ΤΑΣΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΖΩ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ.kanaris έγραψε:απο Σολων λουκα:ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΗΤΑΝ 9 ΠΟΥΛΙΑ.6 ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ...ΤΟ 1 ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕΚΚΟ 40-50Μ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΗ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΟΥ, ΕΧΑΣΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ(ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΜΥΔΡΑ)ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.
ενω, αν ειμασταν πολιτισμενοι και νομοταγεις τοσο οι πολιτες οσο και η πολιτεια, θα μπορουσε ο φιλος σολωνας να παρει μαζι του τα σπανιολουθκια του να του απορταρουν τις
σιδερενιες και να κοφκουν και καμοια κουβεντα, αλλα στην ευρωπαικη Κυπρο αυτα ειναι πολυτελειες!
φιλε σολων εσκεφτηκα αφου ειπες να ανταλλαξεις το 687 V με ultralight, λεω τωρα... να παω να αγορασω ενα ultralight και να ερθω να το ανταλλαξουμε! μεν ανησυχεις εν θελω πουπανω λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ,ΟΡΤΥΚΙΑ,ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ,ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΩ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ(ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ)

ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ....ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΣΕΙ,ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ....ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΛΕΞΟΥΜΕ!!!

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ... ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