ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Artemis G. »

SV10Perennia έγραψε:Κοπελια επειεν κανενας Λυθροδοντα;
ρε φιλε λυθροδοντα εχτες επεχτηκαν σε μια περιοχη... ηταν μια μεγαλη λαξια και ηταν μεσα 7-8 ατομα... και εκινηθηκαν τζικλες... επεια εγω κανενα 20λεπτο και επεξα τες 3 απο τες 5 που επιασα
τωρα αν εκαμαν αριθμους εν γνωριζω... αλλα ηταν 10:30 η ωρα... και επεζαν....
την περιοχη δεν την γνωριζω...εγω απλα επερνουσα , εκατεβηκα να περπατησω μια ποταμοσια και εβρεθηκα τζιαμε....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Artemis G. έγραψε:
SV10Perennia έγραψε:Κοπελια επειεν κανενας Λυθροδοντα;
ρε φιλε λυθροδοντα εχτες επεχτηκαν σε μια περιοχη... ηταν μια μεγαλη λαξια και ηταν μεσα 7-8 ατομα... και εκινηθηκαν τζικλες... επεια εγω κανενα 20λεπτο και επεξα τες 3 απο τες 5 που επιασα
τωρα αν εκαμαν αριθμους εν γνωριζω... αλλα ηταν 10:30 η ωρα... και επεζαν....
την περιοχη δεν την γνωριζω...εγω απλα επερνουσα , εκατεβηκα να περπατησω μια ποταμοσια και εβρεθηκα τζιαμε....
φιλε εχτές με σκοπό να πάω σε μια περιοχή στο λυθροδόντα που έχει πολλά χρονια να πάω είπα να δοκιμάσω πήγα στο καφενείο το πρωί να πιο καφέ με τον σύντροφο και επειδή τα αυτοκίνητα επήγαιναν σαν να και έπαιζε αποέλ-ομόνοια "εστραφικα" πίσω και πήγα στην περιοχή που πάω συνήθως έτσι δεν ξέρω να σου πω για νούμερα αφού τελικά δεν πήγα αλλα ξέρω ότι "εγινετουν" τις που.....
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

sotiris!129 έγραψε:anws κανοντας το πρωτο μου ποστ να βαλω ζεγω την 1 και μοναδικη ζικλα που εκρεμασα εχτες
μαζι με τους 2 πεζουνους της, +2 ξιφτερισματα και 1 υπερβολικα ασχημο καλιζιν
δυστιχος δυστιχος δυστιχος δεν φορτισα την camera και εχασα 2 απιστεφτα πλανα (το καλιζιν + την δευτερη φασα που ηταν ο οδηγος σε κοπαδι 11 πουλια αλλα ηρτεν να κατσι πανω μου και ετσι ειπα καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι :lol: )
Ευτυχώς έμεινες πράσινος Σωτήρη!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

SilverPigeonS έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:anws κανοντας το πρωτο μου ποστ να βαλω ζεγω την 1 και μοναδικη ζικλα που εκρεμασα εχτες
δυστιχος δυστιχος δυστιχος δεν φορτισα την camera και εχασα 2 απιστεφτα πλανα (το καλιζιν + την δευτερη φασα που ηταν ο οδηγος σε κοπαδι 11 πουλια αλλα ηρτεν να κατσι πανω μου και ετσι ειπα καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι :lol: )
Ευτυχώς έμεινες πράσινος Σωτήρη!!
ε Αρτεμη εν με αφινει να απαντησω σε μηνημα γιατι εν λια τα ποστ μου :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:ε Αρτεμη εν με αφινει να απαντησω σε μηνημα γιατι εν λια τα ποστ μου :lol:
α ναι ρε..... χαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
εξιασα οτι εισαι το νεοτερο μελος..... :!: :!: :!:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

που τον εκαταντησετε το Σωτηρη οχι που εκαταντησε :lol: :lol:
βαλε καμια φωτογραφια του Λακη φιλε μου και ελειψε μου.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

dimitris savva έγραψε:που τον εκαταντησετε το Σωτηρη οχι που εκαταντησε :lol: :lol:
βαλε καμια φωτογραφια του Λακη φιλε μου και ελειψε μου.
ελα μαστρε την πρωτη φωτογραφια που τον εφκαλα θεμας μολις τον επειασα :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

να τον χερεσαι τον λεβεντη σου!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε Σωτηρη μα η μια φασσα σου στη φωτογραφία εν σαν να την εσφαξες, :o :o ηταν που της εσειρες. :?: :?:
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

LEFKIOS έγραψε:
Φίλε Σωτηρη μα η μια φασσα σου στη φωτογραφία εν σαν να την εσφαξες, :o :o ηταν που της εσειρες. :?: :?:
Πραγματι ρε σωτηρη. Ξερεισ οτι οταν θηραμα αιμοραγει σημαινει οτι δεν εχει πεθανει. Ο ακαριεσ θανατος σταματα την καρδια και δεν υπαρχει καθολου αιμα. Οταν δουμε αιμα σημαινει οτι εστο και λιγο το πουλι ηταν ζωντανο. Η δικη σου η καημενη πρεπει να ηταν πολυ ωρα ζωντανη!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”