Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
- Breda Pegaso
Re: Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
Μα εγω παντα ημουν μαζι του! 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Rai
- Full Member
Αυτό το video είναι έναν ελαφρυντικό για αυτούς που βγάζουν τα σκυλιά τους εκπεδευτικά ακόμα και όταν η πέρδικα έχει αυγά στην φωλιά της.lefteris έγραψε:ενα βιτεο που διχνει τι κανει η μανα για να προστατευσει τα μικτα της
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xEr9wtnCBU
Πολύ δύσκολα και σπάνια θα αφήσει τα σκυλιά να κοντέψουν .......
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
πετους τα ρε λαγε μου ...LAGOS έγραψε:Breda Pegaso έγραψε:Τι λεβεντικο πουλι ειναι η περδικα!
Γι αυτο πρεπει να την κυνηγουμε οπως της αξιζει στους κρεμμους τζιαι στα κατσαβραχα.
Ήρτετε στα λόγια του 129 τωρά!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω υποσχεθηκα πως που του χρονου δεν θα ξανασχοληθω με περτιζια, αν βρεθουν μεσα στο δρομο μου καλως αλιως μονο φραγκολινες
- Laurona
Πρωτον δεν αντεχεις να μεινεις κατω που τα ορη και να μεν βουρησεις τον περτικον
Εκτος και αν αρκεψες τζιε πονεις τα κοκκαλα σου
Δευτερον εσυ ειπες για περτιτζια ρεχτα, στο σταμαν, οι αλλοι ειπαν σου για ρεκτα, σαν κρατας πανιαν μεστο βουνο, αρα εν διαφορετικα
Και τριτον, ξαναλαλω σου το πρωτον, εσυ δεν αντεχεις να μεν φκεις 2-3 φορες παστην μουττην του βουνου τζιε να κατεβεις
ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΤΙΚΑΡΗΣ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ, Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ
και στοιχημαν οσα θελεις, που εννα χαρτωθεις, εννα γυρισεις να πεις την μιτσιας ''περτικα μου'' τζιε εννα σου γυρισει την τσιανταν πουπανω

Εκτος και αν αρκεψες τζιε πονεις τα κοκκαλα σου

Δευτερον εσυ ειπες για περτιτζια ρεχτα, στο σταμαν, οι αλλοι ειπαν σου για ρεκτα, σαν κρατας πανιαν μεστο βουνο, αρα εν διαφορετικα

Και τριτον, ξαναλαλω σου το πρωτον, εσυ δεν αντεχεις να μεν φκεις 2-3 φορες παστην μουττην του βουνου τζιε να κατεβεις

ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΤΙΚΑΡΗΣ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ, Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ

και στοιχημαν οσα θελεις, που εννα χαρτωθεις, εννα γυρισεις να πεις την μιτσιας ''περτικα μου'' τζιε εννα σου γυρισει την τσιανταν πουπανω

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
-
- Full Member
LAGOS έγραψε:Breda Pegaso έγραψε:Τι λεβεντικο πουλι ειναι η περδικα!
Γι αυτο πρεπει να την κυνηγουμε οπως της αξιζει στους κρεμμους τζιαι στα κατσαβραχα.
![]()
![]()
![]()
![]()
129 like

- LAGOS
- Full Member
Laurona έγραψε:Πρωτον δεν αντεχεις να μεινεις κατω που τα ορη και να μεν βουρησεις τον περτικον![]()
Εκτος και αν αρκεψες τζιε πονεις τα κοκκαλα σου![]()
Δευτερον εσυ ειπες για περτιτζια ρεχτα, στο σταμαν, οι αλλοι ειπαν σου για ρεκτα, σαν κρατας πανιαν μεστο βουνο, αρα εν διαφορετικα![]()
Και τριτον, ξαναλαλω σου το πρωτον, εσυ δεν αντεχεις να μεν φκεις 2-3 φορες παστην μουττην του βουνου τζιε να κατεβεις![]()
ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΤΙΚΑΡΗΣ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ, Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ![]()
E πόσοι εχωρίσαν και επιάσαν τες φιλενάδες Χρύσανθε μου? Εν το ξανάκουσες?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Laurona
Εχεις π.μ 

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
καλα μεν πηστεφκεται !!!Laurona έγραψε:Πρωτον δεν αντεχεις να μεινεις κατω που τα ορη και να μεν βουρησεις τον περτικον![]()
Εκτος και αν αρκεψες τζιε πονεις τα κοκκαλα σου![]()
Δευτερον εσυ ειπες για περτιτζια ρεχτα, στο σταμαν, οι αλλοι ειπαν σου για ρεκτα, σαν κρατας πανιαν μεστο βουνο, αρα εν διαφορετικα![]()
Και τριτον, ξαναλαλω σου το πρωτον, εσυ δεν αντεχεις να μεν φκεις 2-3 φορες παστην μουττην του βουνου τζιε να κατεβεις![]()
ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΤΙΚΑΡΗΣ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ, Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ![]()
εχει που τα φετος την πρωτη κυριακη που το σκεφτουμαι , επαιξα 6 περτιζια (το 4ρτο σαν επεφτεν εξαναπαιξεν το ενας γερος και εν ειπα κατι γιατι ειδα τον εβουραν να το πιαει ουλο χαρα

φραγκολινες/μπεκατσες ατε ζε κανεναν τσιβικαρην ζε κανει!
- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:πετους τα ρε λαγε μου ...LAGOS έγραψε:Breda Pegaso έγραψε:Τι λεβεντικο πουλι ειναι η περδικα!
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω υποσχεθηκα πως που του χρονου δεν θα ξανασχοληθω με περτιζια, αν βρεθουν μεσα στο δρομο μου καλως αλιως μονο φραγκολινες
Δηλαδη εν να αντεξεις να παιξεις 18 πουλια όλη την σεζον , ΔΕΝ θα βουρησεις περτικο κι ακομα κι αν ερτει στο δρομο σου ρεχτος δεν θα τον παιξεις???
Τζαι πικατσες ατε τζαι κανενα λαγο??? Καλαααν

Καλαααν

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Laurona

Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......