Βιντεος απο Κυνηγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

sotiris!129 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=qB6sy-gz3Ss
το καλητερο βιντεο λαγου που ειδα ως τωρα στην ζωη μου! ο αθρωπος εχει το !
Καλημέρα Σώτο! Καλός, καλός ο τύπος αλλά στο 24:46 έφαγε το μάτι του καημένου του σκύλου. Ειλικρινά πόσο λυπήθηκα αυτό το ζώο. Αφού πήρες τόσα πουλιά ρε μεγάλε τι κτυπάς το πουλί που είναι μπροστά από το σκύλο σου. Απληστία, αναισθησία και πολλά άλλα που δεν αρμόζουν στην φύση μου να τα εκφράσω.

Εικόνα
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ?

ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΚΑΤΕ ΜΕ... ΟΤΙ ΕΧΤΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ... ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ...

ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ.......ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

solon loyka έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ?
+1

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

solon loyka έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ?

ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΚΑΤΕ ΜΕ... ΟΤΙ ΕΧΤΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ... ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ...

ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ.......ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ :D
νομιζω υπερεκτιμουμε την οραση της φασσας, οκ ναι βλεπει αλλα μεν το παρακαμουμεν, απλα με τα καταλληλα ρουχα και μια καλη φυλαχτρα μπορουμε να ξεγελασουμε τα πουλια!
εμενα μου ετυχε να ειμαι εντελος ακαληπτος μεσα στην μεση του καθαρου πολλες φορες και να ερτουν να δοκουν πανω μου γιατι εμεινα ακινητος! αρα για μενα η ακινησια αλλα και τα ρουχα ειναι το παν!
εν φασσες δεν ειναι κοραζινοι!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ.......ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ :D[/quote]

+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999.99999999
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

sotiris!129 έγραψε:

νομιζω υπερεκτιμουμε την οραση της φασσας, οκ ναι βλεπει αλλα μεν το παρακαμουμεν, απλα με τα καταλληλα ρουχα και μια καλη φυλαχτρα μπορουμε να ξεγελασουμε τα πουλια!
εμενα μου ετυχε να ειμαι εντελος ακαληπτος μεσα στην μεση του καθαρου πολλες φορες και να ερτουν να δοκουν πανω μου γιατι εμεινα ακινητος! αρα για μενα η ακινησια αλλα και τα ρουχα ειναι το παν!
εν φασσες δεν ειναι κοραζινοι!
ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ!!!!

ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΝΗΣΗ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΦΕΤΙΝΟ.. ΠΟΥ ΛΕΜΕ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΤΣΕ ΑΚΑΛΗΠΤΟΣ ΤΩΡΑ..ΤΕΛΟΣ ΣΕΖΟΝ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΞΕΙΣ ΦΑΣΣΑ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ :D :D :D

ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΑΛΑ ΚΚΕΦΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

k.Σωλονα συνφονω αλλα παλε ειμαι σιουρος υπερεκτιμουμε καποια πραματα με αποτελεσμα να ερκουμαστε σε ακραιες λυσεις που στο τελος φερνουν τα αντιθετα αποτελεσματα!
φετος επαιξα μια φασσα με τον εξης τροπο στην 2-3 εβδομαδα της ζικλας...
ηταν 2 το μεσημερι και επεια μια βολτα πρην το ποστο σε κατι πευκα που ξερω παντα πως μπορει να εχει καποια πουλια...
μπενω μεσα στα πευκα οπως τον καττο και επροσπαθουσα αθοριβα να κοντεψω στους 2 τελευταιους πευκους που παντα καθουνται ζιαμε ...
μια φαση κατι επειασεν το ματι μου δεξια πανω σε ενα πευκο... αλλα ειχα καμει 2 βηματα μπροστα γιατι ειπα αποκλειεται... στα πολλα καμω 1 βημα πισω και βλεπω μια φασσα στα 30 μετρα που μενα να καθεται και να με βλεπει οπως την παλαβη σαμπος και εβλεπεν εξωγηινο :lol: ου γαμωτο λαλω...καμω σιγα σιγα το οπλο πανω η φασσα να με βλεπει και απλα να μεν καμει τιποτε μπαμ και πεφτει... και φεφκει αλλη που δεν ειχα δει που διπλα αλλα δεν καταφερα να παιξω γιατι εβαλε μου τα πευκα μπροστα !
2 πουλια στα 30 μετρα εβλεπαν με και δεν εκαμαν τιποτε!
πρην 10 μερες στο ιδιο τοπο οι 2 συντροφοι εκαταστροναν σχεδιο για 1-2 λεπτα πως να κοντεψουν σε ζινα τα πευκα και στο τελος η φασσα εκαθετουν πουπανω τους και εφιεν και επαιξαν την :lol:
Και πολλες αλλες ιστοριες που στο τελος λαλεις οκ εν απλα πεζουνια :lol:
και εμενα ετυχε μου να ταραξω λιο το χερι μου και να χαθουν που τα 100 μετρα αλλα οκ ζιαμε τες παραπανω φορες εν κοπαθκια που εν παραπανω πουλια και σιουρα αμαν ταραξεις καποια εν να σε δει!
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΑΛΑ ΚΚΕΦΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ[/quote]

ΣΩΣΤΟΣ.....!!!!!!!!!!!!
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ(30) ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ? ΑΜΕΤΡΗΤΑ :P

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ.....ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ :)

ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ...ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ..(ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΑΝ ΤΩΡΑ)ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΖΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ :P

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΙΝΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ...ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΧΤΥΠΩ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ.ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4Μ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ(ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ)ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 25Μ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΠΕΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ 25Μ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΤΕΛΙΩΣ.ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ......

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 10' ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ.......ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΛΑΡΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ.....

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΜΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΚΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ).... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ,4-5 ΛΕΠΤΑ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ-ΣΟΥΠΕΡ ΣΛΟΟΥ ΜΟΤΣΙΟΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ!!!!

ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :P
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

solon loyka έγραψε:ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ(30) ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ? ΑΜΕΤΡΗΤΑ :P

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ.....ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ :)

ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ...ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ..(ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΑΝ ΤΩΡΑ)ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΖΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ :P

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΙΝΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ...ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΧΤΥΠΩ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥ.ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4Μ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ(ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ)ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 25Μ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΠΕΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ 25Μ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΤΕΛΙΩΣ.ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ......

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 10' ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ.......ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΛΑΡΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ.....

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΜΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΚΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ).... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ,4-5 ΛΕΠΤΑ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ-ΣΟΥΠΕΡ ΣΛΟΟΥ ΜΟΤΣΙΟΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ!!!!

ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :P
γιαυτο camera :) εχτες μολις εκατσα στο ποστο και ειδα πως δεν ανοιγε η camera λογο παταριας... εκουτουλουν πας το πευκο :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”