Κοπή Βασιλόπιττας

Απάντηση
Γιατρός

Re: Κοπή Βασιλόπιττας

Δημοσίευση από Γιατρός »

Laurona έγραψε:
istriano έγραψε:
Laurona έγραψε:ΠΑΝΤΩς Ο ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΝ ειναι της φερμας, και μεν μου πειτε τιποτε.

Πιανει ακριβως που την κελλε τζιε κατω τζιε που το γονατο τζιε πανω....., εν χανει τιποτε :lol:

Οσο για τζινους που με κατηγορουν που επια να καμω τσιαρο....... η κατζια εννα σας μεινει,

Επιετε να πειτε τζιε ειπετε, αλλα εσιετε χαρην που εν ο νους μου αλλους τουτες τες μερες οξα ηταν να σας σασω.

τΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΝΑ ΜΑΣΤΕΝ ΚΑΛΑ, ΕΝΝΑ ΣΑς ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΕς ΚΟΡΟΥΕΣ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΣΚΑ!

Και για τον γιατρον και τον αλλον τον ι-στρια-νιαρην............. που ειδεν οτι ιπιαμεν 7 καρτα ζιβανιαν( 6 ΑΤΟΜΑ, οχι μονος μου) και επιασεν την famous αγκαλια και εφιεν , αμπα και πιουμεν και που τζιαμε ενα ποτηρουι :lol: , .......αν ηταν fides που αρτηρισεν και εφαμεν χαλαλιν μας, εν πολλα καλη τροφη :)

Αλλα εμενα το πιατο μου, ειχεν λια και ετρωα ως το τελος, εντο δικο σας που ηταν τρουλλιν.

Ασε που οι διαχειριστες, ταχα εκαμναν διαιτα και ερεξαν και που τα μακντοναλς μετα για ποπαστον
Φιλουι μου, σε καποια παλαιοτερα ποστ εδιαβασα οτι εισαι φημισμενος για τα μεζεκλικια σου, εκτος που τις φερμες :D . Η μπουκαλα γιγας ειναι ανετζιηστη!!! Καμε εσυ το μεζε τζιε φερνω εγω το ουισκι και τον γιατρο, μπας τζιε χρειαστεις τζιε καμια κωλονοσκοπιση αψε σβησε ;)
Να πουμε τζιε του Μακρη.
na maste kala kai na to kanonisoimen alla tes kolonoskopiseis, allou pe filtatou tou giatrou giati en mazi pou eisaste sto tzini, oxi na ton piasei to poto kai tin allin mera na erteis klamenos kai si kai ta istrias ;)

tora pou to laleis prepei na eides veltiosi sto xrono xefoliasmatos pou tin ora pou epiete mazi tzini.
An ta apeilise ta ktina me kamian exetasin, xarkiese en katalavoun? :)

apo kinito.
Για κάρπωση δεν θα μιλήσω αλλά τα ζώα μου έχουν μεγάλη αδυναμία :shock:
Άλλαξα 12 συντρόφους όλους κτυπημένους κατά λάθος από φιλικά πυρά και δεν έχω παράπονο δόξα το θεό
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

"tora pou to laleis prepei na eides veltiosi sto xrono xefoliasmatos pou tin ora pou epiete mazi tzini. An ta apeilise ta ktina me kamian exetasin, xarkiese en katalavoun?"

Ρε μα εν γι'αυτο που ανιαν ετσι πολλα φετος τζιε δεν μου εκοντευκαν, αμα ηταν κοντα ο γιατρος! :idea:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ε γιατρε μα ηντα που εκαμες τους σκύλλους....?? :lol: :lol:
Φιλε έγλεπε!!! εν τζιε εσιναφερε σου ότι εννα φέρει κανεναν άλλο μαζι σας ενε??Πρόσεχε αμπα τζιε εν σειρά σου να δεχτείς φιλικά πυρά.... :lol: :lol: :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”