ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ BROWNING ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Απάντηση
NikosBrowning
Full Member

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ BROWNING ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση από NikosBrowning »

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ BROWNING ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
NikosBrowning
Full Member

Re: ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ BROWNING ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΕΧΩ ΜΙΑ BROWNING PHOENIX ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Νικος Κομοτηνη
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

NikosBrowning έγραψε:ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΕΧΩ ΜΙΑ BROWNING PHOENIX ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Νικος Κομοτηνη
Φίλε Νίκο,

καλοσόρισες στην ταπεινή παρέα μας.

Τα όπλα Browning έχουν πάρα πολλούς φίλους στη Κύπρο. Ωστόσο δυστηχώς δεν δικαιούμαστε καραμπίνες και κυνηγάμε με σουπερποζέ.

Προσωπικά έχω 2 σκοπευτικά ενώ είχα και ένα τρίτο το οποίο αποχωρίστηκα πριν περίπου 1 χρόνο.

Εξαιρετικά όπλα για όλα τα γούστα. Σίγουρα πληρώνεις περισσότερα αλλά η λαική ρήση που λεεί "Οτι πληρώσεις παίρνεις" ισχύει απόλυτα για αυτά τα όπλα, με τα οποία δεν θα έχεις προβλήματα καθόλου.

Όσο αφορά τις καραμπίνες, είμαι πεπεισμένος ότι είναι στην ίδια κατηγορία ποιότητας, με την Auto-5 να έχει τις περισσότερες πωλήσεις.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

NikosBrowning έγραψε:ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ BROWNING ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
Οσες φορες και αν προσπαθησα να δοκιμασω κατι αλλο απο νεανικο ενθουσιασμο η λογο εντυπωσιακης εμφανισης η καρδια μου απο μωρο παντα ηταν δοσμενη στα browning. Επειτα απο διαοφρες γνωριμιεσ, εμπειριες, περιστασιακες σχεσεις, εξοδους για ποτο , και αλλα φλερτ εχω καταλειξει πλεον στη πραγματικη αγαπη!!

Πλεον μονο browning οπλα εχει ο οπλοβαστος μου ...ετσι γιατι και στα οπλα ο πρωτος σου ερωτας δεν ξεχνιεται ποτε!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

kypros έγραψε:
NikosBrowning έγραψε:ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ BROWNING ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
Οσες φορες και αν προσπαθησα να δοκιμασω κατι αλλο απο νεανικο ενθουσιασμο η λογο εντυπωσιακης εμφανισης η καρδια μου απο μωρο παντα ηταν δοσμενη στα browning. Επειτα απο διαοφρες γνωριμιεσ, εμπειριες, περιστασιακες σχεσεις, εξοδους για ποτο , και αλλα φλερτ εχω καταλειξει πλεον στη πραγματικη αγαπη!!

Πλεον μονο browning οπλα εχει ο οπλοβαστος μου ...ετσι γιατι και στα οπλα ο πρωτος σου ερωτας δεν ξεχνιεται ποτε!

Tssssssssssssssss!!!!!!
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
NikosBrowning
Full Member

ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟΝ ΟΠΛΟΒΑΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BROWNING B525 CLASSIC LIGHT ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ AUTO-5..ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΜΟΥ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΥΔΡΟΒΙΑ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Β525 sporting, αυλοι 18,7" κυνηγώ μαζί του 3 χρονιά τώρα... Ελπίζω να τα καταφέρω να πάρω το XS ή το 725 στο μέλλον
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

Εγώ είμαι πρόσφατος κάτοχος ενος Browning B525 Sporting. Το όπλο το αγόρασα μέσα στον Οκτώβρη μιας και το παλίο μου Zanardini απόφάσισα να το πάρω για μια συντήρηση από γωνιάς και πλεόν θα κοσμεί τη βίτρίνα μου. Ημουν μετάξύ 3 όπλων Beretta Silver Pigeon I και το Browning B525 το Hunter ή το Sporter. Τελικά επειδή είχε ο πατέρας μου Beretta και επειδή το Browning εφάτσαρεν μου ότι ήταν πιο χοντροκομμένο και επειδή οι αυλοί του ήταν 18,7 απόφάσισα να πιάσω το Browning Β525 Sporting. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ότι κουτσιήσω πέφτει. Πρώτη Κυριακή πρώτο περδίκι που επέτασε που μπροστά μου όπως το F16 έσυρα το του ώμου μου. Μπαμ και κάτω όπως τη μάππα! Τζιαμέ ανεβαίνει η ψυχολογία κατακόρυφα και πλεόν Βrowning + Victory 35gr Ασπρη = ενας συνδιασμός άπαικτος. Λαγό και Περδίκι τούτος εν ο συνδυασμός και μου δεν πρόκειται να τον αλλάξω. Τωρά πρέπει να έβρω τον συνδιασμό για τις τζιηκλες! :lol:

