ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- SV10Perennia
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Κοπελια επειεν κανενας Λυθροδοντα;
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
- Phinix
ρε φιλε επιαν κατι φιλοι - ειδαν 1-2 να πετουν!!!SV10Perennia έγραψε:Κοπελια επειεν κανενας Λυθροδοντα;
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- SV10Perennia
- Full Member
Thank you φιλε μου.ερωτησα επειδη αρκεψαν μας κατι ππουνιες για τον Λυθροδοντα οτι εκαμαν νουμερα!!!!Phinix έγραψε:ρε φιλε επιαν κατι φιλοι - ειδαν 1-2 να πετουν!!!SV10Perennia έγραψε:Κοπελια επειεν κανενας Λυθροδοντα;
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
Μακρυά από τα νούμερα παιδιά
πολλά νούμερα αυτό τον καιρό ειδικά
Και όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση

Και όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ.....ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ 1 ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ + 2 ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΨΑLEFKIOS έγραψε:Εχει λιγο καιρό που μιλάτε για τα beretta........ οτι σιδερώννουντα σιδερένια πουλιά. Εν είπαμε τίποτε διότι εμείς των Browning δεν πηγαίναμε για φάσσες. Σήμερα αποφασίσαμε να παμε για φασες στη Πάφο. Τελικά εσιδέρωσα
6 σιδερένιες με πρεσα παρακαλώ και οχι με σίδερο
![]()
![]()
![]()
και με 6 διαφορετικά φυσίγγια παρακαλώ...οι πέζουμε. Ας αφείσουμε τα αστεία για να σας πω οτι σήμερα ηταν μια απο τις καλύτερες εξωρμήσεις για φάσα οχι οσον αφορα τον αριθμό των πουλιών αλλά τις συνθήκες κυνηγίου. Δηλαδδη ιδανικός καιρός , εύστοχία βολών και προ παντώς καμία αλλη παρουσία κυνηγών στην περιοχή τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα ακτίνα χώρις κανένα ηχνος ανθρώπου
![]()
, ετσι τα πουλιά ερχονταν απείρακτα απο μακρυά,
τα αφεινα να μπένουν μέσα στα πεϋκα χωρίς καμιά βιασύνη
![]()
![]()
και τα κτυπούσα στα 25-30 μέτρα.Οταν τελιωσε η εξώρμηση διερωτήθηκα
![]()
αν είμαι Κύπρο ή Αγγλία, τόση ήσυχία είχε. Το μόνο αρνητικό της εξώρμησης ηταν οτι ο παρέας μου δεν είχε τύχη και δεν κατάφερε να παρη κάποιο πουλι.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ....Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΘΕΣ...ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΠΑ Α....ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΤΣΑΙ ΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕ....ΕΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΥΤΗΚΕΣ

ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ..... ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΡΠΩΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΤΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ.....
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ(ΑΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.....ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΥΓ.ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ.........ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- sotiris!129
anws κανοντας το πρωτο μου ποστ να βαλω ζεγω την 1 και μοναδικη ζικλα που εκρεμασα εχτες
μαζι με τους 2 πεζουνους της, +2 ξιφτερισματα και 1 υπερβολικα ασχημο καλιζιν
δυστιχος δυστιχος δυστιχος δεν φορτισα την camera και εχασα 2 απιστεφτα πλανα (το καλιζιν + την δευτερη φασα που ηταν ο οδηγος σε κοπαδι 11 πουλια αλλα ηρτεν να κατσι πανω μου και ετσι ειπα καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι
)
δυστιχος δυστιχος δυστιχος δεν φορτισα την camera και εχασα 2 απιστεφτα πλανα (το καλιζιν + την δευτερη φασα που ηταν ο οδηγος σε κοπαδι 11 πουλια αλλα ηρτεν να κατσι πανω μου και ετσι ειπα καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
Χαχαχαχα αθάνατος ο Σωτήρης!!!sotiris!129 έγραψε:anws κανοντας το πρωτο μου ποστ να βαλω ζεγω την 1 και μοναδικη ζικλα που εκρεμασα εχτες
δυστιχος δυστιχος δυστιχος δεν φορτισα την camera και εχασα 2 απιστεφτα πλανα (το καλιζιν + την δευτερη φασα που ηταν ο οδηγος σε κοπαδι 11 πουλια αλλα ηρτεν να κατσι πανω μου και ετσι ειπα καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι)

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- Captain theodoros
Μπραβο σωτηρη πολυ καλα .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- canastas