ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- APOLLON_1
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Kapten I perioxi einai sto lekoma pou einai konta apo tin perioxi mesimeri taplet-
EPANIEL POWER
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟΝΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ ΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΕΖΕΙ ΤΖΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΣΟΥΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΥΡΟΥΑ ΑΛΛΑ ΕΓΛΕΠΕ ΟΙ ΠΕΡΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ Α ΤΖΙΑΙ ΕΓΛΕΠΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΕΣANTROS BREDA έγραψε:ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ?

-
- Full Member
Ρε κοπέλια έσιει που την τετάρτη που φκάλλετε φώτο. στο forum 7-8-12 τζίκλες. Που τες βρίσκετε γ*****? Ούλλη η Κύπρος κλαίει τζαι εσείς "φoρτώνεστε" τουλάχιστον σε πια επαρχία κυνηγάτε? 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- APOLLON_1
φιλε κοίταξε λίγο περιοχές "μαθκιατι" σία λυθροδόντα "δελικιπο" λεφκαρα όλες αυτές έχουν λίγα πουλια αλλα περπάτησε και λίγο σε ποταμούς θάμνους κάτι θα βρείςcyprohunter έγραψε:Ρε κοπέλια έσιει που την τετάρτη που φκάλλετε φώτο. στο forum 7-8-12 τζίκλες. Που τες βρίσκετε γ******? Ούλλη η Κύπρος κλαίει τζαι εσείς "φoρτώνεστε" τουλάχιστον σε πια επαρχία κυνηγάτε?
EPANIEL POWER
-
- Full Member
ευχαριστώ φίλε μου αλλα πριν 2-3 εβδομάδες περπάτησα λεύκαρα και ψευδά αλλά ελάχιστα προς τίποτα πουλιά σε τόπους που πέρσι κτυπούσα γύρω στα 10-15 πουλιά χώρίς να περπατήσω τι στο καλο γίνεται μπορεί να μου πεί κανείς? Πολλοί οι παράγοντες, παράξενα πράγματα...APOLLON_1 έγραψε:φιλε κοίταξε λίγο περιοχές "μαθκιατι" σία λυθροδόντα "δελικιπο" λεφκαρα όλες αυτές έχουν λίγα πουλια αλλα περπάτησε και λίγο σε ποταμούς θάμνους κάτι θα βρείςcyprohunter έγραψε:Ρε κοπέλια έσιει που την τετάρτη που φκάλλετε φώτο. στο forum 7-8-12 τζίκλες. Που τες βρίσκετε γ*****? Ούλλη η Κύπρος κλαίει τζαι εσείς "φoρτώνεστε" τουλάχιστον σε πια επαρχία κυνηγάτε?

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
φιλε μου μεν αλασεις περιοχη! απλα ψαξε τα κομαθκια στες περιοχες σου που μαζεφκουν τα πουλια!
Λευκαρα και δεν εχει ζικλες λιο δυσκολο να το πιστεψω γιατι κυνηγισα φετος εκει και ειδα πουλια τον καιρο του περτικου!
κατεβα μεσα σε ποταμους /περβολια , κατεβα σε τοπους που το προι δεν ειχε ΚΥΝΗΓΟΥΣ!
Λευκαρα και δεν εχει ζικλες λιο δυσκολο να το πιστεψω γιατι κυνηγισα φετος εκει και ειδα πουλια τον καιρο του περτικου!
κατεβα μεσα σε ποταμους /περβολια , κατεβα σε τοπους που το προι δεν ειχε ΚΥΝΗΓΟΥΣ!
-
- Full Member
cyprohunter έγραψε:Ρε κοπέλια έσιει που την τετάρτη που φκάλλετε φώτο. στο forum 7-8-12 τζίκλες. Που τες βρίσκετε γ*****? Ούλλη η Κύπρος κλαίει τζαι εσείς "φoρτώνεστε" τουλάχιστον σε πια επαρχία κυνηγάτε?
ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ.ΕΧΕΙ 2 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΥΛΙΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
ΠΕΡΠΑΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΖΕ ΣΙΚΟΥΝΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕ.
που ειδες πολλες ρε ψευτη εσυ??? να φκει ο φιγας και ο μαχ και να σε καμουν ποξιλικι τωρα και να εχουν και δικαιο!didimos8 έγραψε:cyprohunter έγραψε:Ρε κοπέλια έσιει που την τετάρτη που φκάλλετε φώτο. στο forum 7-8-12 τζίκλες. Που τες βρίσκετε γ*****? Ούλλη η Κύπρος κλαίει τζαι εσείς "φoρτώνεστε" τουλάχιστον σε πια επαρχία κυνηγάτε?
ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ.ΕΧΕΙ 2 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΥΛΙΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
ακου ειδες πολλες! αφου δαμε παμε τοσος κοσμος στα παραδοσιακα περασματα και εν ειδαμε πουλι και εσυ ειδες πολλες???
τστστσ τουτοι οι μιτσιοι την σημερων ημερα δεν σεβονται τιποτε!
ελπιζω ο αρφος σου ο δυδιμος να μενεν ετσι λαφαζανης οπως εσενα!

- Artemis G.
- Full Member
τζιε σενα ο αρφος σου ο μιτσης να μενεν ετσι γαρος σαν εσενα....sotiris!129 έγραψε:που ειδες πολλες ρε ψευτη εσυ??? να φκει ο φιγας και ο μαχ και να σε καμουν ποξιλικι τωρα και να εχουν και δικαιο!didimos8 έγραψε:cyprohunter έγραψε:Ρε κοπέλια έσιει που την τετάρτη που φκάλλετε φώτο. στο forum 7-8-12 τζίκλες. Που τες βρίσκετε γ*****? Ούλλη η Κύπρος κλαίει τζαι εσείς "φoρτώνεστε" τουλάχιστον σε πια επαρχία κυνηγάτε?
ακου ειδες πολλες! αφου δαμε παμε τοσος κοσμος στα παραδοσιακα περασματα και εν ειδαμε πουλι και εσυ ειδες πολλες???

ρε φιλε νιωθο κατι μεσα μου οτι την κυριακη ενα πεξουμε πολλες... ετσι ανετα ενα πιαμε 5-6 ως το μεσημερι.... λαλεις να εχω καλο ενστικτο

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:που ειδες πολλες ρε ψευτη εσυ??? να φκει ο φιγας και ο μαχ και να σε καμουν ποξιλικι τωρα και να εχουν και δικαιο!didimos8 έγραψε:cyprohunter έγραψε:Ρε κοπέλια έσιει που την τετάρτη που φκάλλετε φώτο. στο forum 7-8-12 τζίκλες. Που τες βρίσκετε γ*****? Ούλλη η Κύπρος κλαίει τζαι εσείς "φoρτώνεστε" τουλάχιστον σε πια επαρχία κυνηγάτε?
ΡΕ 129 ΕΚΟΛΛΙΣΑΝ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕΣ ΤΖΕ ΜΑΣΧΕΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ

ΕΓΩ 2 ΕΞΩΡΜΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΑΙΞΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΖΕ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΕΣΥ ΕΜΑΘΑ ΑΓΩΡΑΣΕΣ 2ΡΗ ΦΡΙΖΑ ΝΑ ΤΕΣ ΒΑΛΕΙΣ

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΕ
ΠΟΥΛΙΑ