Το όπλο προσέχω το (καθάρισμο καννων και γρασάρισμα μεταλλικών μερών που έρκουνται σε επαφη κάθε 3- 4 εξορμήσεις και καθάρισμα εξωτερικό με το λαδάκι του πριν και μετά από κάθε εξόρμηση). Το μόνο που επαρατήρησα είναι στα μέταλλα εκεί που ενώνονται οι κάνες με την σκανδάλη (από κάτω) είδα κάτι μαυράκια τα όποία δεν φέυκουν με το λάδι. Αυτό μου το έκαμε στις πρώτες 3 χρήσεις που του έκαμα. Εν ξέρω αν είναι λόγο ιδρώτα ή λόγω των αρχικών χρήσεων μέχρι να δουλευτούν τα μέταλλα του. Δεν με ανησυχεί καθόλου γιατι δεν επροχώρησε.

Γενικά κατά τη γνώμη μου (είναι το πρώτο μου όπλο που αγόρασα καινούργιο) είναι ένα αξιόπιστο όπλο, έκατσε πάνω μου τζαι ψυχολογικά νοιώθω άνετα στο κυνήγι.
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

NikosBrowning έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟΝ ΟΠΛΟΒΑΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BROWNING B525 CLASSIC LIGHT ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ AUTO-5..ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΜΟΥ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΥΔΡΟΒΙΑ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
Το light το κρατούσα στα κυνήγια μου πέρσι και λίγο πρόπερσι. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα περί αντοχής κατασκευής, μετάλλων κτλ εξαιτίας του μικρού χρονικού διαστήματος που έχω το συγκεκριμένο όπλο. Η ποιότητα κατασκευής του ως όπλο μαζικής παραγωγής είναι πάρα πολύ καλή. Ζυγίζει ακριβώς στη μέση και κατά την γνώμη μου είναι ιδανικό για δυναμικά κυνήγια που ακόμη και τα 250 γρ έχουν σημασία. Αν θες ένα όπλο για πολύωρα περπατητά κυνήγια σε κακοτράχαλους τόπους τότε είναι μια καλή επιλογή αφού δεν είναι ούτε πολύ ελαφρύ σε σχέση με άλλα όπλα της κατηγορίας του ούτε βαρύ εννοείτε. Περίμενα να έχει ανάκρουση αλλά χρησιμοποιώντας γομώσεις μέχρι 36γρ διαψεύστηκα πλήρως. Το πιο σημαντικό μειονέκτημά του είναι το κλασικό σκληρό πέλμα που έχει που πρέπει να το αντικαταστήσεις εξ αρχής με ένα πιο μαλακό recoil-pad. Στην ουσία όλη η σειρά του 525 έχει αυτό το μειονέκτημα κατ'εμένα.

Όσο αφορά τα υδρόβια, δύσκολα θα βρεις πληροφορίες από Κύπρο. Πέραν του γεγονότος ότι δεν επιτρέπονται οι καραμπίνες, το κυνήγι των υδρόβιων έπειτα από τις απαγορεύσεις που έγινα τα τελευταία χρόνια στη Κύπρο στην ουσία δεν υφίσταται πλέον.

ΥΓ: welcome....!
NikosBrowning
Full Member

ΑΡΙΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ rottweil waidmannsheil 36 k 40 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ..ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΝΗΓΟΜΑΖΑΓΑ ΕΙΝΑΙ:WOLF,LAMBRO,NOBEL SPORT,REMINGTON,CLUB,PYRKAL,Δ.ΥΨΗΛΟΣ,CHEDDITE,B&P KAI ΔΟΡΚΑΣ(ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ,EXPRESS)..ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΥΔΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΡΚΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΥ....

Νίκος Κομοτηνή
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”