, σιουρα ζιαμε που επερασα ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ δεν ειναι γιατι που ποτε πωλουνται οι ποταμοι? αρα ασεν και 1 μετρο στα χειλη του ποταμου που επερασε ΔΕΝ ειναι δικο του!cyprohunter έγραψε:Ρε φίλε Άρτεμη που την στιγμή που εν του έκαμες τίποτε ή εν του έπαιξες την περιουσία του ( ακόμα δηλαδή) εν δικαιολογείτε ως σωστός άθρωπος και οικογενειάρχης να φωνάζει πάστα όρη σαν τον βούρκαρο χωρίς λόγο, το να περάσεις που το χωράφι του για να μεν πάεις πογύρι ρε Σωτήρη τούτο έν τον δικαιολογά να τσακώνεται μαζί σου διότι τούτα εν πελλάρες, βοήθα σιορ τον συνάθρωπο σου τα γέριμα έντζαι κλέφτης που μπέννει μέστο χωράφι σου...
ΑNWS εγω τοσες εξωρμησεις οσες ζικλες ηρταν με κατευθυνση το "σπιτι" του δεν τες επαιζα και ηταν "πολλες"
ΑΛΛΑ τωρα που το σκευτουμαι Πρωτη Κυριακη θα παω σε ενα ποστουι που ηβρα σημερα, μονο ρεχτα περτιζια ζε μονο της κλουβας !!! εχει και ενα λαμπρατορ ο παχας ελπειζω να καμει απορτ

- pai
- Full Member
χαχαχα ρε κοπελια πραγματικα εχετε χαζι!ΑΛΛΑ επειδη εχω και εγω χοραφκια και ειναι οικονομικα πολυ δυσκολο να περιφραχθουν θα σας πω οτι υπαρχουν και κυνηγι που ειναι πραγματικα χτηνα!(δεν λεω για σας φιλοι μου)μπαινουν στα χοραφκια πατουν τα ρεντικα εχουν που δυο 3 τσεντουδες μαζι τους και γεμονουντες καθε φορα που εν να παν εξω κτλ!Αρα αν δειτε και την αλλη οψη του νομισματος καλα θα ηταν!τωρα για τον συγκεκριμενον αν ηταν λλιο καλητερος ο τροπος του καλα θα ηταν!
- sotiris!129
ε φιλε δεν εχει ρεντικα ο τυπος, εν χωραφκια με σιταρι που ενουν και μιλουμε για απεραντες εκτασεις που ουτε ξερω ποια που ζινα εν δικα του ουτε με κοφτει θεμας...pai έγραψε:χαχαχα ρε κοπελια πραγματικα εχετε χαζι!ΑΛΛΑ επειδη εχω και εγω χοραφκια και ειναι οικονομικα πολυ δυσκολο να περιφραχθουν θα σας πω οτι υπαρχουν και κυνηγι που ειναι πραγματικα χτηνα!(δεν λεω για σας φιλοι μου)μπαινουν στα χοραφκια πατουν τα ρεντικα εχουν που δυο 3 τσεντουδες μαζι τους και γεμονουντες καθε φορα που εν να παν εξω κτλ!Αρα αν δειτε και την αλλη οψη του νομισματος καλα θα ηταν!τωρα για τον συγκεκριμενον αν ηταν λλιο καλητερος ο τροπος του καλα θα ηταν!
το θεμα που με ενδιαφερει εμενα ειναι πως γινεται να βλαστουν σπιθκια παντου?
Δελικιπο απεναντη που τες αποθηκες ηταν οι τοποι που επαιξα τα πρωτα μου περδικια, τωρα εχει 1 ΒΗΛΑΝ πανω στην μουτην του "βουνου" αν το ποιασεις 300 μετρα περιπετρικα τοτε δεν μενει βουνο αρα παει ο τοπος! μονο και μονο που το σπιτι επειεν σε θεμα θηραματος αλλα σε και σε θεμα βιοτοπου!
ποιος εν τουτος που δια αδειες να αγωραζονται μουτες βουνον, να χτιζονται σπιτια μεσα στην μεση του πουποτε κτλ κτλ?
δαμε θελω τους οικολογους να δειξουν ποσο @@δαες ενουν οχι στους παλιοαλουπους που εν γεματοι οι τοποι και ημαστεν η μοναδικη Χωρα στον πλανητη που το κυνηγι της απαγορευεται και ειδαμεν τα χαιρκα μας εν αφεικαν τιποτε !
- Nikos
Ρε Σωτήρη μεν μου αγχώνεσαι και εννα πάθεις τίποτε!!
Το πιο πιθανό τούτος ο τύπος εν παράνομα που χτίζει!!Αλλά αφου εν τόσο ασχημος ο τρόπος του !αξίζει του να του κάμεις πρόβλημα ... !!ούτε άγχος ουτε συζητήσεις!! ζάμανφού!!
Καλή σας μέρα
Νίκος Α

Το πιο πιθανό τούτος ο τύπος εν παράνομα που χτίζει!!Αλλά αφου εν τόσο ασχημος ο τρόπος του !αξίζει του να του κάμεις πρόβλημα ... !!ούτε άγχος ουτε συζητήσεις!! ζάμανφού!!
Καλή σας μέρα
Νίκος Α