Σπορές...
- AndreasDr
Re: Σπορές...
Φίλε το θέμα είναι να κάμει δουλειά τούτο το πράμα.... πρός το παρόν δέν ήβρα καθόλου σημάδι ζωής...ενώ πρίν το κυνήγι στην περιοχή συναντούσα και λαούς και φραγγολίνες.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΦΑΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΟΙ ΤΣΟΥΡΕΣ!!!ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΕΙΔΑ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΠΡΙΑ ΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΩΝ!!!AndreasDr έγραψε:Φίλε το θέμα είναι να κάμει δουλειά τούτο το πράμα.... πρός το παρόν δέν ήβρα καθόλου σημάδι ζωής...ενώ πρίν το κυνήγι στην περιοχή συναντούσα και λαούς και φραγγολίνες.
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
- AndreasDr
Μπράβο ρε φίλε! Πολλά καλό τούτο. Εγώ δέν επήα να τσιακκάρω τα άλλα τα σημεία διότι εν 20-30 λεπτά περπάτημα που το αυτοκίνητοstelios--- έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΦΑΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΟΙ ΤΣΟΥΡΕΣ!!!ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΕΙΔΑ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΠΡΙΑ ΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΩΝ!!!AndreasDr έγραψε:Φίλε το θέμα είναι να κάμει δουλειά τούτο το πράμα.... πρός το παρόν δέν ήβρα καθόλου σημάδι ζωής...ενώ πρίν το κυνήγι στην περιοχή συναντούσα και λαούς και φραγγολίνες.

- pai
- Full Member
φιλε μπραβο αυτο που εκανες σε τημα ιδιαιτερα!AndreasDr έγραψε:Μια δοκιμή που έκανα με σπορά βίκου και αγριομπίζελου με φωτογραφικό υλικό. Η σπορά έγινε 9 Ιανουαρίου σε ημιορεινή περιοχή, σε χώρο όπου πιάνει ήλιος απο τις 9:00 μέχρι τις 14:00. Αέρας σπάνια αφού όπως φένεται είναι σε κόψιμο. Η βροχές εβοηθήσαν απίστευτα!
- Nikos
Καλημέρα παιδιά...
Πολύ καλή δουλειά μπράβο σας.
Εμένα δυστυχώς εφαν το οι τσουρες, το πρακολοθούσα και είχε μεγαλώσει όσο με του φίλου Αντρέα αλλα εδώκαν πάνω του οι τσούρες και εν αφήκαν..
Αν φυτέψω αλλα τωρα λέτε να βλαστήσουν!?
Πολύ καλή δουλειά μπράβο σας.
Εμένα δυστυχώς εφαν το οι τσουρες, το πρακολοθούσα και είχε μεγαλώσει όσο με του φίλου Αντρέα αλλα εδώκαν πάνω του οι τσούρες και εν αφήκαν..

Αν φυτέψω αλλα τωρα λέτε να βλαστήσουν!?
- AndreasDr
Φίλε με βάση τα όσα διάβασα πιό πάνω βίκος-αγριομπίζελο, φυτέυονται μέχρι τον Μάρτη, άρα εν καλά να φυτέψεις ξανά. Εγώ τωρά που είδα ότι έκατσεν τους ο τόπος θα φυτέψω ακόμα 1-2 σημεία κάπου γυρό.
- Nikos
Απο που βρίσκεις τους σπόρου φίλε Αντρέα?
- AndreasDr
Τον βίκο απο το ΣΟΠΑΖ , το αγριομπίζελο μου το έφερε ένας φίλος απο το φόρουμ, δέν ξέρω όμως που το ήβρεNikos έγραψε:Απο που βρίσκεις τους σπόρου φίλε Αντρέα?
-
- Full Member
ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΜΠΙΖΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΛΑΣΤΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!AndreasDr έγραψε:Τον βίκο απο το ΣΟΠΑΖ , το αγριομπίζελο μου το έφερε ένας φίλος απο το φόρουμ, δέν ξέρω όμως που το ήβρεNikos έγραψε:Απο που βρίσκεις τους σπόρου φίλε Αντρέα?
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…